-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Tegnap megérkezett az eredeti 9 cellás akksim az X201-hez, viszont a záróretesszel valami nincs rendben. Amikor először beleraktam a gépbe, már furcsa volt, hogy nem zárt valamiért, kikaptam finoman megmozgattam a reteszt, majd úgy tűnt, hogy rendben van, igaz nem járt olyan finoman mint ahogy azt megszoktam, talán kicsit darabosan. Ma ki szerettem volna venni az akksit, de nem engedte kioldani, nagy nehezen ki tudtam szedni, de azóta is teljesen merev a zárómechanizmus. Toolbox szerint még júniusig garis, felhívtam a Smartservice-t, de azt mondták számla nélkül sajnos nem tudnak csinálni semmit, az meg nekem nincs, mivel használtan vettem, mindössze 5 ciklus van benne. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy csak akksiház csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Yettel topik
- Synology NAS
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest