Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Drooppol a lapod, a Vid-et nem kapja meg a procid, annyit pedig nyugodtan adhatsz neki. A max ahogy látom 1,15V volt, tehát a Vdrooppod 0,0375V . Ezt add a Vid-hez így biosban vcore nálad 1,225V környéke. Ez egy tipikus normál feszese (Vid-es) tuning. Itt nézd sztem.
charly174 : Szia! Neked is azt tudom mondani, a cpu-d vidjéhez add hozzá a feszesést, ezt állítsd be biosba, s a cpu terminationt (VTT) és az mch-t tedd úgy 1,26V-ra, ez Vid-es tuninghoz elég. (Mch-nak elég 1,22V is sztem) Itt nézd, hogy mit tud a procid.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
charly174
csendes tag
Sziasztok ezt a konfigot hogy és meddig lehetne húzni? A memória max1333 megy fagyás nélkül.
Alaplap:
CPU típusa QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333)
Alaplap neve Asus P5Q3 Deluxe (2 PCI, 2 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)
Alaplapi lapkakészlet Intel Eaglelake P45
Rendszermemória 8192 MB (DDR3 SDRAM)
DIMM1: Corsair XMS CMX4GX3M2A1600C9 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
DIMM2: Corsair XMS3 DHX CM3X2G1600C9DHX 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)
DIMM3: Corsair XMS CMX4GX3M2A1600C9 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
DIMM4: Corsair XMS3 DHX CM3X2G1600C9DHX 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)
BIOS típusa AMI (05/26/09)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)Megjelenítés:
Videokártya ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB)
Videokártya ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB)
3D gyorsító ATI Radeon HD 4870 (RV770)
Képernyő Samsung SyncMaster 2243NW/2243NWX [22" LCD] (HMBQ702621)
Képernyő Sharp HDMIKöszönöm válaszotokat!
-
Löncsi
őstag
Emeljek a feszültségen (nem kellene ezt még alapon tudnia)?
Emelj, lehet nem olyan tuningos a processzorod (1-2 lépcső nem dobja meg túlságosan a hőfokokat).
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
belaazallat
addikt
Hali!
Ne normalra állítsd a feszültség értékeket, hanem manuálisan állítsd be minden egyes értéket. MCH-nak egy minimális feszt adhatsz.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
KL
tag
Helló!
Megkíséreltem húzni a q9400-amat 3200 mh-zre, alapfeszültséggel, gyári hűtővel.
Amiket átállítottam BIOS-ban:
PCI Exp. Freq: 100
CPU Host Freq: 400
Performance Enhanced: Standard
System memory multipl.: 2 (800 mhz)
System voltage control: Manual, minden érték normal
(a CPU Normal Vcore: 1,1875 az alaplap szerint)
CPU EIST Function: Disabled
CPU Enhanced Halt: Disabled
CPU Fan Control: Disabled (fullon megy elvileg a hűtő)A képen láthatóak az adatok (prime95 futott), a fullon pörgő hűtő mellett normálisak maradtak a hőmérsékleti adatok. Furcsa viszont, hogy a min. és a max. RPM között kb. 340 a különbség. Még mindig szabályozza valami?
Sajnos Prime 95-öt futtatva (Windows 64 Prime95 v25.8 build 4) kékhalált kaptam a 4-6 teszt között.
Van esetleg valami javaslat? Emeljek a feszültségen (nem kellene ezt még alapon tudnia)?
Kösz!
KL
[ Szerkesztve ]
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
őstag
-
raus
aktív tag
Valakinek volt itt a topikban elado P45-ös Maximus II Formula-ja.
Ki Ö? -
lipi67
nagyúr
válasz szab.tam #19037 üzenetére
Na várj!.. Ne is lépj 775-ről el. Én imádom
Már rég szabadulni akartam tőle, de képtelen voltam, nem vonzott a 1366. Utána meg..agyaltam, s 1156-ról lemaradtam. Most meg már ugye 1155, ami nekem nem szimpatikus. Sztárolják még azt a kuki 2100-et is, vicc. (olyan érzés mintha egy full integrált cumó lenne, biosba bemenni értelmetlen, tuning nuku, stb..Ott már csak 2500K, az meg nekem (főleg most) drága.Nekem valahol itt a topikban van q9550-nel alulfeszes (0,79V ), meg HWBOT-on emberesebb Wprime 4,7GHz-en.
Azért lefekvés előtt egy ajándék Neked:
[FSB/ UD3R]
[lQ9550-es "tuning" 4,7GHz felett]Valóban lépek mert ittragadtam, fene a pofám, s reggel azt se tudom majd, mit főzök a 2 törpémnek.
Jó éjt!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
szab.tam
nagyúr
válasz lipi67 #19035 üzenetére
na jó, ne ingerelj ilyen 500 fölötti fsb-kkel....
annyi 77-ös deszkám vanm, és pár procim , meg 3 db. 4 gb-os ddr2 garnitúrám, (2x2 ocz 1150 lv, 4x1 csxo 800, 4x1 1066 king,mx), hgo ysosem fogok kikeveredni a 775-ből. még egyszer levadászok egy 45-ös, jobb fjta giga lapot. valami olyat, aminek a cuccait jól tudom moddolni a paszív hűtésemhez.
az én yorkom egy p45 extreme-ben ezt mente az előző tulajnál:FPO : L846B723
VID : 1.2875v
alulfesz : 2.87GHz@0.992v ; 3.2GHz@1.1v
24/7 : 3.6GHz@1.2v
4GHz@1.264v , 4.25GHz@1.296v , 4.5GHz@1.32va durva az volt, ghyo az 535-ös fsb-t is nb vtt 1.3v körül. a 4 gigához peig 1.1 v körüli nb, és vtt kellett. vicc. nálam a 4-ehz 1.36 nb fsb term...
csak én akkor még nem vágtam a york-ok lelkivilágát, és az elvaklult ragaszkodásukat a giga p45-höz. ha ezt már akkor tudom, nem hagytam volna a lapot másnak. csak procit vittem....
ram:
hiába megy 1200-at 1.8v-on, piszokul melegszik. ráhegányoltam a gyári bordára 2 db. hr-07-et. úgy már jó...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lipi67
nagyúr
válasz szab.tam #19034 üzenetére
Na..ezekkel itt tartok, majd ha lesz időm..megnyomatom őket.
Hulla vagyok, azt hiszem lépek, holnap is elég fos napom lesz.
Jó éjt!
(azért egy 800-as ramtól 1,82V@1100MHz nem is rossz..)
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz szab.tam #19034 üzenetére
Persze, ezt aláírom, nem fog annyit menni (kérdés a vid is). Viszont nálam úgy néz ki a dolog, hogy VTT függő az L2. Egy q9400-et kell rendesen feszelni, hogy menjen (Vcore), viszont VTT-t alig kér. A q9550-em pont fordítva volt. A feszt nem kérte, de 1,4V-os VTT-n érezte jól magát: [link]
Sok mindentől függ ez, de sztem 9400-nél még elmegy a p35. Persze Wolfok alatt az igazi, ott jobb mint a p45.
Nem az én procim kulerr-é volt, majd kiment svédbe, s onnan kaptam vissza, most kicsipapucsé. FPO: L830B550
ocz-d 1200-at ment 1,8V-on..Na az jó! Nekem is volt egyszer egy rev2-es reaper 1150-es, az is megmente, de..utána meg is állt, 1240fölé nem bírtam vinni. Bezzeg a Team Xtreem 1200-asom..1400-at is ment 2,35V-on (nyilván nem 1:1-ben, hisz sose volt 700as FSB-t tudó lapom). Viszont a kis reaperem (rev1-es 1150-es) az 1320-at ment 2,3V-on.
Most Crucial van bent..Még ezt se teszteltem (CL4, 800-as, 2V), de azért már kihozogattam belőle 1-2 jobb eredményt
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz lipi67 #19033 üzenetére
én a gyengébbik p45-ömben, (asus p5qd turbo), E8500@ 7*600-at bírtam kihozni max fsb-re. ddr2 ocz lv blade 1150@1200@1.8v, 1:1 fsb:ram. 1250 körül írt, olvasott... egy belépő ddr3 szintjét hozta. utána a york-ok meg 430 fölött összefosták magukat... (qx9650, q9550, ami asszem nálad is volt: FPO : L846B723 -> babicsbalu)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lipi67
nagyúr
[Abitom (IP35) 566-os FSB-n]
Perszeok ok, ez csak egy 8400-es volt, de P35-ben quaddal is tuti megy az 500-at is. (sztem, majd megnézem valahol)Igaz, a tény az tény marad: Q9xxx tuninghoz Giga UD3R/P
Eseteleg még Dq6 de..1x vettem ezért egy DQ6-ot, hogy összehasonlítsam. Értelmetlen volt. Nem tudom, mit találtak el ennyire ezeken az UD-s lapokon, de quadhoz verhetetlen.
A régi q9400-es proci, Vidje csak 1,1875 volt és jobban is ment (ez még nem 100%, ha lesz időm, kitesztelem ezt is) [link]
[link][ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz Taifa Díaz #19031 üzenetére
Igen a p35-ös lapoknál a 420-440es Fsb még lehetséges, de 450-felett már ritka, illetve MCH nak +feszt (1.3V) adva még meglehet a 450-is vagy feljebb. Persze ez csak hozzávetőleges, és lapfüggő...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz unrealnoise #19028 üzenetére
Azért arra ne izgulj rá, hogy a P35-ben is menni fog a 3.6 GHz 1.216 V-tal, lipi kolléga P45-öse azért többet hoz ki belőle.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
lipi67
nagyúr
válasz unrealnoise #19027 üzenetére
[9400-em most Vid-jén] (tudna többet is, de direkt a nyári melegben teszteltem..azóta se nyultam hozzá, időhiányában. Talán jöv.héttől..
Azért kicsit majd több infó kellene, így elég nehéz segíteni..
Szép napot a topiklakóknak!
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz unrealnoise #19028 üzenetére
memóriád mennyin jár? mert az szokott még a gát lenni. ha a ram túl lesz húzva az fsb-vel, vagy kevés feszt kap hozzá. vagy több fesz kell, vagy vissaz kell osztani.
és nem elég a cpu feszt figyelni,a másodlagos feszeket is nézni kell. pll, nb, vtt, (fsb term). azok hogyan állnak?
(asus lapom van, nem én fogom neked megmondani a tudti, de a giga laposokoknak tudniuk kell a tanácsadáshoz.)tehát: a york-ok húzása nem csak abból áll, hogy adunk a cpu-nak némi feszt. ennél összetettebb...
-
unrealnoise
senior tag
válasz unrealnoise #19027 üzenetére
mát közel alapfeszen marad a 3,3 GHz, ahogy olvasgatom a giga p35-ös lapjától kábé ennyi várható. :/ nembaj, érik a platformcsere.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
van egy Gigabyte GA-P35-DS3 lapom és egy Q9400 procim, most 3300 Mhzn ketyeg a BIOSban 1.25V-t adtam neki. Láttam az eredménytáblázatban csomó jó eredményt, meddig érdemes elmenni feszben ahhoz, hogy 3,6 Ghz-en pörögjön? 1.25V-vel egyszerűen kifagy a rendszer a win7 logó animációjánál. előre is köszönök minden tippet.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Kloss
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #19025 üzenetére
Szerintem teljesen nyugodj meg!
Nálam most 3800-on fut a proci, ehhez már kevés a tuningolt 6850.
Komolyabb kártyát kellene vennem, de mivel én is keveset játszom, marad ez.
900/1200-on megy kártya, de 95% alá ritkán esik a gpu kihasználtság.
Tuningolni kell a procit, de ha tuningolod, akkor lépést tud tartani még egy ideig.
Én is olvasom azt a topicot, de csak mosolygok. Az egyik nagyhangú fórumozó mindenkit lehülyézett, aki azt merte mondani, hogy a 6850 alá kevés egy C2D.
Ugyanis neki C2D-je volt, tehát mindenki más hülye
Pedig mikor én is váltottam, csúnyán megugrott a 6850 teljesítménye. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz rup1u5 #19024 üzenetére
Király Köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam
Én is arra tippeltem, hogy elég lesz ez még jó ideig és amit szab.tam fórumtárs is említett teljesen adja magát a kihasználtság is.Vantage-ban is hozza a kártyám amit kell sőt még az erősebb kártya pontjait is, na de arra meg azt mondják "csak szintetikus teszt" Mindenre van válasz végülis
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
rup1u5
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #19017 üzenetére
3950-en az 560Ti mellett, fullhd-ban álom.
és mivel évről-évre egyre kevesebbet játszom, sanszos, hogy évekig marad még ez a konfigom mert semmi problémám nincs vele.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
szab.tam
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #19022 üzenetére
világos. hogy máshol mit írogatnak, ne foglalkozz vele.
nálam kicsit más a helyzet, mert a gtx480 van, ghoy 70% gpu usage, a cpu egyik magja pedig még 4 gigán is 90%+... - tehát, még a cpu-t mindig lenne hová húzni, de már nem megy....
de alapból 3.6ghz fölött már tűrhető a helyezet, 3.9-nél már majdnem tökéletes. de ezt sokszor leírtam....
te szerintem a 6850-nel megnyugodhatsz, elég a cpu így is.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz szab.tam #19021 üzenetére
Uhh köszönöm a teljesen érthető választ
Szoktam nézegetni és átlagosan a magok kihasználtsága 50-70 % közé esik de átlagban inkább az 50% környékére mondanám.Igazából ez válasz is akkor arra, hogy nekem felesleges még foglalkoznom ezzel Úgy érzem teljesen jól kihajtja ezen az órajelen a VGA-mat.Többieknek köszönöm a Yorkfield védelmét mert igen csak rosszul esett nekem "egy bizonyos" topicban ennek a CPU családnak a lehúzása ...
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
szab.tam
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #19018 üzenetére
hi!
legkorábban a hétvégén tudok majd ilyeneken elgondolkozni.
a ramod probléma lesz.
mivel nálunk aramok vissazosztása a biosban kicsit túl van bonyolítva, így nem tudom, hogy a 800-as ramjaidat mennyire lehet visszaosztani.
magyarul egy "normális" lapban ez történne:ha a 800-as ramot 667-nek definiálod, akkor 800/667 1,2
azaz az fsb.t 1.2x-esére tudod emelni.
teháta 2.88ghz-es proci órajelből tudsz 3455-öt csinálni úgy, hgoy a ramok 800-on járnak.
nem tudom, hogy a visszaosztás megy-e 533-ig is?
mert akkor jóval nagyobbat lehet rántani az fsb-n, hogy a ramok 80-on maradnak.de mivel éna ramjaimmal 1100-1200 között variálok, így a nálad lévő határok totál máshol annak.
a bios-omat pedig nem szívesen piszkálom, hogy megnézzem a ramállítási lehetőségeket, mert tapasztalatom az, hogy egy stabil beállítás piszkálása utáni visszaállításnál van, hogy újból instabil.a lapod nagyon picit gyengébb, mint az enyém. prodidat nem tudom. ha a ramot vissza lehetne osztani lejjebb, akkor sem hiszem, hogy 3.8-nál többre jutnál. (vagy igen?)
nézz meg valamit.
feladatkezelő, teljesítméyn fül. játsz, amivle szoktál. és amikor a legalacsonyabb fps-eket látod, lépj ki a játékból. húzd szélesre a feleadatkezelőt.
nzézd meg a cpu görbét! ha nincs mag, ami 90% fölöttre húz, akkor nincs értelme a +10%-nak sem...ha úgy látod, hogy mégis van procilimited, akkor majd itt folytatjuk.
(no pü, mert szakmai kérdés...)
szerk:
mire linxstabilan kihoztam normál feszen a 4 ghz-et, pár ramot és lapot kipróbáltam, véreset hugyoztam.
másoknak ez igen könynen megy, bár vannak némi kételyeim a prime teszteket nézve, hogy lábujjhegyen készült a nagy részük. egy 300 körös linx 20. körében a nagy részük eldobná magát... - de ez persze csak feltételezés.
giga p45 lapoknál kicsit jobbb a helyzet, könnyebb a tuning....[ Szerkesztve ]
-
raus
aktív tag
Egyszerüen Überprocesszor Imadom a Yorkfieldet
Szandit vegyenek masok. Eleg mindenre ez a proci. Masszivan is lehet tuningolni jo lapban, csak oda a leghütes nem eleg.
Valaki 511*9_4599MHz-en jaratja vizzel 24/7-ben. -
McKnight
tag
Egy 6950@6970-es Ati kártyát 90-100%-ig hajtja ki, a mostani játékoknál, high beálítások melett. (BFBC2, Battlefield 3 beta) 1920/1080.
No persze csak 4,0 Ghz-en hajtva. 2 kártyához meg verébfing.
Amúgy meg szerethető kis prociTűz a víziparkban? Mégis....hogyan????????
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyben akkor szeretnék információt is kérni.. Van egy Asus Arctic Square hűtőm alatta egy Q9550 em, memóriám sajnos nem a tuning híve , de ha lenne valakinek egy stabil beállítása Asus P5Q Deluxe lapra akkor lehet meglesnék egy magasabb órajelet mit hozna..
Kérdés: Ezzel a hűtővel nem lenne gáz a 4Ghz körüli érték?
Most 3.4Ghz 24/7 és vígan viszi terhelve agyba főbe akárhogyan..[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Látom vagyunk még páran akik Yorkfield procit használunk.Mi a véleményetek erről a CPU ról manapság? Szerintetek is meg tudja még állni a helyét? Szerintetek is teljesen elég még egy 6xx szériás Radeon kihajtására? Azért kérdezem mert van egy topic ahol mélységesen pocskondiázzák ezt az egykori csúcs CPU családot.
Én tudom hogy mennyire jó mert minden nap használom és játszom vele, de szeretnék megerősítést kérni csak a miheztartás végett tőletek is.
Köszönöm !!
-
szab.tam
nagyúr
válasz vuk777 #19015 üzenetére
én mint írtam, kiteszteltem. óriási különbség van. a vga-d jóval gyengébb a miénknél, így nálad lehet, hogy 2.8-on is kiszolgálja.
előbb lesz vga limited. akkor pedig hiába emeled a cpu órajelét, semmi változás nem lesz...igaz, mindig szerencsésebb szerintem az a konfig, ahol vga limit van. nincs boszantóbb, amikor a gpu 60%-on dolgozik, akad a kép, és nézem az egyik procimagot 100%-ra kiakadva. akkor tehetetlen az ember...
vga limitnél legfeljebb visszaveszünk valamit a grafikából. egy élsimítást, árnyékot...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
-
FaTHI
őstag
válasz vuk777 #19012 üzenetére
Én most a Full grafhoz irtam a hozzászólást, persze lehet butitani rajta, csak érdekesség képpen irtam ,ill. tanulság, ehhez a játékhoz bizony kell a 4mag, és magas órajel....no meg nem árt egy Gtx480-as sem
Persze majd a véglegesnél kiderül, de pl a Crysis 2 full-on (Ultrán) már kéri ugyan ezt a felállást...[ Szerkesztve ]
-
vuk777
aktív tag
válasz szab.tam #19011 üzenetére
Nálam elég BF3 hoz a Q9650 akkor egy Q9550 nek is elégnek kell lennie csak egy megfelelő videó kártya kell hozzá ha nincs akkor meg a megfelelő képbeállításokkal gyönyörűen fut. E5300@3458Mhz+GT220 is elfuttatja a BF3 akár 60FPS el is, igaz ablakban low beállításokkal de játszható
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
sajnos a q9550 gakorlatilag 2.8ghz-en elég kevés majdnem minden újabb játékra. én megint csak az ego engine-es játékokból tudok kiindulni, ami ráadásul nem is a legújabb, és egyre jobban optimalizált. (lsd f1 2011.)
ezeknél 3.6ghz fölött kezd elég lenni, 3.9-nél pedig már majdnem tökéletes.ezek az újak meg, bf3, krájzisz2 és társai pedig lezabálnak minden hardvert....
-
FaTHI
őstag
Megnéztem a Q9550-as procimmal alapon 2.83 Ghz-en a BF3-at, hát siralmas. Ennek már kell a 3.5-4Ghz ami kihajtja gtx480at
-
Bubu0074
csendes tag
Na akkor még egy kérdés a E8500 labdába rúghat egy i5 750 négymagos proci ellen ?? Valakinek valami tapasztalat??
-
bolcsodal
addikt
válasz Bubu0074 #18996 üzenetére
"limites 95-100% pörög egy játék alatt" Miért lenne limites, ha 100%-on pörög?
Vegyél egy Q8xxx-as procit 20-25K-ért és ahová négy mag kell ki fog szolgálni 3GHz közelében... VGA-t még nem írtál...milyent használsz?
A Wolfi értékét pedig az fogja meghatározni, hogy mit tud tuningban....Vannak még őrültek, akik fizetnek E8xxx-as procikért....
Amúgy meg igaza van a többieknek...AM3+ a nyerő váltás mostanában.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
szab.tam
nagyúr
válasz Bubu0074 #19000 üzenetére
nem lehet annyiért eladni. én az übertuningos E8500-jaimat sem tudtam eladni annyiért, jó 1 éve. 22-23-ért mentek el asszem.
nem tudom, mit néztél.
garitól, tuningtól függően 16-22k...lehet kérni 24-et. csak sosem fognak érte annyit adni. habár, ha te is akartál adni +40-et a q9650-re.
tájékozatlan vevő mindig akadhat, de akkor sem ér annyit....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest