- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a nem mindennapi problémám van, hogy adott egy első generációs iPad 3G eszköz. Mivel szegényke az 5.1.1-en ragadt, elfekvőbe került. Évekre.
A minap elővettem, és számomra is nagy meglepetést okozva egy éjszakára a töltőre téve feltöltődött. Óriási respect a mérnöki gárdának, aki ezt tervezte.Na de mi okom volt erre, hogy beüzemeljem? Sajnos elég szomorú. Édesanyám hirtelen mentális leépülés áldozata lett. Gyakorlatilag alig ismer meg valakit. Azt mondták, hogy ha képeket mutatunk neki, akkor az, ha a még számára felismerhető dolgokat felismeri, az segít hátráltatni a teljes mentális leépülését.
Ő Szegeden van, én Pesten. Nővérem segítene az eszközt tölteni, hozni vinni, mobil netet osztani neki, de a képekkel váló ellátására nekem kellene megoldást lelnem.Arra gondoltam, hogy ha itt ez a 10"-os kijelzős iPad, akkor mint digitális képekret befogom. Azt szeretném elérni, hogy más iOS eszköz híján hogyan tudnék a távolból úgy képeket az icloud-ba helyezni, hogy ez az eszközre lejöjjön?
A cél az lenne, hogy ezt PC közbeiktatása nélkül meg lehessen tenni, androidról.Sajnos az iOS ökoszisztémával eddig nem volt komoly kapcsolatom, minden építő jellegű segítséget ezúton is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- Filmvilág
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest