- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
B-L-A-C-K #50061 üzenetére
(Én megértem, hogy te itt milyen számokat látsz, nekem ez csak egy rosszul megírt akkuállapotkövető algoritmust jelent. Ni-MH akkuknál a fő kapacitáscsökkentő az „elektrolit kiszáradása” vagyis a két réteg közötti itatóspapírban száraz foltok alakulnak ki, ahol nincs KOH, ezt meg tudod szüntetni teljes lemerítés-feltöltés ciklusokkal (ha meg már túl sokat elektrolizáltad=túltöltötted, ez se sokat javít az állapotán). Ehhez képest Li-ion akkuban a szivacs-szerkezetű lítium porlad, omlik össze, amit viszont nem fogsz kívülről újraépíteni. A gyártók ezt a korróziót nem tudják pontosan becsülni, ezért pesszimista állapotsaccoló áramkört mellékelnek az akkuba, azt akarják elkerülni, hogy téves becslés miatt pl. ne 30%-nál kapcsoljon ki a készülék. A mellékelt képernyőmentésen én ennek az újrakalibrálását látom. Igen, én továbbra is elhiszem, hogy a Föld lapos, és ha elég sokáig hajózunk, leeshetünk a peremén valamint, hogy a Li-ion akkuk kondíciója nem javítható - viszont nem is romlik mindé olyan gyorsan mint a sokak által tapasztalt SANYO és SONY celláké. Azokat a visszahívásos SONY cellákat meg már meg se kell említenem, amiknél ez az összeomló elektróda cellán belül okozott olyan zárlatot, hogy meggyújtotta az akkut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- BestBuy ruhás topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Google Pixel topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest