Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Az én szüleim sem csak képnézegetésre használnák, sőt ez a fentiek tükrében ki is esett. Sokkal inkább böngészésre, emailre a családon belül, talán Skype, vagy Facetime (?) is jó lenne.
Office-ra viszont nincs szükségük, eleinte én is gondoltam Windowos tabra korábban, de tartok tőle, hogy az "el tud romlani", elállítanak valamit, stb.
Gondolkodtam a kérdésen tegnap este óta is, 99%, hogy iPad lesz.
Úgy tűnik új munkahelyem lesz (
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.@(#2727) daniel909: Ahogy fent írom, Windowst inkább nem erőltetem, appokat annyira nem akarnak, jelenleg azt se tudják mi az
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.Köszönöm szépen Mindenkinek a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.