Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Túlmelegedés,fagyás
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
Most nem értem, mi ez a lebeszélő hangulat.
1. Az utolsó két segítségkérő most szeretne iPadot venni szerintem, nem ősszel. Akkor jöttek volna ősszel ide, de most tették. Ezért felesleges azt írni nekik, hogy vegyenek ősszel, mert az ki.be.ba jó lesz.

2. Az egyikük átlagos felhasználást írt. Arra a Pro a jobb. Nem kell, hogy ultragyors legyen, de az fontos, hogy jó legyen a képe és a hangja. A sima iPad 2018-nak viszonylag jó a hangja, de elmarad a Pro-tól, a képe viszont nagyon elmarad tőle.
3. Gyorsabb a 2018? Az iPad 10,5 Promon és az iPad Air 2-őmön pont ugyanolyan gyorsan jön be a mobilarena oldala. Miről beszélünk? Filmet is pont ugyanolyan gyorsan játszanak le.
Hál isten....4. Kép. Hát szerintem ezt hagyjuk. A 2018-as képe fasorban sincs egy Pro képéhez képest. Még az Air2-őmnek is jobb képe van. Pl. nem tükröződik annyira.
Innentől nem értem, hogy miért kell félrevezetni őket. Azért bármennyire túlárazott az Apple összes terméke az árkülönbség jelent minőségi különbséget is. Azért olcsó a 2017-es és 2018-as sima iPad, mert pár dolgot kispóroltak belőle és nem azért, mert az Apple egy kedves cég, hogy most egy mindentbele terméket olcsóbban ad, hogy jobban terjedjen.
Szerintem minden érdeklődő nézze meg személyesen és akkor látja a különbségeket.
Bond007, nem értem mi bajod a stílussal. Nem járok kocsmába, nem tudom, hogyan beszélgettek ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hál isten....