Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
VLC-t sosem szerettem, Win alatt sem.
De megnézem, ha csak az tud segíteni, az lesz. Köszi! -
general
addikt
Értettem az előbb is, láttam már ezt az üzenetet, de nekem valamiért nem írja ki ezt, akkor sem ha az iphone-t csatlakoztatom a macbookhoz. Ez azért elég érdekes. Gyakorlatilag kábellel nem tudom csatlakoztatni egyik eszközt sem a laptophoz. Miért vajon? Töltés van, egyéb kapcsolat nincs.
Ettől függetlenül eléggé kiakaszt az iTunes. Elég fos. Létezik olyan zenelejátszó iPadre, amivel csak lejátszok egy mappából zenéket, amit bemasolok, feltöltött az iPadre? Macen a Voxot használom, de az még nincs iPadre.
Az eredeti fájlneveket szeretném látni a lejátszóban is, legalább a könyvtár struktrúrában. BPM alapján vannak elnevezve tudniillik, így keresek. Tanításhoz kell. -
general
addikt
Kábellel csatlakoztattam az iPadet a macbookhoz, de a macbookon az itunes azt írja ki, hogy az iPaden engedélyeznem kell, hogy hozzáférjen. ezt hol kell iPaden?
-
general
addikt
Helló!
Eddig sosem használtam az iTunes-t, de most úgy alakult, hogy az lenne a legegyszeűbb. Az asztalin behúztam pár zenéz, azokat egy lejátszási listába tettem. Meg lehet jeleníteni az ipAden is ezt a lejtászási listát valahogyan? Mit kell hozzá tenni? Totál kezdő vagyok iTunes téren...
Tudtok esetleg ebben segíteni? A zenéket látom iPaden is, de ömlesztve. -
general
addikt
Na megjött 2 nap alatt a smart case az Mini 5-re, fórumtárs ajánlata alapján a Tech-Protect lett. Tudom ajánlani, nagyon egyben van, korrekt minőségnek tűnik. Majd idővel kiderül, meddig bírja a mágnes és hasonlók.
5ezer volt, ennyit lazán megér. Ledöbbentem, amikor - számomra csak most - kiderült, hogy a gyári smart cover tényleg csak cover, tehát nincs hátlapja.. Hát hülyék ezek?
Akit esetleg érdekel, innen rendeltem. -
general
addikt
Nehezen hiszem el, de most kipróbáltam még egyszer és most működik...
Eddig nem ment, ha koppantottam, megállt a lejátszás, a duplára meg vissza ugrott kis lejátszóméretre.
A lényeg, hogy működik. Egyébként semmilyen beállítás bán nem láttam erre vonatkozó opciót. Vagy csak nem találtam. Na de mindegy is...
-
general
addikt
Tableten a YT alkalmazásban (teljes képernyős módban) nem működik a kétszer koppintok a szélén és ugrik 10mp-et
.
Van helyette megoldás vagy csak a csuszka? Mobilon működik. Nagyon megszoktam, most kiadok ezen.
-
general
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Megrendeltem, köszi! Közben a 13.1.2. frissítés is megérkezett végre, az upgrade is megtörtént.
Zsenialis ez a 8” méret! Imádom! -
general
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi! Ez műanyag vagy szilikon, gumi? Utóbbi kene inkább. Nyilván arra a részre gondolok, amit rá pattintasz a tabletre.
-
general
addikt
Helló! Ma kaptam meg az új iPad Mini 5-öt,
12-es ios van rajta, és nem is akar a Beállítások alatt frissebbet felajánlani. Hogyan tudom feltelepíteni a legújabb 13-asat?
Nem volt még iPadem. Fentebb a Smart Case ügyében is kérdeztem, jó az utángyártott is, vagy érdemes megvenni a jóval drágább gyárit? Nagy a különbség minőségben? -
general
addikt
Sziasztok! iPad mini 5re szeretnék Smart Case tokot venni, kérdezném, hogy az Xpro utángyártott típus mennyivel gyengébb mint a gyári? Hát ha van tapasztalat. Az Xpro 6e Ft, nem mindegy...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De megnézem, ha csak az tud segíteni, az lesz. Köszi!
A lényeg, hogy működik. Egyébként semmilyen beállítás bán nem láttam erre vonatkozó opciót. Vagy csak nem találtam. Na de mindegy is...
.
12-es ios van rajta, és nem is akar a Beállítások alatt frissebbet felajánlani. Hogyan tudom feltelepíteni a legújabb 13-asat?