- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről beszélek én is. A Vorke V1 aljában van egy plusz SATA csatolós, 2,5" -os hely. Letekered az alját, beteszed a meghajtót, és visszatekered az alját. Ennyi. Ha jól rémlik, akkor kb. 50GB szabad a belső meghajtóján, de erre nem esküszöm. Talán, ha ötször indítottam rajta Windows -t. Majd megnézem.
gulac12:
Nem tudom, és két hétig biztosan nem is tudom megnézni, mert németben gályázok. -
Nálam októbertől használt w10 16 gigát foglal (14hsz.-al feljebb).
Gulac 12, otthoni gépbe 7. éve megy egy ssd, a rendszer (C) xp, trim sose volt, és nemrégen egy tesztet lefuttattam, 2%-al gyorsabb az ssd mint újkorába. Mégha ez mérési hiba is, ugyanolyan mint 7 éve az tuti.
Nemtudom hány terabite adat lett azóta ráírva-törölve, letöltő torrent htpc mindenes gép.
Annyi sanszot adtam az ssdnek, hogy a teljes kapacitása 15%-a formázatlan, üres, oszt gazdálkodjon a wear leveling ahogy akar. -
törölt tag
SSD nélkül azokat még talán elbírja. Nálam az SSD + a Samu 128GB -os pen + egér + bill volt neki sok(k). Illetve, a 4G -s modemet sem bírta. De, vettem egy aktív HUB -ot, és azóta nincs gond. Linuxot próbáltam VGA -n. Az működött. Gondolom, Win -nel sincs gond. Android alatt csak 4:3 -as kimenet volt VGA -n. Gondolom, parancssorból kéne átállítani. Hang analóg kimeneten kimegy, Android alatt viszont nincs hang HDMI -n. LAN, Wifi megy minden OS alatt. Win alatt hotspot is megy Lan -ról, vagy modemről. A Win legális, az Anniversary frissítés is 😃sont nélkül lefutott.
-
törölt tag
Word -öt, Excel -t, meg úgy általában Windows -t nem használok, de pillanatnyilag trial boot -ban fut Win10, Puppylinux, és RemixOS (Android) a Vorke V1 -en. Sztem jó kütyü. Egy hátránya van. Nagyon gyenge a tápellátása. Szinte minden USB -s eszközhöz aktív HUB kell, különben megbolondul, és eldobálja az eszközöket. RAM -ot nem vettem, de egy SSD -t raktam bele. Nem nagy kunszt. El kell forgatni az alját, és ott a SATA port az SSD -nek. A gyári, 64GB -os meghajtó, a Win10 -zel külön van, úgyhogy azt nem érinti az SSD berakása. Az SSD -ről bootoltatom az Androidot, és mikroSD -ről a Puppy -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest