Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Egy mappa --> Előadó-Album
Amikor áthúzum az intunesban, ott a listában rendezetten jelenik meg, számcím-album-előadó. Az mp3 tulajdonságaira kattintva is látom ezeket, viszont az ipaden nem teszi őket egy albumba.
Volt olyan amit egybe tett és letöltötte az album borítót, belelépve pedig ott voltak a számok amiket átmásoltam, de a zömét nem, csak felteszi külön mp3 -ként, és minden file borítója az aktuális albumhoz tartozó borító...
Néztem mi lehet a külömbség, de nem találtam semmit, az elnevezési struktúra is ugyanaz.
Pl: a Metallica egyik albumát felteszi rendesen a másikat pedig csak számonként. Az ipaden sem tudok állítani semmit, max dalnézetbe teszen és albumonként rendezve látom az összes mp3-at egy hosszú listában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest