Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
4.3-mat is bírja nálam az összes magon 1.3xen, de nem vettem észre hatalmas változást, így vissza tettem alapra
Ami a driviereket illeti, én majdnem minden feltettem, nem vettem észre semmilyen anomáliát. Lehet hogy felesleges, mert tartalmazza már a WIN10, nem tudom.
Ha JasL útját járod, megértem, de az AURA drivert mindeképp ajánlom feltenni, mert azzal tudod állítgatni win-ben az alaplap világítását... nem kell állandóan BIOS-ba mókolni vele.Nálam az AI Suite az ami oriási gondokat okozott. Elindítottam ezt az auto tuning opciót és onnantól csak a baj volt vele, sehogy se akarta befejezni, mindig feljött egy hibaüzenet. Próbáltam letörölni, van egy progi, amivel le lehet szedni és mindent visszaállít (nem a gyári uninstall) és még annak se sikerült. Sajnos ez oda vezetett, hogy a szűz win-t újra kellett raknom, mert volt, hogy az se indult el csak többszöri újraindítás után.
Ha erre van valami megoldásod, akkor azt örömmel fogadnám.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest