- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
Hmm
a Lenovo t400-ra megtaláltam azt a programot amit elképzeltem
ujjlenyomatolvaso végre arra van amire kell
ez a windows bejelentkezés gyári programmal a lenovora égő, felesleges sallang, no de most már okmokolni kellett, aláirom, de .. windows bejelentkezésre, mappa titkositásra, weblap kezelésre, stb stb perfekt, például ha az otthoni szerverre rácuppanok akkor is ujjlenyomatolvasoval meg tudom oldani a problémát
ergo perfekt, céges szerverre is rá tudok cuppani (már mondtam az emberkénet ilyen bejelentkezést, hogy lehet kitalálni??)más driver és más program kell, ha valakinek kell privibe elküldöm a progi linkjét (nem teszem be, mert van egy érzésem, nem éppen szabályos
, de nekem ilyen kellett, igy mokoltam)windows 7 64 biten perfekt, mondjuk az is igaz csak IE böngészővel, mert a Firefox, meg a Opera letiltja (még nem jöttem rá hol kell kiiktatni azt, hogy nekem ne okoskodjon, meg ne akarjon segiteni, csinálja azt amit én akarok)
csak ha valakit érdekel.. gondoltam segitek.. dühitett az egész, van egy eszköz, akkor használjuk arra amire kell

persze lehet már mindenki tudja, de a forumba nem találtam rá a megoldásra, meg már az is lehet más nem is használ t400-ast
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ujjlenyomatolvaso végre arra van amire kell