- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Borote
addikt
válasz
soldi3r #48781 üzenetére
Azért tud melegedni az alja, de pdf-ezésnél annyira nem számít. Ha hagyod, hogy menjen alapjáraton a venti, akkor semmi különös. Ha passzívban megy, akkor viszont át tud melegedni.
Remélem tőlem is elviszik hasonló árban
Főleg úgy, hogy itt nem is tudom, hogy milyen kijelző van benne és mekkora az akku.
-
Borote
addikt
válasz
soldi3r #48778 üzenetére
Gyönyörű
Ha Szegeden jársz, meg tudom mutatni.
Akár az enyémet is viheted, mert nekem nehéz - az SXGA+ változatokból viszont a többség gyártási hibás, és buborékosodik a kijelző. Nyáron lehet, hogy meghámozom én is (a kijelzőt), ha addig nem viszik el, aztán veszek valami sokkal könnyebbet. -
-
azbest
félisten
válasz
soldi3r #48545 üzenetére
vele nekem is jó tapasztalatom van. A 14.1es T61-be remek ventiket kaptam tőle. Az első pont olyan volt mint a gyárilag gépben lévő, a második tőle vett is eredetinek tűnt, legfeljebb az nvidiás nagyobb légszállítású változat lehetett. [link]. A második rendelés meglepetésemre németországból érkezett anno.
(#48546) Chaser
ha ebay vagy paypal is bejátszott a régi rendelésbe, akkor levelek közt vagy ebay rendeléseid archivumban meglehet még az embered -
lapa
veterán
válasz
soldi3r #48466 üzenetére
az gondolom statikusabb terhelés. ezek a szilárdtest-izék azért rángatnak durván. én is akkor láttam, mikor a gép a led lámpával egy kisfesz körre volt kötve, még adapteren keresztül is durván rángatott néha. értsd a lámpa picit vibrált youtube-nál, extrém esetben akár egérmozgatásra is. és az ott pufferelve van békebeli tp táppal. persze, az cpu, de végülis itt is nagyon volatilis a terhelés.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #48436 üzenetére
Drágaság az olyan kábel.
Áhá megvan a kulcsszó, akkor az is megúszható 6 dolcsiból. Állat.
audi100td: Az asztalon van hely, de én szeretném ha a csati után is maradna és ne az a bigyó tartaná el az egészet a faltól. Dokkon hátul vannak a csatik pont azért, hogy ne zavarjon és ott hátul menjenek mindenfelé. Sima HDMI annyival van előrébb, hogy minusz 6 centit adna a falig. No ezt itt a baj kéremalássan. -
Martinus333
csendes tag
válasz
soldi3r #47561 üzenetére
Eddig akku nélkül, töltőről használtam. Most beraktam az akkut, és rádugtam a töltőt, most így megy rendesen, 2,53 GHz-en. Notebook téren kezdő vagyok, ezek szerint ez is befolyásolja??
Ha azt szeretném hogy rendesen menjen, akkut és töltőt is kell használni ezek szerint, de ez nem káros az akkura nézve?
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
soldi3r #47066 üzenetére
Most full reinstall után kezd magához térni. Szerinted az normális, hogy youtube-on még a 360p is akad? Nem beszélve HD-ről. Intel atomos fostalicskámon sem akadt. Igaz az 1.6ghz-es volt, de ez szerintem így nincs rendjén. Driverek fent vannak, nem értem.
JA és tx, prof-ot tettem fel. 32bit
-
YumeD
tag
válasz
soldi3r #46989 üzenetére
Ahhzo... akkor elm van 101 napom júl.21.ig, alapból három év, akkor elméletileg bennevagyunk. A lenti táblázattal nem kell törődnöm ezek szerint? (amúgy w510, egyik napról a másikra, semmi előjel)
Csak mert carry in-es, és nincs kedvem 250km-t odavissza vonatozni a semmiért. -
jss
aktív tag
válasz
soldi3r #46823 üzenetére
1. Igen, a BIOS-ban be van kapcsolva az ahci. Esetleg mas tipp?
2. Ha nem bantom a RECOVERY particiot viszont a tobbit atvarialom, akkor a RECOVERY-rol vissza fogom tudni allitani kesobb a W7-et, vagy problemas lehet?
3. Ha megszuntetem a RECOVERY particiot, akkor kesobb ujra lehet ezt teremteni valamivel, vagy problemas?
-
audi100td
nagyúr
válasz
soldi3r #46636 üzenetére
Miben nyilvánul meg a nagyobb masszívitás?
Csak a hűtőnél vastagabb a nagyobb bordázat miatt, cserébe hangosabb a venti és nem azért mert jobban melegszik, hanem más a lapátkialakítás, ahogy a beszállító is (Panasonic (X200s) vs. Toshiba (X200)).
hito: ThinkPad nem létezik ThinkLight nélkül, legalábbis vagy 10 éve biztos. Nem tudom pontosan mikor vezették be, de T20-ason már volt. Ez persze az A/R/T/X/W (és még talán 1-2) szériára vonatkozik.
-
hito
nagyúr
válasz
soldi3r #46633 üzenetére
Itt b...szták el szegényt
Megnézzük mennyire tudok ezzel a megmásíthatatlan ténnyel együtt élni. Már annyit kaptam itt a topicban emiatt, hogy úgy érzem, tartozom ennyivel, hogy legalább megpróbálom
Tikakukac: bocs, most látom Te az 1440-esre értetted a 100eFt-os példányt, én meg a sima mezei X200s-re írtam, hogy nincs az annyi.
-
Integra
titán
válasz
soldi3r #46331 üzenetére
ahha, éves roadmap. emvy pont írt rám valamikor és mondta, hogy ne kapkodjak, 1-2 hónap és jönni fog az idei frissítés. nem barátkoztam meg a szigetes klavival sem, de mivel ironkey-t használok majd, ezért az usb3 nekem absz nélkülözhetetlen lesz. lenyelem a békát és megszokom, mást nem nagyon tehetek. a pöcökegérről nem mondok le. ez az új rejtett pöcögegér gombsor is... szkeptikus vagyok vele.
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
soldi3r #46146 üzenetére
Mármint az OP-re gondolsz? Ez lényében csak annyit tesz, a meghajtó végén valamennyi területet particionálatlanul szabadon hagysz, 10% ajánlott. Előnye, hogy így teljesen megtöltheted adattal a particionált területed és talán az SSD vezérlője is jobban tud dolgozni egy olyan területen ahol biztosan nincsenek fájlok, de az SSD-guruk biztosan jobban tudják erre a választ.
-
kerlas
tag
válasz
soldi3r #45749 üzenetére
A legegyszerűbben úgy tudod megoldani, hogy a power managerben kiválasztasz egy power plant lenyitod a system setings-t, majd a Maximum CPU Speed-nél kiválaszod amit akarsz, ha a lowest-re rakod, akkor az adott procin engedélyezhető legalacsonyabb sebességre lövi be, a T410-embe lévő 2,5GHz-s i5-nél ez pl.: 1,2GHz.
-
ielektros
senior tag
válasz
soldi3r #45598 üzenetére
Tok jogos. Alapbol ilyennek mar neki sem szoktam allni. Csak volt hogy annyira fontos volt a skype beszelgetes, hogy nem volt mas valasztas. Akkor meg mar csinaltam egy normalisat. Kamera nem volt nalam. De azert az durva, hogy a W520 beepitett mikrofonja a gyari conexxant szoftverrel hasznalhatatlan es eddig meg nem tudtam megoldani, hogy hasznalhato legyen. Lenovo is lerazott azzal, hogy ez ilyen. De igazabol nem az a baj, hogy rossz minosegu, hanem az, hogy nem hasznalhato semennyire sem. Sokszor nagyon ciki emiatt lerazni valakit aki eppen skype-on keres. Magyarorszagi baratom is most vett egy W520-at USA-bol. Elotelepitett gep Windows 7 Prof-al. Skype is rajta volt gyarilag. Tok jo, de amikor elsonek hivott mar nem is tudtunk beszelni... Ciki volt nagyon, en ajanlottam neki a gepet.
-
ielektros
senior tag
válasz
soldi3r #45595 üzenetére
Jah. Pontosabban en csinaltam egy osztot mert voltak itthon csatlakozoim. Mukodik hibatlanul. Az iPhone "szabvany" az olyan mint amit a lenovo hasznal. A NOKIA pl. mar nem ugyanaz.
A kiosztasok a csatlakozo csucsatol vannak "szamolva":
Lenovo fele: (Apple szinten ezt hasznalja, es meg sokan masok)
bal - jobb - gnd - micNOKIA fele: (tobbnyire ugyan ilyen a video kameraknak az adapterkabele is)
bal - jobb - mic - gnd -
-
felvono
tag
válasz
soldi3r #45023 üzenetére
Amennyire en meg tudom allapitani ( semennyire
) nem lassu. Mivel nem tesztelem sose a gepeket igy nincs osszehasonlitasi alapom. Hiaba volt elotte x200s abban ugye sima hdd volt ebben meg ssd, szoval sztem amit a gyengebb cpu visszafogna azt behozza a gyors ssd. Mezei user vagyok nem izzasztom le a gepet renderelessel.
-
Borote
addikt
válasz
soldi3r #44999 üzenetére
Az M8900 egy HD6970M, egy K2000M Quadro-nak is elég sok szégyenkezni valója van vele szemben
Hát még az M6700, amiben K5000M Quadro is lehet.
A W workstation-t jelent... Szerintem egy workstation-nél egyáltalán nem gáz a 17" - a 3,7kg ugyan nem kevés, de a W530 sem mondható karcsúnak a 2,8kg-jával. Hordozni egyiket sem egyszerű, cserébe a Precision-nél van IPS opció is.
Na én ezt most befejeztem, nem szeretnék újabb hitvitátMás: adtam egy újabb esélyt a Win8-nak az X61T-n, most már működik a TPFC is, alapból feltett egy rakás driver-t, most próbálkozom a maradékkal. Ha működik a powermanager is, akkor szerintem marad.
X61T: nálam is megvan a buborékosodás. Aki csinált már X200 AFFS upgrade-t, mennyire macerás leszedni a plexit az alatta lévő üvegtől? Mert a közte lévő ragasztóanyag folyik, és annak a helyét veszi át a buborék. Na én ettől a ragasztótól szeretnék megszabadulni.
Ilyesmit csinált már valakit? -
G-lader
tag
válasz
soldi3r #44864 üzenetére
Mindkét gép most éppen 4gb telepített rammal fut, szóval ez nem okozhatja. Ez amúgy nem is zavarna mert amint sikerül beszerezni valahol végre 16gb fog benne muzsikálni, csak ez azért sztem jel arra hogy a sok előtelepített szar miatt nem minden OK a gyári rendszeren, vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest