Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3309 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a GPU teljesítményének nem lesz jelentősége. Még nem tudom, hogy mire jutok vele, de az tuti, hogy kliens gépként nem szeretnék Windows -t használni. Az évek alatt teljesen elszoktam tőle, és csak szerencsétlenkedek vele. Folyamatosan jobb egérrel lépnék ki, de ahelyett dob egy menüt.
Sajnos, két dolog miatt nem tudom végleg kihagyni az életemből. Az egyik az Androidos ROM flashelés, a másik meg a net. Át akarok állni otthon is mobilnetre, de ez a nyomorult Huawei 4G stick semmilyen Linux/Android eszközön nem hajlandó működni. Szóval, ha a modemen keresztül jövő netet továbbítani tudom a LAN porton, akkor a kütyüből elsődlegesen router és talán NAS lesz. Persze, azért dual boottal megpróbálom rávarázsolni a Remix OS -t.
-
Janaboy
veterán
válasz
interstate76 #3309 üzenetére
Miben gyengebb?
Raadasul erre van 2 ev magyar garancia, ismert gyarto termeke.
De nekem mind1
Sztem draga az a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged