- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Non-Stop használatra szerintem jó a Bay Trail, bár az X220 sem fogyaszt sokat a CPU 35 W-os max. TDP-je ellenére sem: most épp - ha hinni lehet a Power Manager-nek és az AIDA-nak, akkor - 15-20 W között zabikál, pedig fut rajta a Chrome 12 megnyitott lappal, egy weboldalszerkesztő, egy excel, egy TC, pár program (vírusirtó, IP-telefon, rendszermonitorozó dolgok) a háttérben, plusz most a saját kijelzőjével használom, tehát ebben az is benne van.
Egy bajom van vele: a screen flickering. Az ips és a tn panelesek is vibrálnak. Van, aki észre sem veszi, nekem viszont ilyen kijelző előtt sokkal hamarabb elfárad a szemem. Csak azért nem zavar nagyon, mert többnyire monitorra kötve használom.
Ezt az egyet leszámítva egy vadállat ez a gép, nagyon szeretem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Anime filmek és sorozatok
- Társasjáték topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest