Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
btudos
üzenetére
+ (#82023) HSM:
Van benne m-sata?
Az komoly, nem tudtam! Ennek nagyon örülök! 
Sata2-n már jó gyors egy SSD, én sem érzem a sata2 és sata3 közötti különbséget (előző lapomon PC-ben volt hogy véletlenül sata2-re dugtam, szóval én is jártam így
), ennek oka szvsz valószínüleg az hogy az elérési idő nem csökken radikálisan, szekvenciálisan meg ritkán írunk-olvasunk annyit egy rendszermeghajtón, hogy feltűnjön. De sata1-en viszont nagyon észrevehető a lassulás, főleg egy régebbi gépben.USB 3-at elvileg meg tudom oldani ilyen PCI express kártyával, ha jól tudom.
Köszönöm még1x nektek!

Ez már OFF sorry: Már csak annyi lenne a kérdés, hogy inkább ez vagy egy HP 8460p, ill. melyik könyebb a kettő közül akkuval együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Autós topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az komoly, nem tudtam! Ennek nagyon örülök! 
), ennek oka szvsz valószínüleg az hogy az elérési idő nem csökken radikálisan, szekvenciálisan meg ritkán írunk-olvasunk annyit egy rendszermeghajtón, hogy feltűnjön. De sata1-en viszont nagyon észrevehető a lassulás, főleg egy régebbi gépben.