Új hozzászólás Aktív témák

• vegyszer

addikt

Sziasztok!

Az a nem mindennapi problémám van, hogy adott egy első generációs iPad 3G eszköz. Mivel szegényke az 5.1.1-en ragadt, elfekvőbe került. Évekre.
    A minap elővettem, és számomra is nagy meglepetést okozva egy éjszakára a töltőre téve feltöltődött. Óriási respect a mérnöki gárdának, aki ezt tervezte.

Na de mi okom volt erre, hogy beüzemeljem? Sajnos elég szomorú. Édesanyám hirtelen mentális leépülés áldozata lett. Gyakorlatilag alig ismer meg valakit. Azt mondták, hogy ha képeket mutatunk neki, akkor az, ha a még számára felismerhető dolgokat felismeri, az segít hátráltatni a teljes mentális leépülését.
    Ő Szegeden van, én Pesten. Nővérem segítene az eszközt tölteni, hozni vinni, mobil netet osztani neki, de a képekkel váló ellátására nekem kellene megoldást lelnem.

Arra gondoltam, hogy ha itt ez a 10"-os kijelzős iPad, akkor mint digitális képekret befogom. Azt szeretném elérni, hogy más iOS eszköz híján hogyan tudnék a távolból úgy képeket az icloud-ba helyezni, hogy ez az eszközre lejöjjön?
    A cél az lenne, hogy ezt PC közbeiktatása nélkül meg lehessen tenni, androidról.

Sajnos az iOS ökoszisztémával eddig nem volt komoly kapcsolatom, minden építő jellegű segítséget ezúton is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák