- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nem nem, clu az paszta, másra nem jó. az ezüst lakk pedig folyékony állagú levegőn száradó vezető réteget hoz létre a nyák felületén. más cpu fsb modokra használtam már ilyet a múltban (core2 duo 1066@1333fsb). a ragasztás csak azért kell, hogy a felvitelkor csak a megfelelő lábakat kösd vele össze a többit ne, majd száradás után eltávolítod - maszkoló szallagként funkcionál magyarul. forrasztásnál hő elnyelés, védelem a funkciója.
szóval a mod után nem postolt a lap, amíg alkohollal el nem távolítottam a modot. az a baj oc socket nem csak az uncore de a ramtuningban is segít. sima soc force-ban bclk tuninggal elértem 2900mhz-es szférát de az volt a vége. championban még a 3300+ boot sem okoz problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Balázs2: Gmail
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest