- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Amazon.de-n találtam ipad pro-t, ez mennyire jó vétel szerintetek? General überholt, azaz refurbished akkor ezekben új akksi van? Vagy pontosan ez mit jelent?
-
B.i.L
senior tag
Ez a névjegy gravír hogy működik,hallottam róla,de nem néztem utána.
Gondoltam ne unatkozzatokHorgászni mentem...B.i.L
-
Süvi
őstag
-
őstag
Gravírozott cuccot tök egyszerű lesz majd eladni is...
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
B.i.L
senior tag
-
|AP|
veterán
eddig alapvetően androidos eszközöket használtam, az otthoni TV-t pedig Chromecast-tel okosítottam. Nemrég vettem egy iPad pro-t és bár a Netflix és az HBO Go appban továbbra is megvan a Chromecastre küldés lehetősége, böngészőből nem tudok videót kiküldeni TV-re. Chrome-mal is próbáltam, de hiányzik a lehetőség az ipad OS verzióból. Van megoldás erre, vagy ezzel együtt kell élni?
Csak ezért nem vennék Apple TV-t, minden másra tökéletesen elég nekem a Chromecast. -
VD
őstag
Én ugyanígy váltottam androidról, és a tapasztalat, hogy nincs más életképes megoldás. mint az Apple TV, vagy Airplay képes TV (Samsung és talán LG-k).
Ez az Apple ökoszisztéma velejárója. Cserébe viszont beton stabil és messze kényelmesebb mint a droidos bohóckodás volt. -
Maxxy10
addikt
13.3.1 elérhető.
-
őstag
válasz Maxxy10 #27317 üzenetére
Valmi érdemi új dolog?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
addikt
válasz Maxximus #27319 üzenetére
Nem vettem észre semmi különöset.
Ezt írják:
iPadOS 13.3.1 includes bug fixes and improvements. This update:
- Fixes an issue in Communication Limits that could allow a contact to be added without entering the Screen Time passcode
- Addresses an issue with Mail that could cause remote images to load even when the "Load Remote Images" setting is disabled
- Fixes an issue that could cause multiple undo dialogs to appear in Mail
- Resolves an issue where push notifications could fail to be delivered over Wi-Fi
- Introduces support for Indian English Siri voices for HomePod
Nekem olyan volt, hogy kb naponta egyszer újraindult az iPad készenlétben. Remélem azt is javították, de majd látjuk.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
kezo0
addikt
Fotózásnál továbbra sem tudni, hogy az elkészült kép HDR-es vagy sem (nem kerül rá a kis HDR-pikto), ill. ha be van kapcsolva, hogy mentse a normál fotót is, akkor is csak 1 db képet készít (amin nincs rajta a HDR-pikto, tehát lehet hogy ez a normál, és akkor a HDR-es verzió az, ami nem készült el?).
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
őstag
válasz #95561216 #27326 üzenetére
Én is alig várom ,hogy végre támogassa a watch-ot az ipad is.
-
Madwe
nagyúr
válasz Maxximus #27327 üzenetére
Első körben nem ártana legalább az apple health appot ipadre portolni... de szvsz teljes watch támogatás sose lesz mint iphoneon, esetleg azt tudom elképzelni, h watch már teljesen telefon független, s minden app ami szinkronba megy, lesz ipaden is (APPLE HEALTH FFS, miért nincs már ipadre... )
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Érdemes most iPad Pro 2018 12.9” venni 256GB modell és jó áron megkapnám ......várható most márciusban szerintetek új modell? Mert ugye kb. két évre venném.....
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
őstag
válasz 206 cc #27331 üzenetére
Sztm jó áron abszolút,kb még 2 évig minden elfut rajta. Ha eladod kevesebbet is fogsz bukni rajta. Én is most decemberben vettem 10,5 PRO-t (ami ugye 2017-es). 200-ért a 256-os LTE-set nem hagyhattam az istyle-ban . A 11 pro ugyenez pont duplája...
Ennél jobb áron veszed? Most 367 a MM-ban a 256-os LTE akcióban.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz 206 cc #27334 üzenetére
Alapból én is azt nézegettem, de zsugori vagyok kiadni 430-at is.
(mi van ezzel a MM-al, tök jó áraik vannak... )Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Zilliax
csendes tag
válasz sebgutkopf #27330 üzenetére
Nekem lg tv van és tud elvileg AirPlay . Hogy tudnám kitenni így tv re amit látok ipaden?
iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !
-
őstag
válasz *Mukeey* #27337 üzenetére
Az apple is így gondolta, hogy nem fog tudni villantani 2019-ben,ezért nem is adott ki újat.
A watch-nál meg sztm be is égett. Compass (ami programmal is van) és AOD,vicc, be is kellett vonni a 4-es szériát,hogy valaki vegye az 5-set. (maradt a 3-as és az 5-ös) . ez már izzadság szagú...Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Madwe
nagyúr
válasz Maxximus #27339 üzenetére
Talán nem kéne elvárás legyen, h minden évben világot váltson egy egy új termék ?
Minap azon akadtam ki, h egyik amerikai yt csatornán beszéltek új iphone pletykákról, SE, s h képzeljük van aki iphone 6s-t használ. Nanebassz, van aki még régebbit, miért kéne 2-3 évente max cserélni? Megy ameddig megy aztán csere, ez kéne legyen az alap... a kezdeti évenként vmi új feature jön ami baromira hiányzott az okostelefonok hajnalán alap volt, de már el kéne engedni
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Az létezhet, hogy régebben megvett iGrand Piano app, amit ipadra vettem, mert akkor még nem volt iphone-om, fizetősbe kell letölteni iphone-ra ha azon is használni szeretném?Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Zilliax
csendes tag
Hogy lehet megoldani hogy iPad képét kirakom okos tv -re, lehetőleg full hd -ba. Pl stream közvetítést twitch-en.
iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !
-
őstag
válasz Zilliax #27347 üzenetére
Én Apple Tv-nhasználom (4-es,nem 4K még). egy 3-as szériát már be lehet szeezni 10-ért. (Nemrég láttam az aprón)
-
őstag
válasz *Mukeey* #27343 üzenetére
Nekem is megvan még a 6s is, abszolút ok, majdnem mindnre jó még.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
baromira el kene engedni! teljesen igazad van... de látják az emberek is ezt, csak a YTs idióták tolják ezt mert nekik ez a dolguk hiszen már egy két éve abszolút növekvő pályán van a telefonos csereintervallum. Mindenhol. Talán már 3 év fölött tart, ott is ahol lenne pénzük az embereknek a cserére. De nekik az eladás a céljuk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja