Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Van egy 2 éves, 10.5-es, 64 gigás iPad Pro-m, amit teljes megelégedéssel használok. Hozzáteszem, átlagos dolgokra használom, anno csak azért ezt vettem, mert valamivel ár alatt tudtam hozzájutni. Általában 2 évente lecserélem az eszközeimet, így ez ennél is felmerült. A következő készüléket szeretném nagyobb tárhellyel venni, de maradnék a 10.5-es méretnél, és 200-nál többet nem nagyon akarok rákölteni. Ebből gondolom kiderült, hogy nem feltétlenül hivatalos helyen venném, hanem megbízható hardveraprós eladóktól. Ebben az árban két lehetőséget láttam, új vagy refurb kivitelben:
iPad Air 10.5 256 Gb
Ugyanaz, mint ami most van, csak nagyobb tárhellyel, 256 v. 512 GbSzerintetek melyiket érdemesebb venni, ill. mennyit lehet reálisan elkérni az én 2 éves készülékemért (3uTools szerint 93%-os akku, megkímélt állapot, doboz, angol töltő adapterrel)?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Wuthering Waves
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest