Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz kicsipapucs #18437 üzenetére

szépen sorban.

természetesen 8.5*
    mondom. 4.5 gigát ment neki. csak barom voltam, mert nem vettem meg a procihoz a lapot is... :(((

én itt már nem cseréltegek procit 1-200 mhz-ért...

procilimit. elég csak az ego engine-es játékokat venni. 3.4ghz-ena dirt 1-2-3 szépen elmegy. alatta tudok találni olyan pontokat, ahol nagyon bejöna microlagg. főként többautós futamok.
    ezért is csodálkozom, amikor q6600@3200-aknál nem látjákl a procilimitet. én láttam q6700-nál....
    és ott van a szintén ego engine-es f12010. ott még 3600-on is néha picit beremeg.
    ezek a játékok az alapórajelen. 2.8ghz tájékán élvezhetetlenek.

gyártók, nextgen cuccok, stb. semmiféle ilyen hűtő nem várható. a méret korlát adott. már egy orochi-val is sokan szenvednek, hog ymekkora. a procik számítási teljesítménye nő. de a fogysztás stagnál. tehát a hűtőm mérete kelleni fog, és fel fogom tudni használni az újakhoz is. ráadásul csak be van lógatva, így 3d-ben mozgatható. a mugen vázon lefogatót cserélek, és kész.

amit tervezek most: egy külső hőfalat. nem lesz túl nagy: 70x20 centi. a belsejében hőcsövek lesznek. ezek segítenek majd szétteríteni a hőt. ez két összecavart, 70*20 centis, 2*1centi vastag alurúd lesz. ebbe jönnek bele kívülről hosszú hőcsövek. bárhonnan. vga-ból, cpu-ból, ahonnan akarom. lesz kb. 10 párhuzamos, 8mm-es furat, amibe ezek be tudnak futni.

és az alulapkra rá lesz dolgozva sok amd gyári hűtő. össz kb.kb. 60db.
    aluprofil bordákat terveztem, de ennek nagyobb lesza hőleadó felülete, és nem vagyok kitéve a bordák gyárialg elhajlottságának. ami 70 centin pont annyi, hogy egymának fordítva a talpuk nem ér össze....

na, de ez már nem lesz érthető. 2-3-4 hét, és megcsinálom. majd lesz cikk...

Új hozzászólás Aktív témák