- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Az alsó két képen látszik a csatlakozó, amibe bele van dugva a lítium elem.
A középső képen nincs csatlakoztatva, az alsón csatlakoztatva van.
Lecsatlakoztatott elemnél benyúltam egy kis csavarhúzóval a csatlakozóba, és rövidre zártam a két tüskét.
De a csatlakozón kívül a panelba forrasztás felett is megoldható a dolog, a csatlakozó műanyag háza alatt közvetlenül a csatlakozó lábánál. (Remélem érhető)
Azt hogy ez segített vagy a pihentetés, nem tudom.
Érdekesség képpen, minden beállítás, adat, megmaradt a sticken...
Ezen elég rendesen meglepődtem, mer én úgy tudtam, hogy a SSD-nek táp kell, hogy a rajta levő adatokat ne felejtse el... Naszóval a tápot levetem, az adatok megmaradtak. Tehát vagy én tudom rosszul és az SSD-nek nem kell táp, hogy megtartsa az adtokat, vagy nem SSD van a kicsikében, vagy nem tudom...
De leginkább nem tudom..
Egyébként ezért is hezitáltam a "durvulás" ellen, mert féltem hogy táp nélkül törlődnek az adatok az SSD-ről.
Márpedig nem akartam még azzal is szotyizni hogy Win 10-et szerezzek, ráadásul egyszer még az elején sikerült valahogy elröptetnem wifi drivert annyira, hogy azt is a servicében tették helyre...
Akkor leszedtem a Modecomtól a driver packot, de azzal sem tudtam életet csiholni a wifi-be....A service megoldotta garba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 5600 1.0TB SSD ÚJ GEFORCE RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt R7 5800X - 3070Ti - 32GB RAM - 512GB NVMe - 2x 1TB HDD - B550M -
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest