- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
válasz Tikakukac #69508 üzenetére
Jahhh így értetted azt hittem úgy gondolod mint pl. a HP-nál hogy betelefonálsz, jön érte a futár meg hozza is vissza. Amúgy érdekes hogy az "alsóbb kategóriás" Lenovo gépekre a Lenovo is biztosítja ezt a szolgáltatást, csak a drágább gépeire nem. Fura.
Nekem is ez a tervem, viszont kell arra az időre míg megvizsgálják, berendelik az alkatrészeket, kijavítják cseregép.
Köszi, de már lebeszéltem igazából a smartosokkal, akik amúgy teljesen normálisak, sőt nagyon segítőkészek is. Pl. mikor 3 napos korában bedöglött a winyóm képernyőkép alapján küldtek egy új winyót.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz Tikakukac #69488 üzenetére
ThinkPad T szériát is küldheted? Én úgy tudtam hogy azoknak más a szervizhálózata, és máshogy megy a gariztatás.
Lenovo oldala szerint:
"THINK termékek (ThinkPad, ThinkPad Tablet, ThinkCentre, ThinkStation, ThinkServer, ThinkVision)A Think termékek központi és helyszíni garanciális szolgáltatásait a hivatalos szerviz partnerek hálózata biztosítja (a készüléket ezekbe a szervizpontokba viheti be javításra). Ha szeretné, akkor a készüléket közvetlenül a kereskedőhöz is visszaviheti, aki érvényesíti Önnek a garanciális szolgáltatást. "
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
Alaplap reklamál, elvesztette az UUID-jét, viszont ami nagyobb gond hogy a zsanér felfogatás kiszakadt a kijelző hátlapjából (T410,420,430 itt nem viszonyítási alap, mert ez sokkal vékonyabb), ami azért furcsa mert abszolút nincs strapálva, majdhogynem csak itthon használom, le sem ejtettem soha. Lenovo kért fotókat, de utána azt mondták el kell küldenem a gépet bevizsgálásra, ami gondolom pár hétig el fog tartani.Bevinni meg nekem minimum egy nap és 450km fel Pestre meg haza, mert felénk nincs TP szerviz.
Bevinni meg nekem minimum egy nap, mert felénk nincs TP szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban hogy amíg a T430U-m szervizbe költözik, addig kellene nekem egy ideiglenes gép ami vagy egy T410 vagy egy T420 lenne, viszont nem igazán vagyok tisztában azzal hogy melyiknek mik a gyengéi, mik az erősségei. Amire használom az igazából általános irodai felhasználás plusz 1-2 nagyobb access adatbázis, néha egy kis corel, illetve néha VMWare futtatása (4GB ram kell a VM gépnek). Szerintetek erre elég lenne a T410 vagy inkább a T420 kellene? Ha T420 akkor érdemes Nvidiás gépet nézni (off gépemnél nem voltak jó tapasztalataim vele)?
A kiválasztott gép utána megmaradna tartalék gépnek, mert bármennyire is szeretem sajnos úgy érzem a T430U nem lesz egy hosszú távon problémamentes gép
-
G-lader
tag
Igen, a TrueCrypt minden leírás alapján támogatja, a menüjében is benne van, illetve a beépített benchmark is nagyságrendekkel jobb eredményt hoz az AES-nél, de vmiért mégis érezhetően lassabb lett a boot. Én sem tudom hogy mi lehet az oka.
Ja ami még közrejátszhat, az az hogy az SSD CD-vel mért sebességértékei mind visszaestek, de legfőképpen a 4K-s értékei kb. negyed sebességre estek vissza TC telepítése, és a FDE után.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
"mondjuk szerintem nekem anno a truecrypt se csinált +10 mp-t (az xp volt monjduk), ha meg core i és aes a titkolás, akkor semennyire nem szabad érezni a truecryptet fde-nél sem."
Pedig nálam a TrueCrypt határozottan meglassítja a boot időt nálam, (mivel egyéb okok miatt 2x raktam fel a rendszert mindkétszer volt lehetőségem ezt észlelni) meg az előző gépemnél ami i7 sandy volt annál is észrevettem ezt, bár annál nem csak AES titkosítást csoináltam hanem kombináltat, de a mostaninál direkt néztem hogy csak AES legyen, illetve a proci is HW-ből támogatja elvileg az AES-t, de mégis fogott rajta.
-
G-lader
tag
Nálam 25-26mp, VISZONT nálam csak SATA2 slotban van az SSD, és az egész meghajtó titkosítva van TrueCrypt-el, ami sokat fogott rajta, titkosítás előtt ca. 10mp-el gyorsabb volt!!!
Amikor szűz volt a rendszer (titkosítatlanul, autó induló progik meg tűzfal, ill. vírusirtó nélkül) hihetetlen volt hogy pár másodperc alatt felállt a rendszer.
Persze ez neked nem biztos hogy mond vmit, hiszen más a rendszerünk.
[ Szerkesztve ]
-
-
G-lader
tag
válasz pajan2 #46239 üzenetére
GPU minek kell? Játszanál is vele, vagy olyan programot használsz ami kihasználja?
Tudom hogy ez egy TP topic, de dell-eket nézted, hátha ott... illetve állítólag a samsungoknak jó a kijelzője, de nincs velük tapasztalatom, szóval csak állítólag. Pl. Samsung NP700Z3A nem tűnik rossznak
-
G-lader
tag
-
G-lader
tag
válasz pajan2 #46167 üzenetére
Szia!
Mi érdekel pontosan?
Én épp egy ilyet használok, és igaz ami igaz a kijelző az nem a legjobb (ez a gép legnagyobb hibája), és nekem is feltűnt az előző gépem után, aminél 190-220cd/m2 -t tudott a kijelző, illetve a színei azok siralmasok, a fehér mint olyan nem létezik, helyette szürkéskék van viszont amúgy e kijelzőtől és 1-2 apróságtól eltekintve szerintem egy nagyon jó gép.
Ezek az apróságok:
- Hülye egy barom volt aki tervezte a gépet, és a palmrest-nél körben hagyott egy fél mm-es rést, mert oda minden szar (por+morzsák) betalálnak, illetve a kezedet is tudja vágni gépelés közben.
- Ugyanúgy van egy srég rés a tapipad aljánál is, oda is minden szar be tud jutni.
- Ugyanez igaz a billentyűk alatti résekre, ki talál ki ilyet???
- Hangos a 7200-as HDD, jóval hangosabb mint a venti.Amúgy szerintem egy jól összerakott, stabil (atomstabilnak tűnik, sehol nem hajlik be, sehol nem nyikorog, és a kijelző lapja is atomstabil a vékonysága ellenére) gép. Én raktam bele egy 256Gb-os mSATA SSD-t és arra húztam fel a rendszert (amúgy a gyári SSD cash-el is érezhetően gyorsabb volt mint egy csak HDD-s rendszer), meg +4GB ram-ot, és így szuper jó kis gyors gép lett. Az 500Gb-os HDD-t meg meghagytam az adataimnak. A tapipad egy kis testreszabás után nagyon jó, és ugye sokkal nagyobb is mint pl. a T430s-nél. Hangszórók jók, és hangosak.
Összességében nem bántam meg hogy megvettem, és azt sem hogy nem az i7-es verziót vettem, hanem "csak" az i5 3427U-sat, ez szerintem elég mindenre amire használom (Net, Office, Access, PS, Corel).
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz Giovanny #45974 üzenetére
Nekem ők még sajnos nem válaszoltak, viszont máshonnan kaptam választ, és ca. 10e Ft a gari kiterjesztése házhoz jövősre, ami szerintem jó ár, a napokban meg is fogom rendelni.
Amúgy a next business day response sajnos tényleg csak azt jelenti hogy 1 napon belül válaszolnak a hibabejelentésedre, de az alkatrész beszerzésére 30 napjuk van.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz subidu #45965 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de kérlek olvasd el újra amit írtam:
"Talán legjobb példa erre hogy előszeretettel azt mondják hogy pénzt nem adhatnak vissza, csak levásárolhatod a hibás termék árát, pedig ha nem tud ugyanolyan terméket biztosítani akkor vissza KELL adnia a TELJES EREDETI vételárat ha te azt kéred"
Szóval ha figyelmesen elolvasod és megnézed az aláhúzott részeket, láthatod hogy hibás termékre vonatkozott az amit írtam.
Az meg hogy a vásárlónak nem tetszik a termék, az egyéni szoc. probléma, a kereskedő jóindulatán múlik hogy kicseréli-e vmi másra, vagy beszámítja, vagy elhajt. Persze ezalól kivételt képeznek az internetes vásárlások, illetve még van 1-2 kivétel.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz brekiisti #45961 üzenetére
Jahhh, érdemes 1-2 dologgal tisztában lenni, mert az ügyfélszolgálatosok, boltosok szeretik megvezetni azt az ügyfelet akit meg lehet (Talán legjobb példa erre hogy előszeretettel azt mondják hogy pénzt nem adhatnak vissza, csak levásárolhatod a hibás termék árát, pedig ha nem tud ugyanolyan terméket biztosítani akkor vissza KELL adnia a TELJES EREDETI vételárat ha te azt kéred). Nekem is anno amikor a kedves HP megkarcolta a kijelzőmet, aztán utána nagy kegyesen kicserélték egy pixelhibásra!!! akkor jól jött egy két ilyen paragrafus ismerete.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz brekiisti #45957 üzenetére
1§ 2. bekezdést és az 5§ 2. bekezdését nézd.
1§ 2. bekezdése kimondja hogy semmis az a megállapodás (pl. ÁSZF) ami ezen rendelettől a fogyasztó hátrányára tér el.
5§ 2. bekezdése egyértelműen leírja hogy a kijavítás alatt csak új alkatrész építhető be.
Ergo hiába mondja azt a Lenovo vagy más a garanciális feltételei között hogy neki igenis joga van használt vagy felújított alkatrészt beépíteni, ez a része az ÁSZF-nek kis hazánk területén nem érvényes, itt csak új alkatrészt építhet be.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz brekiisti #45922 üzenetére
Lehet hogy ezek a Lenovo feltételei, de a Magyarország területén hatályos törvények mást mondanak ki, és mindig a törvény az erősebb, és ugye ez a szerződés ami az érvényben lévő vonatkozó törvényektől az ügyfél kárára eltér az semmis. Szóval ha az embernek ilyen problémája lenne, és elmenne pl. fogyvédőkhöz, akkor ez ügyben a Lenovo (ill. más gyártó is akinek ilyen feltételei vannak az ÁSZF-ben) kitörölheti a hátsó felét az ÁSZF-ükkel, illetve még egy szép kis bírság is kinézne nekik. (Nekem a HP Magyarország nem véletlenül fizette vissza anno a laptopom árát. Lehet hogy az Ő ÁSZF-ükbe belefér ez-az, de vannak még törvények, amik mindenkire vonatkoznak, és azzal hogy Mo.-n kereskedelmi tevékenységet folytatnak, azzal alá vetik magukat ezeknek a törvényeknek.) Amúgy erre még egy jó példa az APPLE garanciális sztorrija, amiért nemrégiben megbüntettél őket, mert ők is szépen elképzelték hogy majd a saját kis fejük szerint adják meg a garancia hosszát (ami egyébként az USA-ban működik is), az EU meg úgy gondolta hogy ez nem jó úgy és a seggükre vert.
-
-
G-lader
tag
válasz cassius.clay #45792 üzenetére
Simán! Nekem az első TP-m (csak spéci célokra kellett ezért egy régi darab volt) volt olyan hogy csak Point stick volt rajta, és kb 1 hét használat után az ember megszereti!
-
G-lader
tag
válasz brekiisti #45781 üzenetére
"Nem ha logikusan bele gondolsz ha nincs neked oda rendelve a központi raktárba fél laptop szinte kizárt hogy másnapra fixen legyen alkatrészed. De mivel erről nekem sincs pontos infóm én is csak az angol szövegből következtettem !
Kimenni kimennek csak nem biztos hogy azonnal másnap ahogy kapnak alkatrészt attól függ"
Hát azért egy ekkora gyártó mint a Lenovo igazán megengedhetné magának hogy a központ raktárukban minden típus minden alkatrészéből tartson 1-1 darabot, de persze értem én hogy költségérzékeny világban élünk
"A bizalmas adatokra pedig annyit tudok mondani de ez elcsépelt tessék mindig menteni min duplán legyen meg főleg ha fontos."
OK, ez meg is van, de mire azt egy másik gépen üzemre bírja az ember az megint egy csomó idő, illetve OFF gyártónál jártam úgy hogy hiába kértem kifejezetten hogy ne bántsák a HDD tartalmát, mégis törölték az egészet, és felnyomták rá az előtelepített rendszerüket.
"A fentebb említett cégnél ha a hiba egyértelmű meg lehet beszélni pl hogy csak akkor vidd be a gépet ha ott az alkatrész (persze ha nem helyszíni)"
Igen, a fenti cég nagyon segítőkész és korrekt, nekem pritscreenek alapján pl. postázták a cserealkatrészt, úgy hogy a hibás még nálam volt, csak hogy addig is tudjam használni a gépemet!
-
G-lader
tag
válasz brekiisti #45771 üzenetére
Szóval elég nagy a káosz a garikban. Az utsót amit írtál nem is értem Szóval hiába bővítenék mondjuk next business day repairra, ha a környékünkön nincs hivatalos TP szervizpartner akkor nem jönnek ki, vagy mi?
Csak azért érdekel ez az egész, mert nálam a gép munkaeszköz is, teli bizalmas adatokkal, amiket (ne kerüljön rá sohasem sor) nem tudok pl. hetekig nélkülözni.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz Giovanny #45758 üzenetére
És ha nem titok ez melyik szerviz volt?
@audi100td:
Ezt jó tudni, mert akkor ha nem is kapok normális választ itthon, lehet megrendelem német vagy osztrák lenovo oldalon a kiterjesztést.
Amúgy érdekes ez a téma, mivel a nyugat Dunántúlon nincs egy TP szerviz sem, nekem szükség esetén közelebb lenne kivinni Ausztriába szervizeltetni, de ízért a legjobb mégiscsak az lenne ha házhoz jönnének szükség esetén.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz audi100td #45751 üzenetére
Én azt olvastam hogy a házhozmenős gari csak annak az országnak a területén él, ahol ez a fajta garanciakiterjesztés vásárolva lett. Ugyanilyen pl. az aksiállapot vagy a véletlen meghibásodás garancia is. Hiába kötöm meg az usa, vagy a német, vagy akármilyen hivatalos Lenovo honlapon, az nem lesz itthon érvényes.
Amúgy pont a héten írtam ilyen kérdés miatt a lenovo szervizeknek, hogy ez a házhozmenős gari megrendelhető-e itthon, de választ még nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg részletes leírást hogy a TPM titkosítás hogyan is működik, mi az elve, hogyan lehet belőni, stb... szóval részletes infók érdekelnének róla.
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Azt hol tudom Win 7 alatt (ami mSATA SSD-re van telepítve) beállítani hogy a HDD (amin semmi rendszerfile sincs, csak az adatoknak van fenntartva) csak akkor kapcsoljon be ha kell, és utána 1-ből kapcsoljon is ki? Csak mert ez a 7200-as Toshiba hangosabb mint a hűtés.
-
G-lader
tag
válasz feketekkrcsn #45274 üzenetére
Még 1 próbát érdemes lenne megkockáztatni (szvsz).
-
G-lader
tag
válasz feketekkrcsn #45267 üzenetére
Hát a vizes mosás nem volt rossz ötlet, de hagytad rendesen kiszáradni? Én OFF gépnél voltam így (1 hetes gépbe borult a sör), aztán szétszedtem, először rendes vízben hagytam ázni a bill.-t, aztán desztvizzel öblít, és legalacsonyabb hőfokon beraktam a sütőbe száradni (nyitott sütőajtóval). Arra kell vigyázni hogy ne kapjon túl nagy hőt, mert akkor leolvadnak a billentyűk. A jó kiszárítás fontos!!!
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Na a gépembe vettem egy 2x4GB-os Corsair Vengeance cmsx8gx3m2a1866c10 -es kittet, viszont a ram durván túlhúzza magát, és 2520Mhz-en megy (természetesen rengeteg hibával).
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni, vagy keressek helyette másik ramot?
BIOS-nál megpróbáltam régebbire visszaírni, de nem engedi, figyelmeztet hogy a mostani bios frissebb mint amit fel akarok tenni, kiírja hogy "mfgdone set", és újraindítja a gépet, viszont utána sem enged downgradelni
-
G-lader
tag
-
G-lader
tag
Engem meg lassan szétb@sz az odeg, feltoltam a Win7-et clean install-al, minden szép és jó, driverek is felmentek, működnek, (gyorsabb jóval mint a gyári előtelepített rendszer, illetve 1GB memóriával kevesebbet használ) erre a system check-nél kiderült hogy bad sectoros a 3 napos winyó.... Most megy vissza a gyári rendszer aztán GO service.
-
G-lader
tag
válasz soldi3r #44864 üzenetére
Mindkét gép most éppen 4gb telepített rammal fut, szóval ez nem okozhatja. Ez amúgy nem is zavarna mert amint sikerül beszerezni valahol végre 16gb fog benne muzsikálni, csak ez azért sztem jel arra hogy a sok előtelepített szar miatt nem minden OK a gyári rendszeren, vagy tévedek?
-
G-lader
tag
válasz audi100td #44845 üzenetére
Se tápról se akksiról nem hajlandó az 1.8Ghz-nél magasabb órajelen menni, hiába rakom bármilyen energiasémába. Ha a BIOS-ban kikapcsolom a Speedstep-et akkor megy szépen 2.3Ghz-en, viszont akkor állandóan annyin megy. Lehet megpróbálok egy Win7 clean install-t, aztán meglátjuk, mert azt sem tartom normális dolognak hogy 2,5Gb rendeszermemória állandóan foglalt, a szétinstallált régi gépemen 1,5 is elég neki alapból.
Azt tudja valaki hogy az ExpressCasht, meg a Rapid storage-t meg ezeket hogy kell belőni clean install után?
-
G-lader
tag
Ha már a CPU-nál tartunk, nem igazán tudom hogy mi okozhatja, de valamiért nem megy a SpeedStep (pedig ment rendesen) és ahogy írtam ez egy 3 napos rendszer, gyakorlatilag csak a nyelvét váltottam át magyarra, meg megkapta a MS frissítéseket, driver frissítéseket, egy tűzfalat (comodo) meg egy vírusirtót (AVG) illetve letöröltem a felesleges előtelepített cuccokat (játékok, McAfeee).
Na ezek után miért nem megy a SpeedStep?
-
G-lader
tag
válasz eric.cartman #44826 üzenetére
3427u az ULV proci nem?
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Lassan 3 napja én is (félig-meddig boldog) tulaja vagyok egy Thinkpad-nak egy T430u személyében, maga a laptop elég jó cucc, jó az anyaghasználat, viszonylag gyors is az ULV proci ellenére (bár a 4GB ram az édes kevés bele, a gyári telepítéssel is min. 2,5GB állandóan foglalt, szóval jót fog tenni neki a plussz ram), illetve még a billentyűzetkiosztást is szoknom kell, de ez azért van mert 15,6-os gépről váltottam.
Viszont ami irgalmatlan SZAR az a kijelző színei! Ezen a panelon eddig nem sikerült még pl. egy igazi fehér szint sem előcsalogatnom. A régi gyenge gyártónak titulált laptopom kijelzője szanaszét veri, ez a lenovo panel meg sem közelíti, se fényerőben se színhelyességben. Esetleg nem lenne valakinek jó tippje hogy ezt hogyan tudnám orvosolni, milyen beállításokkal lehet viszonylag élvezhetővé tenni a kijelzőt?
Amúgy a gyári lenovo szoftverek a supportról letöltve vannak magyar nyelven is?
Még 1 kérdésem lenne: a venti-t ezeken lehet valahogy szabályozni?
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz Giovanny #44551 üzenetére
Szia!
Én a nemsokára érkező T430u-m miatt olvastam utána, és arra (még) biztos hogy nem érdemes felrakni a Win8-at mivel a Lenovo cuccai nem támogatják még teljesen, annak ellenére hogy a gyárból is van ami már win8-al jön ki. Ami talán a legfőbb gond az az hogy gondok vannak az aksi töltési beállításokkal, azaz nem tudod bármikor megváltoztatni hogy maxra töltse az aksit, vagy inkább a hosszú élettartam érdekében 50%-ig. Ezt az elején megkérdezi, aztán utána nem tudod állítani, csak ha törlöd és újra telepíted a drivert. Nem egy kiforrott megoldás.
-
G-lader
tag
Nahh a hetek óta tartó nézelődés, és a tegnapi intenzív agyalás után végülis megrendeltem az Amazon-ról a kiszemelt gépet, ami a LENOVO T430U lett, de csak a gyengébb i5-ös kiépítésben. Remélem azért ez is elég lesz, és elégedett leszek vele, aztán majd ha megjön az usa-ból és másokat is érdekel akkor szívesen leírom a tapasztalataimat a gépről.
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Az 1600x900-as felbontásnak milyen gyakorlati előnyei vannak a 1366x768-al szemben?
-
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Még 1 kérdésem lenne:
Hogy megy a garancia hosszabbítás, kiterjesztés LENOVO-éknál?
Van ezzel tapasztalatotok? Mikor lehet, és mennyiért ilyet kötni? Mo.-n van-e elszállítós, és háznál javítós lehetőség? Mit érdemes még tudni ez ügyben? -
G-lader
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit szabadna adni egy ilyen gépért? Mi lenne érte egy reálisan kifizethető ár?
Lenovo ThinkPad X220
12.5” IPS Display Matt! 1366x768
Core i7-2620M
8GB Ram
320GB Hitachi HDD
Oprendszer nélkülDisplayport 2560x1600
VGA port 1920x1200
1xUSB 3.0
1xUSB 2.0
Giga Lan
Wlan 802.11bgn
Bluetooth
Fingerprint Reader
TPM Modul
Kamera
Kártyaolvasó2011.11.09.-i vásárlás, 3év garival
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Segítségetek, véleményetek érdekelne:
Most gondolkozom laptop vételén, és nagyon húz a szívem a thinkpad-ekhez, mivel anno volt egy régi TP-m második gépnek pár alkalmazáshoz amik csak azon mentek el, így a minősége, strapabírósága anno meggyőzött.
Most vmi 14-es kisebb gépre fáj a fogam i5-el, így 3 versenyző maradt, a T430u, a sima T430 és a T430s.
Igazából a t430U lenne a személyes befutóm, csak picit zavar hogy csak 8Gb-ig bővíthető (néha futtatok WM-gépet aminek 4gb memória kell) a T430s sajnos jóval drágább, a sima T430-nál meg nem tudom mennyire tudnék megbarátkozni a méreteivel, bár proci, ram szempontjából a T430 lenne az a választás ami minden igényemet 100%-ban kielégítené. Ezért kérdezem hogy a t430 mennyire "bumszli" a T430s-hez vagy U-hoz képest? (a régi TP-m azért elég "masszív" darab volt ) Van ezekkel a típusokkal tapasztalatotok?Minden tippért, tanácsért hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MIUI / HyperOS topik
- Sorozatok
- Adobe Photoshop
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Hardcore café
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest