Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Én már régóta sima 9,7 ipadot (most ipad 6. gen) használok. Az egyik legfontosabb, amire használom, azok belsőépítészeti, lakberendezési magazinok pdf-ben olvasása. Tökéletes rá, és a 32 gb-os memória is bőven elég. Mivel kértem digi mobilt, így a net sem okoz gondot, a telefonomon megosztom rá. A megoldás nekem a Microsoft Onedrive. Ide felmásolom a legfrissebb magazinokat, és letöltöm. Általában 20-30 magazin van fent, ez bőven elég, ha bármi kell, azt csak lekapom a felhőből.Erre biztosan nem vennék pro-t. Általános tartalomfogyasztásra tökéletesen elég a sima ipad
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest