- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladik
csendes tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba egy x201-el. Minden klassz, csak win7-et kell rajta cserélnem, mert most nem az eredeti van rajta. Akitől vettem, küldeni fog nekem 2 féle recovery disket, egy win7pro 32 és egy win7ult 64-et. Gyárilag a 32 bites oprsz volt telepítve, viszont a gépben 4gb ram van. A dilemma az, hogy melyiket rakjam fel. A 32bites esetén nem lesz kezelve a 4gb ram, a 64 bitesnél pedig nem tudom, hogy átmegy-e az eredetiség ellenőrzésen.
Nem fogok minden vackot telepíteni a gépre, egyszer szeretném rendesen összerakni a rendszert. Hajlok a 32 bit felé -ha már van licensz hozzá-, mert nincs kedvem azzal szórakozni, hogy csesztessen a win, hogy mekkora veszélynek vagyok kitéve a hamisítók által.
Még sose raktam fel recovery disk-ről windows-t, állítólag nem kér product key-t (mondjuk akkor nem tudom minek van a matrica a gép alján). Ez gondolom nem azt jelenti, hogy nincs is semmilyen ellenőrzés.
Mit javasoltok, melyiket kellene választanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTC U11 - újra a szorítóban
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest