-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a nem mindennapi problémám van, hogy adott egy első generációs iPad 3G eszköz. Mivel szegényke az 5.1.1-en ragadt, elfekvőbe került. Évekre.
A minap elővettem, és számomra is nagy meglepetést okozva egy éjszakára a töltőre téve feltöltődött. Óriási respect a mérnöki gárdának, aki ezt tervezte.Na de mi okom volt erre, hogy beüzemeljem? Sajnos elég szomorú. Édesanyám hirtelen mentális leépülés áldozata lett. Gyakorlatilag alig ismer meg valakit. Azt mondták, hogy ha képeket mutatunk neki, akkor az, ha a még számára felismerhető dolgokat felismeri, az segít hátráltatni a teljes mentális leépülését.
Ő Szegeden van, én Pesten. Nővérem segítene az eszközt tölteni, hozni vinni, mobil netet osztani neki, de a képekkel váló ellátására nekem kellene megoldást lelnem.Arra gondoltam, hogy ha itt ez a 10"-os kijelzős iPad, akkor mint digitális képekret befogom. Azt szeretném elérni, hogy más iOS eszköz híján hogyan tudnék a távolból úgy képeket az icloud-ba helyezni, hogy ez az eszközre lejöjjön?
A cél az lenne, hogy ezt PC közbeiktatása nélkül meg lehessen tenni, androidról.Sajnos az iOS ökoszisztémával eddig nem volt komoly kapcsolatom, minden építő jellegű segítséget ezúton is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi