-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbence94
tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
ahogy olvasom napról napra a hozzászólásaidat, egyre tisztább lesz a kép, hogy neked nem lenne megfelelő az iPad szerintem. ugyan már nagyon sokat fejlődött ebben, de az iPad-et anno tartalomfogyasztásra álmodták meg, és ez a koncepció még mindig él.. persze megvan az a réteg aki grafikus, zenész stb. és profi szinten tudja használni, de 99%-unk akik ezt a topic-ot követik emaileket olvas rajta, youtube-ot néz, böngészik, játszik, stb. amire tényleg 100% tökéletes. nyomkodd meg egy ismerősöd iPhone-ját, azon ugyanaz az iOS fut, és gyakorlatilag ugyanazok az alkalmazások, tehát amit egy telefonon tudsz elintézni, ugyanazokat tudod iPad-en, csak nagyobb méretben, kényelmesebben, gyorsabban stb. Ha torrentezni akarsz, egér kell, pdf szerkesztés, filmek tárolása, mindenféle program futtatás akkor mindenhol csak korlátba fogsz ütközni. Tekints inkább az iPadekre úgy, mint egy nagyméretű, nagyteljesítményű iPhone-ra, mintsem windows-os laptopra, és tisztább lesz a kép, hogy mit várhatsz el tőlük. Én már az 5. iPad-emet nyúzom és imádom, de természetesen nekem is ott van mellette windows laptop, ha tartalomgyártásra kerül sor..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest