Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
Siszibatya #4095 üzenetére
Persze mit várunk.. Z170-es platformal rendelkező naná, hogy azt fogja ajánlani.
Hogy mit vegyél nem kérdés.. 5820K!
BMW001 kolléga is megírta, hogy 0 fps növekedést vélt felfedezni az 5820K--->6700K-ra való váltás után, ellenben mikor konvertált valamit nagyon megérezte a -2mag -4szál hiányát. Ezek után és jópár ember személyes tapasztalatát (beleértve engem is bár nekem 6700K rövid ideig volt) elolvasva szerintem jobban jársz egy 5280K-val akár 2 vga-val is, de ha egyet akarsz akkor egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest