- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
"Inkább azt kellene megbeszélnünk, hogy mire jók, nem pedig azt, hogy mire nem."
Ez igaz. Ezért kezdtem azzal, hogy szerintetek megéri-e az árát, és pont arra gondoltam, hogy én nem látom, milyen célterületen való felhasználásra érdemes ennyi pénzt kiadni egy ilyen hardverért. Erre eddig az jött válasznak, hogy tök jó asztali gépnek, aminek szerintem meg nem tök jó. Itt tartunk. Ill. én itt tartok. Amúgy NAS mellé annyival jobb, hogy megspórolod azt a 10e Ft-ot, amit egy új, 500GB-os vinyóra számoltam. Némileg jobb lesz a végeredmény.
Bocsi, szerkesztenem kellett volna a hsz-eimet - valamiért kimaradt.
(#400) tlala Én is látom a win előnyeit, ezért írok most is egy laptopról.
Szóval értelek, de nekem meg pont a TV-ről nem hiányzik a win (persze megértem, ha valaki máshogy gondolja). Ja, még valami: az árösszevetésnél figyelembe vettük a win8 árát (az egyik, általam linkelt laptophoz az is jár).
Új hozzászólás Aktív témák
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest