Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A 4,3" már nagy? Nekem egy Xiaomi Mi2-m van és bőven kezelhető méretű, ill. nehezen tudnám elképzelni, hogy ennél kisebb képernyőn netezzek (néha jól jön, amikor nem vagyok gépközelben). Persze mkinek más az ideális méret. Viszont az újabb telók között már ekkorát sem igazán lehet találni, minden jó vétel tepsi. Vagy legalábbis az volt, amikor utoljára körülnéztem, de nekem mindenre bőven elég az Mi2-es, a MIUI-ért meg egyenesen rajongok, szóval nem vagyok naprakész az új telókból.
Menyecskének 5,5"-es Ascend G7-ese van, de neki nem gond, hogy ilyen böszme nagy, mert mindig van nála táska. Ráadásul rohadtul kényelmes akkora képernyőn netezni (most is az ő laptopjáról pötyögök, mert ő szinte nem is használja, mióta ez a telója van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged