Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Értettem az előbb is, láttam már ezt az üzenetet, de nekem valamiért nem írja ki ezt, akkor sem ha az iphone-t csatlakoztatom a macbookhoz. Ez azért elég érdekes. Gyakorlatilag kábellel nem tudom csatlakoztatni egyik eszközt sem a laptophoz. Miért vajon? Töltés van, egyéb kapcsolat nincs.
Ettől függetlenül eléggé kiakaszt az iTunes. Elég fos. Létezik olyan zenelejátszó iPadre, amivel csak lejátszok egy mappából zenéket, amit bemasolok, feltöltött az iPadre? Macen a Voxot használom, de az még nincs iPadre.
Az eredeti fájlneveket szeretném látni a lejátszóban is, legalább a könyvtár struktrúrában. BPM alapján vannak elnevezve tudniillik, így keresek. Tanításhoz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest