Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az, hogy egy CPU-t egy adott TDP osztályba sorolnak be, nem véletlen. Egy E5-2699 v3 is "belefér" a 145W-ba, pedig ott 18*2.8GHz-en pörög a CPU. 50.4GHz áll szemben a 20.4GHz-cel. Ez több, mint a duplája, mégis belefér alacsonyabb TDP keretben. Nekem senki ne mondja, hogy ez normálisan van kitalálva. Nyilván a feszültség mértéke egy olyan tényező, amit nem ismerük. És az is egyértelmű, hogy fogyasztás szempontjából ez sokkal többet jelent, mint a sebesség. Egyébként egy 4 magos CPU-ról van szó, tehát a feszültségnek kell annyira magasnak lennie. Ráadásul egy léghűtésnek is meg kell vele birkoznia. Egyébként meg abban a szektorban, ahol a Xeon-ok dolgoznak, ott pont nem a sebesség a lényeg, hanem a szálak száma. Oké, azt is megértem, hogy ez csak egy "bemutató" darab. Biztos vagyok benne, hogy alig fognak eladni ebből a modellből. Egyébként még azt is meg merném kockáztatni, hogy a gamer csoport sokkal inkább értékeli majd, mint a server szektor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest