Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Értem. A másik amit még olvastam, hogy húzva azért fogyaszt a cucc rendesen. Egy minőségi XFX TS 650W elbírna vele, egy HD7950 társaságában, főleg ha ilyen 4.2 körül menne magasabb feszültségen? Még pont tápegység vásárlás előtt vagyok, szóval kiváncsi vagyok hogy itt a topiklakóknak mekkora tápegység elegendő ehhez a platformhoz.
SLI/Crossfire, féltucat HDD sem most, sem a jövőben nem játszik részemről, szóval a tápra a szokásos dolgok lennének csatlakoztatva, szokásos mennyiségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SLI/Crossfire, féltucat HDD sem most, sem a jövőben nem játszik részemről, szóval a tápra a szokásos dolgok lennének csatlakoztatva, szokásos mennyiségben.