Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
Most nem értem, mi ez a lebeszélő hangulat.
1. Az utolsó két segítségkérő most szeretne iPadot venni szerintem, nem ősszel. Akkor jöttek volna ősszel ide, de most tették. Ezért felesleges azt írni nekik, hogy vegyenek ősszel, mert az ki.be.ba jó lesz.

2. Az egyikük átlagos felhasználást írt. Arra a Pro a jobb. Nem kell, hogy ultragyors legyen, de az fontos, hogy jó legyen a képe és a hangja. A sima iPad 2018-nak viszonylag jó a hangja, de elmarad a Pro-tól, a képe viszont nagyon elmarad tőle.
3. Gyorsabb a 2018? Az iPad 10,5 Promon és az iPad Air 2-őmön pont ugyanolyan gyorsan jön be a mobilarena oldala. Miről beszélünk? Filmet is pont ugyanolyan gyorsan játszanak le.
Hál isten....4. Kép. Hát szerintem ezt hagyjuk. A 2018-as képe fasorban sincs egy Pro képéhez képest. Még az Air2-őmnek is jobb képe van. Pl. nem tükröződik annyira.
Innentől nem értem, hogy miért kell félrevezetni őket. Azért bármennyire túlárazott az Apple összes terméke az árkülönbség jelent minőségi különbséget is. Azért olcsó a 2017-es és 2018-as sima iPad, mert pár dolgot kispóroltak belőle és nem azért, mert az Apple egy kedves cég, hogy most egy mindentbele terméket olcsóbban ad, hogy jobban terjedjen.
Szerintem minden érdeklődő nézze meg személyesen és akkor látja a különbségeket.
Bond007, nem értem mi bajod a stílussal. Nem járok kocsmába, nem tudom, hogyan beszélgettek ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hál isten....