-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Nincs olyan opcióm, hogy fájlmegosztás.
-
bigsee
addikt
-
addikt
VLC azért jó mert iTunes nélkül WiFi-n át tudod húzni a filmeket, böngészőben egy megadott linket megnyitva simán áthúzol mindent amit szeretnél, így átmásol mindent az ipad-re. Persze ez opcionális.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom attól függ mennyi energiát tud adni a port amibe dugtad. A töltőjével gondolom töltődik. Arra tippelek, hogy van valami handshake a port és az bedugott eszköz között és ha nem tud adni elég teljesítményt, nem is adja ki a buszra a feszültséget, hogy ne terhelje túl a portot.
Kisebb teljesítményű USB töltőkkel szintén nem fog tölteni.
Lehet hogy másik port tudja tölteni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
laccy88
senior tag
Sziasztok,
Van egy Ipad Mini 1-em. Egy bizonyos alkalmazást szeretnék használni rajta, viszont ennek az app-nak min követelménye az ios 10. Sajnos nincs olyan korábbi verziója sem, mely kisebb igénnyel bír. A kérdésem, hogy ennek ellenére létezik-e esetleg valamilyen megoldás, hogy régebbi ios-re telepítsem?
Illetve létezik-e nemhivatalos megoldás arra, hogy újabb verziójú ios-t telepítsek az ipad-omra, mint ami hivatalosan kijött rá?
Köszi! -
MauroN
tag
Itt iPaden van olyan ramürítéses módszer mint az iPhoneon, ahol a bekapcs gombot kell hosszan nyomni, mint amikor kikapcsolná az ember a telefont, aztán amikor megjelenik a csuszka a ki kapcsoláshoz, akkor a home gombot kell nyomni a képernyő villanásáig?
-
addikt
De ha ugyanitt a kikapcsolásra megyek majd bekapcsolom újra, azzal ugyanezt elérem, igaz?
Bocsi, de első ios eszközöm, így nem ismerem ezeket a trükköket.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Hasznalja valaki az ipad -et tollal egyetemi jegyzeteleshez? Mennyire alkalmas ra?
Van ra olyan alkalmazas, ami az irt szoveget nagy hatekonysaggal felismeri, es digitalis szovegge alakitja ugy, hogy a rajzolt abrak, alakzatok megmaradnak? De fel kellene ismernie a matek jeloleseket (a legjobb az lenne, ha ezt egybol latex -be konvertalna, de ez gondolom eselytelen)."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
dunc
nagyúr
Hí! Fontos lenne a gamepad szàmomra, milyent kell vennem, ami trükk nèlkül működik?
-
Tigerclaw
nagyúr
Erre én is kiváncsi lennék. A túlárazott apple storeban kapható Steelseries-t inkább passzolnám az ára miatt.
Gondolom a gamepad támogatás nem univerzálisan elérhető minden játékban.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bump3r111
tag
2018 ipadra (sima) van esetleg ajánlott smart cover-hez hasonló mágneses, csak előlapot fedő tok?
Ha már a budget ipad-et választottam (amivel amúgy teljesen meg vagyok elégedve), úgy gondolom kissé overkill lenne a gyári smart cover az árazásával.
Szóval van valaki aki olcsóbb alis vagy ebayes covert használ és bevált? Köszi![ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Nem teljesen iPad problema, inkabb iCloud....
Felszolit, hogy vegyek tarhelyet, kozben ha megnezem, akkor messze nincs 5 gb adatom fent. A doksikra ir tobbet, mint 4 gb, de ha megnezem iOS, vagy akar Mac alatt, ez joval kevesebb. Fotok nincsenek szinkronizalva, biztonsagi mentes nem keszul, a Mac sincs beallitva, hogy mentse az asztalt stb...
Valakinek valami otlete? Vagy csak szivatnak?
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Kezzel bemasolom amit Mac-en csinalok, es kell, hogy ott legyen. De ez kicsit tobb, mint 1 GB. Olyan erzesem van, hogy mintha rejtve lennenek a dolgok, mert sehol se latom, hogy mi eszi a helyet...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
seger
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Nem volt almás eszközöm, illetve iphone 3G volt megjelenéskor, azóta nem.
Örököltem egy ipad-ot, és az lenne a kérdésem, mit kellene tennem, hogy gyári állapotba legyen, valamint használható legyen. Androidom van, és tudom ha ott gyári beállítást csinálok, akkor azzal az emaillal kell visszalépni ami be volt állíta előtte. Ipad-nál nem tudom ez hogyan megy, és a most beállított dolgokhoz már jelszót nem tudom megkérdezni.
Milyen lehetőségek vannak?
Köszi -
Noxy
veterán
Örököltem egy ipad-ot,
Az iPhone, az iPad vagy az iPod touch eladása, elajándékozása vagy becserélése előtti teendők
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest