- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Na vettem egy iPad 2018-at meg hozzá egy apple pencilt. Galaxy Tab A 10 után iszonyatos dobozhangja van és kézben fogva folyamatosan berezonál, közepes hangerőn is. Nyilván a kép is kisebb, de ezt tudtam - a 16:10 formátum után persze nagyon fura.
A toll viszont egy vicc, csendes helyiségben egy kopogtatás vele a jegyzetelés. Persze tudtam, hogy van hangja meg tesztekben is említik, de valahogy hangos környezetben nem tűnt ilyen borzasztónak.
Persze a működés oké de nekem ez így nem tetszik.
Online rendeltem helyi MediaMarktban vettem át. Gondolom ilyenkor nincs már 14 nap elállás, ha kibontottam? Töltő meg minden érintetlen. Max eladom veszteséggel, de ez így eléggé csalódás. Hozzá kell tennem persze, hogy ezekről a dolgokról informálódtam tesztekből, de nem gondoltam hogy ilyen extrém lesz.
Szerk: most olvastam, hogy apple készülékeket nem lehet 14 napon visszaadni mert ezek regisztrált készülékek. Mondjuk a pencilt talán sikerül, hátha.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest