- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Vasy09 #89900 üzenetére
Ha nem a legfrissebb HD Sentinel verzió, frissítsd. Egyébként meg tudsz riportot küldeni a HD Sentinel-ből a fejlesztőnek, vagy akár itt PH!-n is tudod neki jelezni a HD Sentinel topikjában.
A legvalószínűbb ok ugyanis az, hogy valamiért nem jelzi ki jól, pl. régi verziót használsz, vagy még nincs bent az adott SSD a HD Sentinel adatbázisában.
-
Vasy09
őstag
válasz
Tikakukac #89899 üzenetére
T420-at vettem volna lepusztultat is, de amikor kerestem, bezzeg nem volt!
Aztán beszéltem barátommal, aki ahogy mondtátok is, jóban van az egyik nagykeres infóssal, aki félrerakott egy szép példányt, de tényleg szépet, szinte mint az új! Kicsit sajnálom is most eladni, de sajnos kettő nem maradhat, mert én a 6430-as dellemet nem akarom eladni!
A T430 meg ugye csak jött, itt az aprón felkerült jó áron és tényleg majdnem olyan szép állapotban, mint a 20-as, így ez kihagyhatatlan ajánlat volt. Bár az igazat megvallva, valóban nincs a kettő között teljesítményben akkora különbség!
Ahogy olvastam, sokan nem tudtak megbarátkozni ennek a billentyűzetével, azonban azt kell mondanom, hogy nekem ez is tetszik!
Kicsit off a kérdés, de hátha tudsz/tudtok választ adni, hogy az mitől lehet, hogy áttettem ugye az msata ssd-m a 30-asba, megy is szépen, de hdd sentinel szerint 0% a kondíciója?
Pedig egy 5 napos ssd-ről beszélünk, ami még nem ment 3 órát sem össz-vissz!
-
Tikakukac
titán
válasz
Vasy09 #89897 üzenetére
Ha öröm van, minden van. Nekem épp az a gond, hogy elég lepusztult gépet nem találok, mert mindenki szépet keres, de minek, ha úgyis lepusztul. De nem lehetetlen, roncsokat építek most fel húgomnak is, tök jó. Nem kell vigyázni semmire, belül meg új alaplap-akku-kijelző és fele árvan megvan
-
Dhampir
félisten
válasz
Vasy09 #89895 üzenetére
Korábban T510-et nagy nehezen kaptam olyat, ami szinte új állapotú volt, kopás, karc, hiba sehol. Nem volt egyszerű utánajárni, először sokkal lepusztultabbakat ajánlottak.
Ki kell(ene) fogni az igazán szép darabokat, hiszen elég jól megkérik az árát a többesztendős használt gépeknek is. Persze sokkal egyszerűbb, ha valaki segít a beszerzésben, netán félre is teszi a valóban szép, kifogástalan árút.
Sajnos sok esetben önzők az emberek, dicsekedni viszont nagyon szeretnek a fórumokon is a micsodájukkal. Nem játék az élet.
-
azbest
félisten
válasz
Vasy09 #89891 üzenetére
2-3 dolcsi a komplett pakk. Elvesztetted?
-
Vasy09
őstag
Nincs valakinek elfekvőben 2 gumi kerete a HDD-hez T430-ba? Ideiglenesen megoldottam a kitámasztást, de jó volna, ha az is gyári lenne!
-
Ðávid
aktív tag
Köszönöm szépen a linket, de a gond az továbbra is, hogy gép egyszerűen nem érzékeli a bedugott kártyát. Így nincs mihez telepíteni az illesztőprogramot.
Megpróbáltam egy másik laptopban is, de ott se reagált a gép amikor beraktam. Ezek alapján arra gyanakszom, hogy a kártyával nincs minden rendben.
-
embe
nagyúr
Tovább küszködök az express card nyílásba helyezett USB3 kártyával.
Lenovo T420-ba tettem az express card foglalatba egy USB3-as kártyát. W10 felismeri, működik szépen.
Majd 1-2 perc, a windows gondol egyet, és már felkiáltójellel szerepel az eszközkezelőben, és nem is működik.
A rendszervédelemnél letiltottam a driver frissítést.
A regisztrációs adatbázisban is letiltottam, nem változott semmi.
Törlöm a hardvert, utána felismeri szépen működik pár percig, utána villan kettőt az eszközkezelő ablaka, és ez fogad megint.
Nem lehetne vele valamit kezdeni? -
Vasy09
őstag
válasz
donjohnson #89877 üzenetére
Nem nem! Köszi szépen!
-
Tim82
félisten
Itt a linkje. Amúgy már Win 7 alatt is ezt a drivert használtam anno.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #89859 üzenetére
Általánosságban ezt a thinkpads.com-os thread-et nézd át. Szerintem nem lehetetlen LED-esíteni, de nem fogsz találni 1:1-ben hozzá való készletet.
Másrészt szerintem nem érdemes költeni egy olyan gépre, amelyiknek az alaplapja bármikor elhullhat. (T20-T21-T22 típushiba, hogy elszállnak egyes alaplapi IC-k - "Blink of death".)
-
törölt tag
Tom Hanks mar 1998-ban ThinkPad-t hasznalt.
-
Ðávid
aktív tag
Szia!
Köszönöm szépen előre is a segítségedet!
Nem tudom, hogy számít-e valamit, hogy én Windows 8.1-et használok. Igazándiból az a baj, hogy a gép maga semmit se jelez, hogy csatlakoztatva van a kártya. Amikor párszor működött, akkor ugyanolyan hangjelzést adott, mint amikor pendrive-ot csatlakoztatok. De a legtöbbször meg nincs semmi. Az Eszközkezelőben meg pláne nem látszik semmi sem. -
Vasy09
őstag
válasz
donjohnson #89873 üzenetére
Köszi, közben feldrivereztem, s van benne!
-
donjohnson
addikt
válasz
Vasy09 #89868 üzenetére
kicsit jobban utánaolvastam.
igazad van, létezik külön bluetooth modul is, illetve a wlan kártyán is lehet pluszban (de ez ritkább).
service partsvisszajelző led viszont csak egy van, ami közös a bluetooth-nak és a wifi-nek:
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Van egy X230-am és nemrég vettem bele egy USB 3.0/eSATA Express Card-ot. Asmedia 1042 chip van benne. A gondom az, hogy első behelyezéskor felismerte a Windows (8.1 x64), de azóta semmi. Egyszer vagy kétszer még jelezte, hogy csatlakoztatva van a kártya és akkor rendben működött is a rákötött merevlemez, de ma például bekapcsoltam a gépet és egyáltalán nem jelzi a kártyát. Már rengetegszer kihúztam és újra betoltam, többféle illesztőprogramot is feltettem, de nem történt változás. Kipróbáltam az ajánlott PCI-E energiatakarékossági opció kilövését is (BIOS-ban és a Windows-ban is), de szintén nem lett eredménye. Én csinálok valamit rosszul vagy elképzelhető, hogy a kártya hibás?
Itt vettem.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Vasy09
őstag
válasz
donjohnson #89867 üzenetére
Köszi, nézem, mert még épp csak most telepítem! Amúgy nem külön bluetooth modul van ebben is, mint a 20-asban?
a T430-nak amúgy már nincs visszajelző ledje, mint a 20-asnak?
-
donjohnson
addikt
válasz
Vasy09 #89866 üzenetére
hogyhogy nincs benne?
én még nem láttam olyan t430-at, amiben nincs.
wifi drivert próbáltad újratenni?
mert a wlan kártyán van a bluetooth modul is, ha van.aida-ban vagy eszközkezelőben nézd meg, hogy melyik kártyád van:
Intel Centrino Ultimate-N 6300
Intel Centrino Advanced-N 6235
Intel Centrino Advanced-N 6205
Intel Centrino Wireless-N 2200
Intel Centrino Advanced-N + WiMAX 6250, Dual Band -
Vasy09
őstag
Szert tettem egy T430-ra ,így szerintem a T420 eladó sorba megy!
A kérdésem az lenne, hogy a T430-ban ahogy nézem, nincs bluetooth, viszont a T420-ban van! Kompatibilis a kettő egymással? Vagyis ha kivenném a 20-asból jó lenne az nekem a 30-asba?
Esetleg valakinek van tapasztalata?
-
törölt tag
Sziasztok. Lenne egy Yoga 2 Pro Lapos cserére a T540p -re. Az lenne a kérdésem felétek, hogy szerintetek érdemes rajta elgondolkodni ? Van valakinek esetleg otthon használatban ilyen? A mostani T540 is csak alap dolgokra van használva. Esetleg a hordozhatóság nyomna valamit a latba.
-
Oscar
tag
Sziasztok!
X220-ra próbálok Win10-et rakni. "Elvileg" minden oké, csak az eszközkezelőben látok egy hibát.
PCI soros port
Hardverazonosító: PCI\VEN_8086&DEV_1C3D&SUBSYS_21DA17AA&REV_04
Alap dolgokkal (Google) próbálkoztam, eddig nem sikerült megoldani.
Bármilyen segítő hozzászólást megköszönök! -
radamsky
senior tag
Hmm
a Lenovo t400-ra megtaláltam azt a programot amit elképzeltem
ujjlenyomatolvaso végre arra van amire kell
ez a windows bejelentkezés gyári programmal a lenovora égő, felesleges sallang, no de most már ok
mokolni kellett, aláirom, de .. windows bejelentkezésre, mappa titkositásra, weblap kezelésre, stb stb perfekt, például ha az otthoni szerverre rácuppanok akkor is ujjlenyomatolvasoval meg tudom oldani a problémát
ergo perfekt, céges szerverre is rá tudok cuppani (már mondtam az emberkénet ilyen bejelentkezést, hogy lehet kitalálni??)
más driver és más program kell, ha valakinek kell privibe elküldöm a progi linkjét (nem teszem be, mert van egy érzésem, nem éppen szabályos
, de nekem ilyen kellett, igy mokoltam)
windows 7 64 biten perfekt, mondjuk az is igaz csak IE böngészővel, mert a Firefox, meg a Opera letiltja (még nem jöttem rá hol kell kiiktatni azt, hogy nekem ne okoskodjon, meg ne akarjon segiteni, csinálja azt amit én akarok)
csak ha valakit érdekel.. gondoltam segitek.. dühitett az egész, van egy eszköz, akkor használjuk arra amire kell
persze lehet már mindenki tudja, de a forumba nem találtam rá a megoldásra, meg már az is lehet más nem is használ t400-ast -
-
embe
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #89857 üzenetére
Már rájöhettél volna:
- Milyen vírusirtót ajánlotok?
- AMD vs. Intel
- AMD vs. NVidiaKérdések heves indulatokat váltanak ki mindig....
-
Ganz-[HUN]
addikt
nem akartam ekkora problematikát kirobbantani, bocsi.
ami megnyerte a tetszésemet az az avast.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest