- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
T420s Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra letölti/megnyitja a böngésző) - a doksi saját oldalszámozása szerinti 108. oldaltól van kifejezetten a zsanércsere. 101. oldalon a kijelzőkeret cseréje.
eBay-es kínálat zsanérból és kijelzőkeretből.
Szerintem kb. 1 órás meló lehet megcsinálni házilag.
-
Gondwana
addikt
X201 alternatìv boot: PCIe eszközt a BIOS nem tud bootoltatni (ràadàsul whitelist-mentesìtés nélkül működtetni sem), ezért maradt a SATA és az USB. X-ekben az SDHC olvasò USB-re van dròtozva, tehàt bootolhatò, de Windows nem települ Removable flages eszközre. Egyetlen ötletem, hogy SD-ről linux, alòla meg virtuàlis gép, aminek az imageje a HDD/SSD-n lakik. XP-hez volt mòkolt atadrv.sys az IBM MicroDrive időkben, de amikor én kerestem, màr nem volt fellelhető. Még, hogy az internet nem felejt...
Szerk.: valaki keresett T500 icc profilt, màr hàrom különböző van fent, 2x Samsunghoz
-
zlad
csendes tag
Szia!
De a gari kiterjesztés regisztrációja során kéri a vásárlás dátumát, ami jelen esetben problémás, mert ez a gép szerintem nem is került kereskedelmi forgalomba (céges ajándék volt, úgy "jutott" aztán hozzám), vagy írok valami gyártás utáni random dátumot, úgysem számít?
(z)
-
Psychonaut
veterán
Nekem meg nem surgos, most van benne 1.5GB, csak a maximalisan elerheto 2GB miatt kellene egy modul, es ha mar lud, legyen kover alapon akkor legyen parban - de nem sietek vele, szoval nem fogok dragan venni. Ha mar annyira egeto szuksegem lesz ra, majd rendelek USA-bol, 2x1GB olcsobban kijon, mint 16.000 (ami ugye a kollega szerint feltetelezett 8.000 forintos darabar lenne).
-
Otisz
őstag
módosítok: egy olyan lehetőség van, amikor mondjuk ennyi összeget kiszabhatnak, ha a rendelt termék piaci értéke az itteni hatóságok szerint nem 20ezer Ft, hanem mondjuk 200ezer. Ebben az esetben eltérhetnek, de számlákkal ilyenkor is van még lehetőség a valós, vásárolt érték igazolására.
-
Tim82
félisten
Ez sajnos nem jó nekem. Egy meglévő Lenovo Slim adapterhez kellene, aminél töltőfejet lehet cserélni (tehát csak a Lenovo töltőfej a jó hozzá). Bár igazából lassan megszabadulok minden C2D előtti Thinkpad-cuccomtól, jó lenne, ha lenne vész esetére. Mondjuk, lehet, hogy a Lenovo Magyarországnak van, írok is nekik ma mailt, hogy ők mennyiért vesztegetnék.
*
Más és eléggé off-topic kérdés: tud valaki olyan PCMCIA (és nem Express Card) és független HSDPA-modem típust, ami biztosan fut Windows 7 alatt? Eddig egy szál Telenor-függő Huawei E630-at sikerült működésre bírnom, de próbálkoztam Novatel Merlin U740-nel és Option Globetrotter kártyával is, egyik sem volt az igazi (és már rég nem Telenor-os mobilnetem van).Általában persze meg tudom oldani Galaxy Tab + tethering-gel is a dolgot, de néha bőven elég volna egy pár gramm súlyú HSDPA-kártyamodem helyette.
-
pandor
tag
Jelenleg nem zavar, de valszeg a napi használat fogja megadni a választ erre a kérdésre...
Tavalyi hozzászólásoknál volt ez téma, SSD-re csere lett a megoldás, de gondolom ezzel együtt már nem a "jóvétel" kategória...
Szervizes átnézésre/leporolásra javaslat, ha egyáltalán?
-
-
lapa
veterán
az uccsó merci ahogy hallottam a 190-es volt.
az első és utolsó jármű meg a g. egyébként nem viccelek, de nem hiszem el, hogy nincs valami inspirációs összefüggés a thinkpadek meg a g közt (g volt előbb, mielőtt valaki félreérti). a kockaság, a gumborítás, a rollcage, a hdaps, a piros pecek, a slaggal belső tér mosás, a szétszeded-összerakod, az elpusztíthatatlanság stb. mind megvan mindkettőben.
@buvartacsko: te. én csak belinkeltem a modkerbe mert jogos.
-
MrSealRD
veterán
Pontosabban a hűtő, nem?
Amúgy ez nálam is előfordul. Tipikusan amior valamilyen Power sémát váltok...de, hogy melyiknél hogy...azt nem tudom. Talán nem is függ össze, de a hang az megvan.N.GÁBOR
3x W TDP-s procikból T2xxx(Yonah mag) T5xxx T7xxx(Merom mag) sorozatokból válogathatsz T2xxx
<=17W TDP-s procikból L7xxx -
Peter M
tag
Nekem most visszaigazoltak, hogy majdnem elfelejtették de mégsem. Kíváncsi leszek a helyszíni garanciára mit mondanak, küldik nem küldik? Ha nem bejelentem és mondjuk bejelentem hogy a ventilátort tisztogassa meg és akkor csapja mar a hóna alá a telepítő lemezt, akkor ez egy ilyen helyzetben visszautasíthatatlan ajánlatként hangzik
nem?
-
evone
őstag
hogyan lehet ezen ennyit aggodni?
nekem komolyan semmilyen fajta tudomasom nincsen rola hogy a t61emben milyen tudasu iro van.
update: na most megneztem.
8x dvd+-r
6x dvd+-r9 ( dual layer )
24x cd-rbar mivel soha nem irok vele semmit, ezert nem izgat. illetve ha irok is mindig 4xesen irom a dvdt.
-
TOZ
addikt
Ja es ez a masodik gep, mert az elsoben 2 honap alatt szetment a tft. Este kikapcsolta, reggelre meg szetfolyt (komolyan).
A masodik gepben meg most kellett akkut cserelni, mert meghalt.
Ezt masfel ev alatt sikerult eloadni... (ebbol egy ev gyedes idoszak, tehat nem volt tulhajtva a masina)
De vegul is nem rossz kis gep -
cqr
aktív tag
Többeket is félrevezetett már az a cikk, de innen olvasd el: 32258,62,63,69-et .
fordfairlane: a lenovo több hivatalos helyen ( az előbb említett 32258-ban van két link) is azt írja, hogy roll-cage nincs, ettől függetlenül egy fórumon linkeltek egy szétszedett sl500-at és noha "valami" volt benne, nem igazán volt egy súlycsoportban a rollcage-el (ha megtalálom linkelem).
#1516: noha a lenovotól rendelve lehetőség van az 5 évre bővítésre, nem tudom hogy egy adott kisker köteles-e ezt az opciót felajánlani.
-
cqr
aktív tag
bár igaz, hogy megkapta a RollCage
Sl-ben nincs. (pl.: link)
-
N.GÁBOR
aktív tag
Igen, lehet hogy semmi nincs ezekkel a gépekkel, de én is szeretek vigyázni biztosra menni.
Így valószínűleg maradok a T60-nál, az Magyarországon vásárolt, megvan a doboza, elvileg papírjai is és az első tulajtól van. Dokkolóval, két töltővel, ujjlenyomat olvasóval, Bluetoothtal, DVD-RW-vel, X1300-zal, 1,8-as Core Duoval, 80gb hdd-vel, jogtiszta xp-recovery-vel és Vistával kerül 110-be, ami azért szerintem elég jó ár egy elég jó gépért.Üdv
-
TOZ
addikt
Az iment (Benedek fiam ma nem ebredt koran, viszont mar megszoktam, hogy koran ebred, igy en felebredtem) kiprobaltam a 42-ben es tenyleg megy a klonban a sATA hdd. (Sajna a konkret keret azonban ebben a gepben sem mukodik csak kb. 5 percig). Az azert eleg genyasag az IBM-tol, h a geniun keretnel ezt a kis muanyag ize gatolja. Lehet, egy sniccer megoldana a dolgot (ahogy a thinkwikin is irjak), de nem olcso egy ilyen muanyag darab...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged