Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #3720 üzenetére
Pont azt mondom, hogy a szilikon nem ér hozzá... Erre gondoltam... Nem úgy gondoltam a hozzányomást hogy egy satuval fogom össze
Hanem pl. a tetőhöz rögzített fémlap alá tennék pl. papírlapot, hogy lejjebb lógjon, és az alaplap rögzítésekor jobban rászoruljon... De elsődlegesen majd kipróbálom ezt a megoldást, csak attól félek ha nekem nem jön be akkor nem tudom a fémlapot eredeti állapotra visszaállítani mert nem tudom a ragasztót leszedni róla.
Egyébként azt sem értem hogyan lehet rosszabb a hűtés úgy, hogy kivágtam, és raktam rá bordát? Rosszabb semmiképpen nem lehetne, nem?
A fémlapra ragasztott borda, és a processzor felett lévő vékony fémlap közé raktál valamit? Szilikonpaszta vagy hasonló? Az a baj hogy lukas, és a hőtől szerintem befolyik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest