Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Új apple felhasználóként kérem a segítségeteket. Kb. egy hete van meg az air2 16gb, 9.2 ios-es pad, de már 3x kellett frissítést csinálni rajta itunes-al. Eredetileg 8.4-el jött ki, ment pár napig, jó is volt, de mivel itt pozitív volt a visszajelzés a 9.2-re, ezért lefrissítettem én is. Le is ment, használtam, majd kikapcsolatam, kis idő múlva vissza, de megakadt a bootolásnál a fehér képernyőben fekete alma résznél. Azóta meg eljátszotta még 2x. Este kikapcsolom, aztán másnap vagy bebootol vagy nem. Vmit rosszul csinálok, vagy mi? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest