-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
felvono #71357 üzenetére
Nálam tök rendszeres, hogy nem jön vissza sleepből, vagy újraindul, stb.
Szerintem valami elcseszett driver okozza.
A tiédhez hasonlóm T61p-n volt, ott nem hozta be az ujjlenyomat-olvasó bekérő izéjét, hanem csak please wait-ig jutott, és kattintani sem lehetett hogy engedjen be jelszóval -
Chaser
legenda
válasz
felvono #45008 üzenetére
Nálam ez volt anno a T60-nál. Így nem jó, úgy nem jó, sz@r a zsanér, rohadt hangos...ezzel szemben perpill is olyan gépről írok aminek fullosak a zsanérjai és egyáltalán nem hangosabb bármelyik átlagos gépnél. Más kérdés hogy a helyette ajánlott T400/T500 sokkal halkabb, kvázi hangtalan is adott szituációban. De az A+ kategóriás IPS kijelző kárpótol bőven
Tudnék bele szerezni T61 alaplapot pár évre meg is oldódna a gép problémám.
-
dbius
veterán
válasz
felvono #32118 üzenetére
Kicsi az asztal, amin vannak a cuccok (dokk+x200), KVME switch, router, monitor, bill+egér, scanner, mellette az asztali gép a házával a földön a nyomtatóval. Egyszerűen már nem tudom hova tenni a külső írót. Egy nagyobb asztal lenne a egyik megoldás, de még nem találtam olyat, amit megfelelt volna nekem
Ezen kívül nincs kedvem folyamatosan előbányászni a tápot, kábelt, összedugni, szétszedni, amikor használni akarom, kényelmesebb lenne a dokkolóban. (azt meg nem szeretem, ha a tyúkbelek össze-vissza lógnak gazdátlanul az asztal mellett-alatt, stb...)
audi100td: Thx, ránézek. Ezek szerint t500-ban is 9,5mm magas a dvd író? Mert találtam volna egy szinte vacsi új írót, de az t520-ból való, és az a vastagabb fajta (12? mm)
-
Gondwana
addikt
válasz
felvono #32118 üzenetére
Nekem is van ilyen külső íróm, hasonló betegséggel: nem elég betolni az USB kábelt, ennek 3db USB port kellene, azaz gyakorlatilag még egy tápegységet cipelhetek magammal, ami ráadásul nem is borotvakábeles, hanem a bumszli háromerest csomagolják hozzá, persze a gyári tokjába a drive mellé egy rövidke USB madzag fér csak (meg néhány papírtokos rescue-lemez), a táp semmiképp.
-
audi100td
nagyúr
-
Chaser
legenda
-
Novics
senior tag
válasz
felvono #29026 üzenetére
Szerencsére nem csinált semmi ilyet. A driverek összevadászásával szívtam egy kicsit. Volt egy elég makacs unknown device, ami mindig feltelepült a rendszer indításakor, és kérte az újraindítást. Majd újraindítás után megint feltelepült, és kérte az újraindítást, majd újraindítás után... De sikerült rájönnöm, hogy a modem lesz az. Felraktam, és tádáááám!!!! Amúgy próbáltam letiltani is az eszközkezelőben, de az sem használt.
Most azt nézem, hogy mivel érdemes backupot készíteni, hogy legközelebb gyorsabban menjen ez az egész.Ez az AFFS dolog - egyelőre elméleti szinten - engem érdekelne. Bár akkor még találnom kellene valakit, aki beszereli.
-
-
Novics
senior tag
válasz
felvono #26826 üzenetére
Ezekbe is jó a 2,5"-os ssd, vagy ezekbe már csak az 1,8"-as jó?
Mondjuk nekem is inkább az x200 felé húz a szívem - mert a 11" már elég kicsinek tűnik, a 12" még bevállalható. Igaz az lenne a legtutibb, ha megoldódna végre a melegedésem a zajongásom, és akkor maradnék a T60-nál. -
tototos
addikt
válasz
felvono #26687 üzenetére
Sajna nem, pont most rendeltünk ups-el amerikából(Egy németországban gyártott Bosch IC-ról van szó, és ezt CSAK amerikában forgalmazza egy cég
) a bolt két 1 centis IC_t szépen berakott egy műzlis dobozzal megegyező méretű dobozbn, mondanom sem kell hogy ezzel a súly tés méretet megnövelve a szállítási díj a IC-k áránál több lett, a küldeményre ráírtak a IC-k árát és a szállítási díjat is, amit előre elutaltunk ugye. MO-n a vámosok a két díj összegét vámolták rá(nem tudom hogy a szálíltási díj mióta tartozik a vámhoz) és még szépen felszámítottak plusz költségeket(amit megint felháborítónak tartok).
(#26689) Otisz: Én is redeltem már kínából igaz 10 ezer forint alatti összegű dolgok, és az eladók ajándéknak jelölik meg. Nem tudom hogy van-e valami összegkorlátozás amitől vámolni kell(30 ezerről hallottam már) de mi a körülbelül 20 ezer forintos IC-kre ráfizettünk közel 80 ezer forintot szállítási és vámköltségre.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
felvono #26302 üzenetére
Én T400ról (ATI VGA) váltottam X200s-re.
Teljesítményben semmi különbséget nem vettem észre, proci részéről. (p8400@2.26GHz vs. sl9400@1.86GHz)
Mindkettőt egy 80-as intel X25M-el használtam/használom, 8GB RAMmal.
Ha leginkább otthon használod, akkor a T400 lehet kényelmesebb, messzebről is látni a kijelzőt, rakhatsz bele egy második HDD-t dokkoló nélkül is. Nekem viszont fontos volt a "mobilitás", és a T400 már túl nehéz/nagy lett volna egy 9cellás akkuval a mindennapi cipeléshez /4cellással használtam, de úgy nekem kevés volt a kb 3óra/.
A zsanér (még?) nem volt kilazulva, ezért ezzel kapcsolatban nem tudok mit mondani. -
lapa
veterán
válasz
felvono #26301 üzenetére
tekintve, hogy az x200s a legjobb thinkpad ever, akármire váltani róla nem túl nyerő ötlet. még ha t400s lenne azt mondom oké, de egy mainstream t400 azért nem egy kategória.
objektíve ugyanúgy lehet bele ssd-t + hdd-t rakni, meg ips panelt meg 7-12 órás üzemidőt. az a +300-600mhz nem jelentős különbség, pláne ha fele cache van csak. gondolom az egyetlen 25w / 6mb (p9500) cpu fehér holló jellegű, a többi meg ugyanmár.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
felvono #26302 üzenetére
Imádom a T400-am, de másik felem X201-ét elnézve én X200s-ről véletlenül sem váltanék, ha amúgy minden OK vele. (nekem kicsi és kényelmetlen a palmrest)
Jöhet még jól a kicsit és könnyen hordozható téma, pl. ha 4 év múlva felrakod a falra a konyhába TV-nek, ez a 15"-os régi HP-mal nem annyira ok, pedig beleéltem magam.Egyébként a T400 nincs annyira jól összerakva, mint az X200, a zsanér miatt szívnád a fogad szerintem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
felvono #26101 üzenetére
errol az oldalrol dobott at egy masikra, ahonnet linkeltem. az 1.hsz-ben leirtakat kovettem, de par Lenovos oldal mar nem el.
igazabol gondolom, hogy a dragabb a jobb, csak hogy az olcso mit takar, elég-e az nekem...a hddr-re nem lesz szuksegem, annyira nem vagyok fontos ember.
koszi!
-
Gondwana
addikt
válasz
felvono #25588 üzenetére
Nem tudom, hogy illegális-e, de miután ezt egy gépen megcsinálod (mármint a TP-TP transzfert), utólag elég macerás bebizonyítani, hogy egyik vagy másik módon lett-e telepítve. (Az utóbbi időben elég sokat kellett balettoznom diskdestroyerrel meg gparteddel Win7-ek külömböző HDD/SSD-k közötti tologatásával, és szerdán megint ilyen programom lesz, mert igaz, hogy brutálgyors az X25-E az X201-ben, de azért egy 160-as X25M-en könnyebb elférni)
-
Gondwana
addikt
válasz
felvono #25575 üzenetére
a legalitàssal most nem foglalkozok, tisztàn gyakorlati oldalròl: mivel a gyàri Win SLP/SLIC aktivàciòs, ezért nem matekozik azon, hogy mennyit vàltozott alatta a vas ès az sok-e vagy kevés. Röviden: amikor az X200T hdd-je àtkerült egy khmm..BIOSos T61-be, csak driverfrissìteni kellett.(ezmobil
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest