Hirdetés
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Google Home/Nest
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
De most azért adják ki mondjuk 300ezret, hogy netezzek meg filmet nézzek rajta? Elég butaság lenne. Szerintem ma már a legalapabb dolog pl az Office használata. Ha már ebben is kompromisszumot kell kötni, bajok vannak. Lehet nekem túl nagyok az elvárásaim, de szerintem semmi extra dolgot nem akarok, csak normális hétköznapi használat lenne a cél. Van asztali Gépem, de amellé minek vegyek egy vagyonért mellé egy olyan eszközt, ami nem látja el még a hétköznapi feladatokat sem vagy csak komoly kompromisszumok árán ? Én ennyi pénzért teljes dolgot várnék, nem csak egy netezesre és filmnezesre használható dolgot. Na mindegy, lehet tényleg sokat várok el, de könyörgöm, ha megveszem a legujabb iPadet fél millió forintert, hadd legyenek már magasak az elvárásaim. Ennyiért főzzön, mosson, vasaljon, és hajtsa össze a ruhákat!

Na mindegy, be kell látni, hogy ezt mégsem nekem találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Google Home/Nest
- Fotók, videók mobillal
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk dokkolókat
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest