Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kopi72 #27272 üzenetére
Jászberényben Invitel réz mellé húzták be az optikai kábeleket .Itt csak a PR fut koaxon.
Nálunk a lépcsőházban már elosztódobozok és az optika is bennt van.
De még nincs összekötve semmivel.
Egyenlőre vdsl csomagom van gondolom igyekszenek szünetmentes átállással megoldani...
Már ha a Digi kell 😀 -
törölt tag
válasz
Ferrari fan #26991 üzenetére
Nekem a leírtak ellenére is visszaállt angolra sok csatorna , hiába állítottam be magyarra a menüben.
De járj szerencsével ! -
törölt tag
válasz
Ferrari fan #26989 üzenetére
Régen amikor Albis 8073-as boxom volt , ugyanezt csinálta.
Jelentsd be hibára többször!
Nekem ZTE-re cserélték ki .
[ -
törölt tag
Kapott valaki számlalevél mellé ÁSZF módosulást , jövő évre vonatkozóan ?Dijnet számla mellé jött egy link ,de számomra ebből nem derül ki semmi hiába bogarászom az ÁSZF-et
-
törölt tag
Igen , ezt én is így értelmeztem .
IPTV-t le is mondom erre hivatkozva.
Valójában unom , hogy mostanában naponta újra kell indítanom a boxokat. Lefagy vagy nem működik rendesen.
Hozhatnak ide akármilyen boxot , egyre rosszabbakat kapok.Sejtettem ,hogy valami változott. Régi sallang ez volt:
"Nem mondhatja fel az Előfizető a határozott időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból (hűségidőszak vállalásából) eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Ha
az Előfizetők felmondási jogukkal ezen időtartamon belül nem élnek, úgy ez a tény az ÁSZF-módosítások elfogadásának minősül" -
törölt tag
Jól megkavarták a csatikat megint , kár a BBC-ikért.
De most változott , valami jogszabály ? Kötbérmentesen felmondható hűségidőn belül is ?
Az ászf változásban nincs ráutalás .
"Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (5) bekezdésében írottak szerint, amennyiben a módosítás az Előfizető
számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz - így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a kínált csatornák
összetétele vagy a szolgáltatás tartalma - az Előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkö-
vetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést." -
törölt tag
A rajta lévő 2 usb foglalat le van tiltva . Esetleg tölthetsz róla telefont
Egyébként nekem is ilyen boxaim vannak .
Szerintem elég stabil cucc.Bár elsőre nem tűnt jó minőségűnek az Albis modellekhez képest
Előnye ,hogy TV-hez tanítható a távirányítója.
Hátránya ,hogy elég gyengén látni a boxon power ledet .
Nem mindig látom ,hogy bekapcsolt állapotban van-e. -
törölt tag
Köszi Invitel :
"2017. január 1. napjától a jelen tájékoztató levélben írtak szerint módosítja.
.
.
.• Valamennyi érintett csomagból kikerülnek a Eurosport 1, a Eurosport 2, a Eurosport 1 HD, a Eurosport 2 HD, a Eurosport News, az Animal Planet, az Animal Planet HD,
a TLC, a Discovery Channel, a Discovery Showcase HD, az ID Xtra, az ID Xtra HD, a Discovery Science, a Discovery Science HD és a DTX csatornák"Juhéj jönnek a Vajna csatornák
-
törölt tag
Na talán most
-
törölt tag
IP tv-t használókat kérdezném ,hogy erről az STB-ről milyen a véleménye akinek van/volt ilyene?
-
törölt tag
Kicsit értetlenül állok , bámulva nézem a tájékoztató levelet a szerződési feltételek változásáról .
Elsősorban a díjváltozás háborít fel !
Újabb emelés 20 hónapja tartó hűségem alatt már második alkalommal. Bosszantó , mert gondoltam a 24 hónapos hűségidőszak nem csak engem kötelez el ,hanem a szolgáltatót is .Különösen ez háborít fel :
"Nem mondhatja fel az előfizető a határozott
időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott
időtartamból (hűségidőszak vállalásából) eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte
meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Ha az előfizetők felmondási jogukkal
ezen időtartamon belül nem élnek, úgy ez a tény az ÁSZF-módosítások elfogadásának minősül."Érint ,mert voltam olyan tökfej , hogy leszerződtem 24 hónapra
-
törölt tag
válasz
Roland-87 #13120 üzenetére
Szinte ugyanezt csinálja nekem is . Annyi a különbség ,hogy annyira nem esik vissza a sebességem,mint neked. A képminőség romlás már fel sem tűnik ....Nem nagyon nézek TV-t ,annyira megutáltam amióta IPTV-m van.
Utoljára ez ment nálam hibátlanul sokáig :
Vissza is sírom ! -
törölt tag
Mindegy ki veszi meg ...
Csak ezt a modemet felejtsék el !Rendeljenek bármi mást, amit nem kell naponta többször újraindítani . Régebbi modemek sokkal jobbak voltak.
Kár ,hogy mostanában mindig erre tudnak csak cserélni
Lassan agyhugykövet kapok ettől -
törölt tag
válasz
lucky07 #12232 üzenetére
Ha utorrent nem megy ezeket azért nézd át !
Nekem másmilyen a modemem , de hasonló a tiéd is ...Első lépés a modemben upnp bekapcsolása
Második lépés (utorrent) UPNP port hozzárendelés és portkezelés ( én állandó portot használok )
Ha minden ok ,lennie kell egy zöld pipának az utorrent sarkában:
-
törölt tag
válasz
DjEszti #12211 üzenetére
Én azt javaslom , hogy a sok hibajegyre hivatkozva nyugodtan lehet írni ajánlott levelet a panaszkezelési csoportnak .
Meg kell fogalmazni benne , hogy a hibás teljesítésből adódóan , nem kívánod kivárni a 2 év hűséget vagy ha nem akarod lemondani jóváírási igényt kell kérni .
Addig is folyamatosan jelezni kell a 1445-nek a hibákat !
Saját tapasztalatból beszélek . Privátban adok több infót is ha kell ! -
törölt tag
válasz
wolverine14 #9791 üzenetére
Megkeresem holnapra
-
törölt tag
A Huaweit kösd össze kábellel a gépeddel , LAN 4-es csatlakozójánál
Ezután 192.168.1.1 mehet a konfig !
De ha ezek után sem megy :1445
Esetleg képeket mentesz , még segíthetek.
szigony#c2.hu -
törölt tag
válasz
ubisali #9435 üzenetére
A 1445-öt segített , mert magamtól én sem jöttem rá.
Én hiába is próbálkoztam a wlanos résszel , mert az Inviteles konfig sem volt jól beállítva .
A modemek 3-szor voltak cserélve , mert valami mindig volt velük (egyik alkalommal pontosan a wifije rottyant meg) A szerelő nekem azt mondta , hogy mindig olyan modemet adnak ami éppen van, utoljára már ZTE-t kaptam . Segítenék szívesen ,de már 100%-ig én sem emlékszem ...
Meddig jutottál ? Wlant látja a géped? -
törölt tag
Esetleg valaki aki Invi-TV előfizető és rendelkezik Start HD csomaggal , megnézné nekem ,hogy működik-e nála az m1HD-n a tegnap TV-je??? Egyébként az olimpia alatt sem működött...
-
törölt tag
Tök jó ,hogy a HD Start csomag havi 500Ft meglévő ügyfeleknek 1 év rabsággal.
Ingyenesen fogható adóért nem fizetek ! Amikor bejelentem , hogy szolgáltatót váltok akkor már ingyen se kell . Áj lavjú Invitel -
törölt tag
válasz
Ejjeliorke #7887 üzenetére
Nekem a 1445-öt segített bekonfigolni , nincs azzal semmi baj
(Bár a cucc WiFi-je nem túl erős) -
törölt tag
Ebből minden kiderül : [link]
2.oldalon -
törölt tag
Valaki rendelt már HD csomagot InviTV-hez ? Kíváncsi lennék a sd-hez képest ,milyen a minősége .
-
törölt tag
Valakinek sikerült már Huawei hg622 modemen a Wlan-t beállítani ? Addhatna tippet ,hogyan ment !
-
törölt tag
Kíváncsi lennék ,hogy ezek az árak kire/kikre vonatkoznak ?[link]
-
törölt tag
Én is bementem amikor telefonon kaptam a 9200 ft-os ajánlatot (15M/ 2Tv 63 csati/tel)
Ugyanerre 14-et mondtak személyesen
Megköszöntem a felvilágosítást oszt elkullogtam .
Most 10M net + tel 6490Ft nekem(míg tart a hűség) .
Azért sejtettem ,hogy 7990-ért nem kapom meg az 50M -es netet TV-vel telóval. -
törölt tag
Állítólag javult az InviTv optikán ,de sajnos még személyesen nem láttam .
Valaki esetleg mondana véleményt ? -
törölt tag
[link]
Nekem egyébként 15M Net + Családi INVITV + Telefon 12 hónap hűséggel 9200Ft , még kivárok -
törölt tag
válasz
LeslieG Jr. #7097 üzenetére
Egy szavam nem lenne ,ha a csomagom neve 8M lenne nem 10M.
Kicsit "átpasszoda" szaga van így számomra.
Főleg azért mert más szolgáltatók csomagjaival így nem tudja összehasonlítani egy átlagember.Ha konkrét akarok lenni nem ezt a csomagot választom és nem az Invitelt ,ha az elején tisztában vagyok ezzel ... -
törölt tag
Nem tudom ,ha az ADSL vonalam 25 megát is elbír (bekötéskor közölték) akkor miért nem kapok 10 megát amire előfizettem?
Általában 8 körül vagyok és a modemem is bírná a 10-et.
1445-öt hívtam .... technológia,csomagolás ,stb. DE SOSINCS 10 MEGA !
Nem lehet ilyenkor semmi tenni?
Vagy vegyek én modemet?
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Meta Quest 3 512GB BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest