Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Megjegyzem azért vannak Apple termékek amit tetszenek, ha kéne táblagép iPad-et vennék, nem pro-t, mert arra nincsen szükségem, de egy sima változatot igen, talán a legújabb minit, de végülis ami anyukámnak van, az is jó, olyat már igen olcsón be lehet szerezni.
Teszenek az Apple laptopok is egyébként, abból is elég lenne nekem nem-pro változat, hisz alapfeladatokra kéne csak főleg, és igen elegánsak.
Az iMac csak a design miatt kéne, egyébként nagyon nem nagyon praktikus a PC-hez képest.
Az iPhone nem tetszik nekem egyáltalán, izgalmasabbak a Droidok nekem, szóval már itt megbukik a "hagyjad ott a google-t". Tök felesleges szivatnom magam.
Az Earpod/Airpod pedig no komment
Szerintem egyébkpént akkor jár a legjobban az ember, ha minden cégtől a legjobbat választja, Táblagépből vesz egy Apple-t, Laptop vagy telefon ízlés kérdése, és windows PC-t(jó az iMac is nem leszólom, tetszik, csak nem praktikus), keresőből és társaiból meg a Google, mert az a legjobb. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Battlefield 6
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest