- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Megjött a Samsung 840 evo 128gb mSATA ssd. Hat ez eszmeletlen
En teljes tevhitben eltem eddig, amikor azt olvastam, h az SSD töl nema lesz a gep, mindig azt gondoltam, hogy nagy cucc, engem aztan baromira nem zavar az a kiss halk kerreges ha dolgozik
Bakker, hogy milyen tudatlan voltam
azt hittem az alap sugas az valami allandoan menö ventillator a gepemben....de nem az a winnyo volt
Total nema lett a gepem, neha fuj egyet, kb mint amikor sohajtok es ennyivel megoldja az i7 hüteset
Ahogy irtatok is, sok dolgom nem volt vele, kb plug and play, telepites, minden TRIM meg minden szepen megy.
Mi a legpraktikusabb beallitas, hogy az msata ssd es a normal winyo együtt müködjön? Ha beallitom az energia menedzsmentben, hogy 30 sec idö mulva mindig lekapcsolja a HDD t az jo nem? Igazabol csak adattarolas, illetve olyan programok telepitesere hasznalnam, amiket ritkan hasznalok....esetleg dropbox, internetes letöltesi mappa......
Mindenkinek nagyon ajanlom az ssd t
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest