Új hozzászólás Aktív témák

• Ance

őstag

válasz zsolx #1078 üzenetére

Akkor leírom, most már először lassan és szépen fogalmazva:

Szerintem abba kéne ezt hagynod, mielőtt a forgalmazó (teljesen jogosan) egy szép polgári pert akaszt a nyakadba. Különös tekintettel arra, hogy internetes rendelés esetén elég hosszú idő van arra, hogy a vevő kipróbálhassa és ha nem tetszik, vagy arra amire használná nem lenne megfelelő, visszaküldhesse. Sőt, a kipróbálási idő után is tehet jogi lépéseket a fizetett ár visszaszerzésére, amennyiben nem működik az eszköz megfelelően.

Mindezek miatt teljesen felesleges neked itt előre, mindenféle bizonyíték nélkül, totál alaptalanul rontanod a termék hírét. Mert azt ugye elfelejted, hogy más-más dologra használnák az emberek, így nem tudhatod, hogy nem lesz megfelelő valakinek, ennek ellenére hibásnak hirdeted a terméket. A nyárról meg csak annyit, hogy lehet, hogy nálad meleg van, de képzeld egyes helyeken feltalálták már a légkondit (lehet, hogy felétek még nem járt aki kidobolja a hírt), így pl. egy irodában, sőt akár egy lakásban nyáron gyakran hűvösebb van, mint télen.

Nem vagyok forgalmazó, semmi közöm hozzá, ezért vállaltam fel, hogy - kéretlenül - helyette leírom. Neki meg javaslom nyugodtan pereljen be és kacagva megnyeri, te meg talán tanulsz belőle.

Talán egy részét sikerült megérteni....

Új hozzászólás Aktív témák