- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
válasz
KAMELOT #4416 üzenetére
Szia !
Elején ha összeáll az egész , akkor elég lessz alapon is a proci , vmi alap vidokarival (ami tartalék/vészkarinak is jó ) netezni ,filmezni, amíg nem tudom mellé rakni az új erős videokártyát.
Nem tudom , csak tippelek 4-4.2Ghz csak le tud hűteni egy kompakt is , jobb ventikkel normális feszültségell .A proci mellé 1070es kártya lessz ( 1080-ast jobban szeretném ha összejön rá annyi ). A választékban körülnéztem van itt is lehetőség kompakt vizes és rendes vizes kártyát választani MSI és EVGA márkák közül.
Az épített rendes víz egyértelmű , hogy sokkal jobb , árban is sokkal több , de időtálló .
Ellehet rá költeni újonnan bőven 100k feletti összeget épített vízre ( MO-RA3 420 LT , csatlakozók , tartály, csövek , pumpa, ventik, hozzávaló folyadék meg ami kell még hozzá + találni vkit aki összerakja az egészet )
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest