-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
Hmm
a Lenovo t400-ra megtaláltam azt a programot amit elképzeltem
ujjlenyomatolvaso végre arra van amire kell
ez a windows bejelentkezés gyári programmal a lenovora égő, felesleges sallang, no de most már ok
mokolni kellett, aláirom, de .. windows bejelentkezésre, mappa titkositásra, weblap kezelésre, stb stb perfekt, például ha az otthoni szerverre rácuppanok akkor is ujjlenyomatolvasoval meg tudom oldani a problémát
ergo perfekt, céges szerverre is rá tudok cuppani (már mondtam az emberkénet ilyen bejelentkezést, hogy lehet kitalálni??)
más driver és más program kell, ha valakinek kell privibe elküldöm a progi linkjét (nem teszem be, mert van egy érzésem, nem éppen szabályos
, de nekem ilyen kellett, igy mokoltam)
windows 7 64 biten perfekt, mondjuk az is igaz csak IE böngészővel, mert a Firefox, meg a Opera letiltja (még nem jöttem rá hol kell kiiktatni azt, hogy nekem ne okoskodjon, meg ne akarjon segiteni, csinálja azt amit én akarok)
csak ha valakit érdekel.. gondoltam segitek.. dühitett az egész, van egy eszköz, akkor használjuk arra amire kell
persze lehet már mindenki tudja, de a forumba nem találtam rá a megoldásra, meg már az is lehet más nem is használ t400-ast
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest