Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389
    nagyúr

Olyat mondasz nekem, mintha én azt mondanám neked, hogy hagyjd ott az apple-t, hisz fog egy olcsó fülhallgatót leönti csillogós műanyaggal és tízszeres áron adja el neked, a vezeték nélküli változatát meg 60 szoros áron Hagyjd ott az apple-t, még ma, végülis átver. (ezt egy szakitól hallottam hogy tök ugyanolyan belül, nem 100% a dolog, de az viszont logikus, ha egy ilyen téren tapasztalt cég technológiáját vásárolja meg, vagy gyártatja le, hisz alapvetően nem hangkeltőket gyárt, különben azt mondta hogy egy jobbfajta japán maxel, nem a legolcsóbb).

Tudod mikor használok firefoxot, firefox<chrome. Protonmail? Mi a fene az? Dobjam ki 10+ év gmail leveleimet, megezer helyre vagyok vele regisztrálva. Ja meg vegyek iPhone Android helyett, ez nekem százezrekbe kerül minimum, hosszabb távon millókba. És miért? Azért mert te azt mondod. Majd akkor ha te is otthagyod az Apple-t.

Nem vagyok Google rajongó egyáltalán, de nagy megelégedéssel használom a szolgáltatásaikat, a legjobbak egyszerűen, és még pénzembe se került igazából. Ezzel nem lehet versenyezni. Oké reklámot kapok itt-ott, ennyi.

Megjegyzem azért vannak Apple termékek amit tetszenek, ha kéne táblagép iPad-et vennék, nem pro-t, mert arra nincsen szükségem, de egy sima változatot igen, talán a legújabb minit, de végülis ami anyukámnak van, az is jó, olyat már igen olcsón be lehet szerezni.

Teszenek az Apple laptopok is egyébként, abból is elég lenne nekem nem-pro változat, hisz alapfeladatokra kéne csak főleg, és igen elegánsak.

Az iMac csak a design miatt kéne, egyébként nagyon nem nagyon praktikus a PC-hez képest.

Az iPhone nem tetszik nekem egyáltalán, izgalmasabbak a Droidok nekem, szóval már itt megbukik a "hagyjad ott a google-t". Tök felesleges szivatnom magam.

Az Earpod/Airpod pedig no komment

Szerintem egyébkpént akkor jár a legjobban az ember, ha minden cégtől a legjobbat választja, Táblagépből vesz egy Apple-t, Laptop vagy telefon ízlés kérdése, és windows PC-t(jó az iMac is nem leszólom, tetszik, csak nem praktikus), keresőből és társaiból meg a Google, mert az a legjobb. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák