-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
-
-
brekiisti
tag
-
audi100td
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari
üzenetére
Abból ki lehet számolni mennyit menne teljes akkuval. Erre vagyok kíváncsi, vajh' az én gépem kevesebbet tud-e. Nekem úgy látom 6 óra a reális alulfeszelés és cpu beszabályzás után W7 energiakímélő módban x200-nál.
Alulfeszelés kb annyi letöltöd rmclock nevű sw-t. Ott látni fogod mi a minim fesz. amit a legalsó órajelhez rendel, azt a feszt. 99%-ban használhatod a max órajelhez is. Mivel sl9400 eleve kisebb feszt kap, úh esetedben sztem nem sokat fog számítani. Cpuz-vel most is meg tudod nézni mennyi a 800mhz-hez tartozó feszültség.rizso: Jó gép, nekem annyi nem tetszik benne hogy ddr2-es. És lehet a hdd is 1.8-as, vagy keverem valamivel. Annak érdemes lenne utánajárni az x200 féle ips panelt bele lehet-e rakni, úgy tényleg jó gép lenne

szerk: x220 tabról van valami negatív amit érdemes tudni? Pl nem hangoskodik nagyon?
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari
üzenetére
Sztem továbbra is rendben van. De -27 fok honnan jött az passz. Tényleg állítsd át az 5%-ot. Mért annyin volt? Ha jól rémlik én 1x találkoztam pittyegő akkuval, az egy teljesen új panasonic akku volt 0% töltöttséggel, rám is jött a para hogy mi van
De aztán feltöltődött rendesen.mitulabattyi: És tényleg, az nálam kiesett a látótérből. Köszi az infot

-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari
üzenetére
A panelos kérdés nem neked ment mint láthaod

Sajnos 14-es géppel nem tudok segíteni. 700+ ciklus az nagyon szép
És nem is nagyon csökkent le a kapacitás, ha jól látom 6 cellás. Próbálj neki olyat amit fentebb mondtak, vagy egy perform resetet. Ezt a battery maintenance pontnál tudod megcsinálni. Jó lenne másik akkuval is megnézni a gépet mit produkál. De sztem az akkuval nem lesz gond, elektronikája biztos működik, ha behalt 1-2 cella akkor is töltené még.szerk: mitulabattyi: igen arra
Azt hol látod hogy 5% alatt kezdené tölteni az akkuját 
brekiisti: Panasonic akkunál nem 200 ciklust adnak meg standardnak hanem 5-600-at vagy többet

Új hozzászólás Aktív témák
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De aztán feltöltődött rendesen.

És nem is nagyon csökkent le a kapacitás, ha jól látom 6 cellás. Próbálj neki olyat amit fentebb mondtak, vagy egy perform resetet. Ezt a battery maintenance pontnál tudod megcsinálni. Jó lenne másik akkuval is megnézni a gépet mit produkál. De sztem az akkuval nem lesz gond, elektronikája biztos működik, ha behalt 1-2 cella akkor is töltené még.