Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #3531 üzenetére
Nem fogjátok elhinni, de a GearBest megint törölte a megrendelésem (ráadásul ezúttal plusz pontokat sem adtak)! Írtam nekik egy dörgedelmet és mérgemben rendeltem itthonról egy energiatakarékos CPU-val és egy kisebb dedikált videókártyával szerelt laptopot, ami alig eszik többet, mint egy wines mini pécé, de sokkal erősebb és 2 napon belül kézhez is kapom. Szóval továbbra sem lesz wines mini pécém (a fent említett laptop mellé nekem felesleges, a családtagoknak pedig vagy laptop kell, vagy még nincs szükségük gépre, szóval nem rendelek újabb masinát). Még jó, hogy berendeltem a NAS520-ast az edigitaltól (elvileg holnap hozzák), így azért lesz, ami kezelje a megosztásokat!
A Puppyt azért majd kipróbálom a laposon, ha megjön!
-
törölt tag
válasz
Azt írtad, hogy egy PC -s megoldásnak jobban örültél volna. Az 520 -as szárazon 30 ropi akciósan. Az kb. 100 Erzsi. Ehhez jön a másik kütyü kb. 50 Erzsiért. 145 -ért vettem a Vorke V1 -et. Tudod, hogy NAS -párti vagyok, de ezt nem értem. Pár éve már ismerjük egymást virtuálisan. Sztem a Vorke - t imádnád. Igazi Lego, azt faragsz belőle, amit akarsz.
Apropó. Muszáj ezeket offolni? A Z3735 -öt kicsit szűk témakörnek érzem. Többször esik szó off topik kütyükről, mint a témaadókról. Kicsit bővíteni kéne a témakört.
-
válasz
Kíváncsi leszek a véleményedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged