- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
#79335424 #3150 üzenetére
Ne is mondd!
Nekem már legalább egy hónapja állandóan dobálja a hibaüzeneteket a KitKat-es CS918G PLUS, hogy telepítsem a Google Play-szolgáltatásokat, meg hogy mi minden nem működik nélküle, Gmail, Naptár, Google+, stb. De amikor rákattintok, akkor előjön egy "ablak": "Válasszon fiókot", de hiába OK-zom le a létező gmail-es fiókomat, csak újra és újra feldobja ezt az "ablakot". A Google Play-be meg azóta nem tudok belépni, ha megpróbálom lefagy vagy forog a végtelenségig a betöltés ikon. Érdekes módon ettől még ugyanúgy tudom használni a Gmail-t, meg a többit is, mint ahogy a gép beüzemelésétől kezdve tudtam. Nem tudom, hogy mitől bolondult most meg a KitKat, de azóta néha magától bekapcsolja a Tilos Rádiós alkalmazásomat is, ami nem zavarna, mert szeretem hallgatni, csak hát mégis... Többek között ezen anomáliák miatt is szeretnék Windowsra váltani, mert elegem lett már az Android hülyeségeiből és primitív megoldásaiból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest