Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zaskar

senior tag

válasz norbi2010 #25826 üzenetére

Köszi, ez jó ötlet, a kijelző valóban az egyik különlegessége a Pro-nak. Az iStyle-nál tényleg jó áron van.
    Válasz a többieknek:
    Átlagos használaton nem a háttértár méretére céloztam, hanem arra, hogy nem feltétlen veszem igénybe a Pro hardveres képességeit. Viszont sokat fotózok, szinte a digitális technika megjelenése óta, és elég sok képet halmoztam fel, amelyek nem ritkán nagyobb méretűek, akár 10-15 Mb-osak, én pedig szeretem teljes méretben elrakni a képeimet, nem lebutított formában. Az iPad gyönyörű kijelzőjén nézegetni ezeket szinte jobban szeretem, mint monitoron. A felhő alapú tárhelyekkel az a bajom, hogy ezek a nagyobb méretű képek - a net sebességétől függően - lassabban töltődnek be, viszont a háttértáron tároltakat azonnal elérem, várakozás nélkül. Így az összes fotómat, a kezdetektől fogva az iPad-en is tárolhatnám, és bármikor azonnal hozzáférhetőek lennének (több mint 100 gigányi fotóm van).
    Hogy miért cserélem 2 évente a készülékeimet? Egyszerűen nem szeretem, ha nálam "öregednek" meg. A 93%-os akku ugyan papíron még jól hangzik és messze van attól, hogy cserére szoruljon (az iPhone-om akkuja is éppen ilyen állapotú), de én, aki újkorától használom ezeket, már észreveszem, hogy azért jóval kevesebb a készenléti idő, mint az elején.

Új hozzászólás Aktív témák