Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
Hmm
a Lenovo t400-ra megtaláltam azt a programot amit elképzeltem
ujjlenyomatolvaso végre arra van amire kell
ez a windows bejelentkezés gyári programmal a lenovora égő, felesleges sallang, no de most már okmokolni kellett, aláirom, de .. windows bejelentkezésre, mappa titkositásra, weblap kezelésre, stb stb perfekt, például ha az otthoni szerverre rácuppanok akkor is ujjlenyomatolvasoval meg tudom oldani a problémát
ergo perfekt, céges szerverre is rá tudok cuppani (már mondtam az emberkénet ilyen bejelentkezést, hogy lehet kitalálni??)más driver és más program kell, ha valakinek kell privibe elküldöm a progi linkjét (nem teszem be, mert van egy érzésem, nem éppen szabályos
, de nekem ilyen kellett, igy mokoltam)windows 7 64 biten perfekt, mondjuk az is igaz csak IE böngészővel, mert a Firefox, meg a Opera letiltja (még nem jöttem rá hol kell kiiktatni azt, hogy nekem ne okoskodjon, meg ne akarjon segiteni, csinálja azt amit én akarok)
csak ha valakit érdekel.. gondoltam segitek.. dühitett az egész, van egy eszköz, akkor használjuk arra amire kell

persze lehet már mindenki tudja, de a forumba nem találtam rá a megoldásra, meg már az is lehet más nem is használ t400-ast
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ujjlenyomatolvaso végre arra van amire kell