Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
norbi2010
üzenetére
Köszi, ez jó ötlet, a kijelző valóban az egyik különlegessége a Pro-nak. Az iStyle-nál tényleg jó áron van.
Válasz a többieknek:
Átlagos használaton nem a háttértár méretére céloztam, hanem arra, hogy nem feltétlen veszem igénybe a Pro hardveres képességeit. Viszont sokat fotózok, szinte a digitális technika megjelenése óta, és elég sok képet halmoztam fel, amelyek nem ritkán nagyobb méretűek, akár 10-15 Mb-osak, én pedig szeretem teljes méretben elrakni a képeimet, nem lebutított formában. Az iPad gyönyörű kijelzőjén nézegetni ezeket szinte jobban szeretem, mint monitoron. A felhő alapú tárhelyekkel az a bajom, hogy ezek a nagyobb méretű képek - a net sebességétől függően - lassabban töltődnek be, viszont a háttértáron tároltakat azonnal elérem, várakozás nélkül. Így az összes fotómat, a kezdetektől fogva az iPad-en is tárolhatnám, és bármikor azonnal hozzáférhetőek lennének (több mint 100 gigányi fotóm van).
Hogy miért cserélem 2 évente a készülékeimet? Egyszerűen nem szeretem, ha nálam "öregednek" meg. A 93%-os akku ugyan papíron még jól hangzik és messze van attól, hogy cserére szoruljon (az iPhone-om akkuja is éppen ilyen állapotú), de én, aki újkorától használom ezeket, már észreveszem, hogy azért jóval kevesebb a készenléti idő, mint az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- reMarkable 2
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi