Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy ipad 2-essel vannak hangerő gondjaim.
Amennyire emlékszem, eredeti állapotában mintha túl hangos lett volna, utána valami át lett állítva, és azóta meg túl halk. Már átállítani sem tudom, mert maximum hangerőn is halk. Természetesen megtaláltam a beállítások alatt a hangerő szabályozót, és ott maxon van, de úgy is túl halk.
Azóta ha hallani is akarom normálisan, kihúzom belőle a fejhallgatót, és inkább anélkül nézek rajta videókat / hallgatok mp3-akat, mert olyankor hangosabban szól. (Furcsa.) A fejhallgatót egyébként leteszteltem laptopban is, semmi baja, sokkal hangosabb is tud lenni.
Létezik valahol valami eldugott beállítási lehetőség, ami nem egyértelmű, hogy ott van, és nem sikerült megtalálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Bittorrent topik
- EAFC 26
- iPhone topik
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest