Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
kicsipapucs #18437 üzenetére
szépen sorban.
természetesen 8.5*
mondom. 4.5 gigát ment neki. csak barom voltam, mert nem vettem meg a procihoz a lapot is...én itt már nem cseréltegek procit 1-200 mhz-ért...
procilimit. elég csak az ego engine-es játékokat venni. 3.4ghz-ena dirt 1-2-3 szépen elmegy. alatta tudok találni olyan pontokat, ahol nagyon bejöna microlagg. főként többautós futamok.
ezért is csodálkozom, amikor q6600@3200-aknál nem látjákl a procilimitet. én láttam q6700-nál....
és ott van a szintén ego engine-es f12010. ott még 3600-on is néha picit beremeg.
ezek a játékok az alapórajelen. 2.8ghz tájékán élvezhetetlenek.gyártók, nextgen cuccok, stb. semmiféle ilyen hűtő nem várható. a méret korlát adott. már egy orochi-val is sokan szenvednek, hog ymekkora. a procik számítási teljesítménye nő. de a fogysztás stagnál. tehát a hűtőm mérete kelleni fog, és fel fogom tudni használni az újakhoz is. ráadásul csak be van lógatva, így 3d-ben mozgatható. a mugen vázon lefogatót cserélek, és kész.
amit tervezek most: egy külső hőfalat. nem lesz túl nagy: 70x20 centi. a belsejében hőcsövek lesznek. ezek segítenek majd szétteríteni a hőt. ez két összecavart, 70*20 centis, 2*1centi vastag alurúd lesz. ebbe jönnek bele kívülről hosszú hőcsövek. bárhonnan. vga-ból, cpu-ból, ahonnan akarom. lesz kb. 10 párhuzamos, 8mm-es furat, amibe ezek be tudnak futni.
és az alulapkra rá lesz dolgozva sok amd gyári hűtő. össz kb.kb. 60db.
aluprofil bordákat terveztem, de ennek nagyobb lesza hőleadó felülete, és nem vagyok kitéve a bordák gyárialg elhajlottságának. ami 70 centin pont annyi, hogy egymának fordítva a talpuk nem ér össze....na, de ez már nem lesz érthető. 2-3-4 hét, és megcsinálom. majd lesz cikk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest