Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a nem mindennapi problémám van, hogy adott egy első generációs iPad 3G eszköz. Mivel szegényke az 5.1.1-en ragadt, elfekvőbe került. Évekre.
A minap elővettem, és számomra is nagy meglepetést okozva egy éjszakára a töltőre téve feltöltődött. Óriási respect a mérnöki gárdának, aki ezt tervezte.Na de mi okom volt erre, hogy beüzemeljem? Sajnos elég szomorú. Édesanyám hirtelen mentális leépülés áldozata lett. Gyakorlatilag alig ismer meg valakit. Azt mondták, hogy ha képeket mutatunk neki, akkor az, ha a még számára felismerhető dolgokat felismeri, az segít hátráltatni a teljes mentális leépülését.
Ő Szegeden van, én Pesten. Nővérem segítene az eszközt tölteni, hozni vinni, mobil netet osztani neki, de a képekkel váló ellátására nekem kellene megoldást lelnem.Arra gondoltam, hogy ha itt ez a 10"-os kijelzős iPad, akkor mint digitális képekret befogom. Azt szeretném elérni, hogy más iOS eszköz híján hogyan tudnék a távolból úgy képeket az icloud-ba helyezni, hogy ez az eszközre lejöjjön?
A cél az lenne, hogy ezt PC közbeiktatása nélkül meg lehessen tenni, androidról.Sajnos az iOS ökoszisztémával eddig nem volt komoly kapcsolatom, minden építő jellegű segítséget ezúton is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest