-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Gondwana #18200 üzenetére
"After you install your Intel® SSD and the Intel® Data Migration software, the software will detect both your old and new drives and guide you through the cloning process, i.e. show you how to move all of your data from your slower HDD to your fast new SSD."
na mondjuk ezt nem vágom, hogy laptop esetén hogy kötöm rá a kettőt ugyanarra a helyre
most vagy a hdd van benne vagy az ssd -
Wolfskin
őstag
Segítséget szeretnék kérni, bár lehet, hogy nem ide tartozik a téma. Feltettem a win7-t, és a system update mindent felrakott (kivéve az ATI-t), de egy csomó portable programom nem indul el. nem w7-es kompatibilitási probléma, mert másik w7 notin simán fut mindegyik.
ha elindítom, azt írja ki, hogy a program futása leállt. a win megpróbálja megkeresni az okát. vagy ilyesmi. a naplóba unknown hiba van bejegyezve.
a jogosultság rendszergazda, próbáltam xp környezetben, a registryeben is minden bejegyzésre rákerestem és minden jogot hozzárendeltem, a könyvtárhoz is mindenkinek minden jogot megadtam, de hiába. -
lapa
veterán
válasz
yodamastah #18295 üzenetére
egyébként leírhatnád, hogy hogy kell csinálni win alatt, hiánypótló lenne.
persze a linuxos verzió is, azt bevállalnám én ha érdeklődés mutatkozik.
-
Scalpel
senior tag
-
Giovanny
őstag
válasz
yodamastah #18295 üzenetére
Köszi ! Nekem i5 cpu van és W7 x64.
most látom,angol nem az erősségem....
-
Giovanny
őstag
válasz
yodamastah #18291 üzenetére
Szia,ez működne X201 en is?
-
yodamastah
őstag
X200s-t undervoltoltam rmclock-al. SL9300 1.6ghz cpu. beallitottam mindenhova 0.925 voltot ez a legkisebb ertek ez ala sajnos nem lehet menni. 1.6ghz-en 100% terhelesen teljesen stabil, es ekkor 5.5w-al fogyaszt kevesebbet mint a gyari 1.125 volton
0 terhelesen nincs sporolas, mivel ott eleve ,.925v a fesz. De hasznalat kozben igy is kevesebbet eszik a gep, es hatarozottan kevesbe melegszik a cpu. Pedig eddig se volt tul melegedos
-
Scalpel
senior tag
Ez milyen komoly: 12 cellás akksi X6x-hez. 7800 mAh... elketyegne róla a cucc egy ideig, ha igazak az állítások...
-
Integra
titán
válasz
Scalpel #18273 üzenetére
én nem félek ettől, 2 x25-m van más gépekben, t61-ben is azt nyúzok, meg a desktopomban is, és a legkevésbé sem félek hogy 3 éven belül bármi baja lenne. meg addigra úgyis lesz sokkal durvább ssd, majd lecserélem ha úgy van kedvem. nem kell félni tőle szvsz.
az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én ismerősi körből még senkitől se hallottam, hogy egy ssd tönkrement volna, pedig új technológia, ellenben hdd-k rendszeresen halnak le. nekem mondjuk még az életben egy nem hibásodott meg, de van ismerős akinél már több is. én bízom az ssd-ben, főleg a zintelébennagy lebőgés lenne, ha olyanokat dobtak volna piacra, amik nem bírnak minimum 3 évet.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #18271 üzenetére
itt is az lesz idővel
-
Scalpel
senior tag
-
lapa
veterán
válasz
Scalpel #18275 üzenetére
azért annyi eszük van a celláknak, hogy ha nem sikerül az írás letiltják. szóval az üres hely csökkenhet idővel legfeljebb. olyasmi lehet célszerű, hogy /tmp-t ramdrive-ra rakni, meg a böngésző cache-et. windowson is lehet valahogy ramdriveot csinálni, de ott bonyolultabb valamivel. nyilván még a hibernálás jár rendszeres, nagy mennyiségű adat írásával, ezt célszerű lehet hanyagolni, ha az ember parázik. filmek kicsomagolásához szintén ramdrive.
-
dbius
veterán
válasz
fokukac #18272 üzenetére
Próbáld meg újratelepíteni a chipset drivert, de ne windows update-tel, mert azzal a driverrel nem megy az OSD visszajelzés, csak a Lenovo félével.
Ha visszakeresel itt a topicban, akkor láthatod, hogy amikor megvettem - tavaly nyáron - az X200-amat, akkor nekem is volt hasonló problémám.
-
Scalpel
senior tag
Szerintem ha ott is a palmrest alatt van, mint T60-nál, akkor alul kicsavarod azokat a csavarokat, amik mellett chip rajz van, majd lepattintod a palmrestet az oldalsó keskeny részektől kezdve haladva a gép eleje felé, a billentyűzet felől kicsit megbillentve.
-
Peter M
tag
Beárazásban tudna valaki segíteni:
Lenovo W500 - Még 408 nap garanica [mo-n is érvényes]
Intel Mobile Core 2 Duo T9400 @ 2.53GHz
4GB Dupla-csatorna DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
ATI Mobility FireGL V5700 (Lenovo) & Intel GMA
500 GB Western Digital WDC WD5000BEVT [+2év garancia számlával](Magyar billentyűzet, Hivatalos Windows 7 EN Business (DVDvel, matricával)
(Hibátlan állapot)Opcionális kiegészítők:
+ 160GB Intel X-25M SSD [+1,5 Garanca számlával]
+ Multibay
+ 8 GB Dupla-csatorna DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20) [+2 év garancia]
+ ThinkPad Advanced Dock + [Eredeti magyar táp] /Fél magas PCI-E slot/
+ ThinkPad Advanced Mini-Dock + [Eredeti magyar táp]Köszönöm
-
charg
tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a T500-nál hogyan lehet hozzáférni a memóriahelyekhez?
Bővíteni szeretném 2GB-tal. -
Scalpel
senior tag
válasz
BalazsKKa67j #18274 üzenetére
Hát ugye kezdetben az SSD cellák írhatósága korlátozott dolog volt, amennyire tudom, még azért most is az. Szóval csak bizonyos számú írást bírnak ki. Szóval volt egy olyan szorongásom, hogy nem mentek rá semmit, nehogy idő előtt meghaljon attól, hogy rámentek 10 doksit...
Meg hibernálni sem hibernáltam pont emiatt.Egyébként kegyetlen jó volt, mert iszonyú gyorsan indult minden.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Integra #18270 üzenetére
Igen, a Dellemben nekem is SSD volt, ahhoz képest most az 5400-as vinyó ami a gépben van az tényleg kőkorszaknak tűnik. Ellenben végig az volt az érzésem az SSD-vel, hogy bármikor meghalnak a cellák...
Szerintem egy WD Scorpion Blacket fogok majd venni, tisztes 7200-as vinyó, elég alacsony fogyasztással.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #18269 üzenetére
elsőre hatalmas, és nagyon masszív. sandy bridge ide vagy oda, dög lassú az én 3 éves t61-emhez képest
tényleg borzalmas a hdd már.. hatalmas a kijelzője, ez tetszik. meg az, hogy az esc és a del jó nagy rajta.pontos határozott és nagyon csöndes a klavija.
egyértelműen jobb, hogy 4 usb van rajta és mindegyik fekszik, az enyémben élén áll, elég bosszantó. hardveres wifi kapcsolót szeressük.
van rajta előtelepített office, de nemtom milyen verzió. nekem meg van eredeti 2010plus enterprise-om, de vajon ha azt a kódot beütöm hozzá, akkor mi lesz? ha ez nem ugyanaz a fajta office...
igazából tp mint mindegyik, semmivel sem érzem gyengébb minőségnek jelenleg. de az igazi erejét majd az ssd-vel hozza. hiába van rajta ez a 2.0 enhanced experience matrica, nagyon érezni hogy a hdd már a múlt technológiája. -
Integra
titán
na megvan végre a t520, miután tegnap rossz gépet hoztak...
jó gép lesz ez az öregemnek, csípni fogja. sajnos a zintel 320-as nem jött meg, szörnyen lassú a telepítés, kész érvágás...na mindegy, feltelepítek mindent, amúgy is 3 napig nyúzni kell, és aztán meg áttükrözöm az ssd-re a kész rendszert.
szép masszív, nagy darab dög. -
Wolfskin
őstag
válasz
yodamastah #18265 üzenetére
akkor nincs mit tenni, kénytelenek leszünk notit is cserélni...
-
Wolfskin
őstag
válasz
yodamastah #18253 üzenetére
szia,
a t43 nem jó bele, igaz? jó állapot 2-2:20 (kiírt) üzemidő/100%, 165 ciklus. én meg 9 cellásat keresek... -
Gondwana
addikt
válasz
BalazsKKa67j #18259 üzenetére
UB akku: T410-ben már csak egy csatlakozó van az UltraBayben, a SATA - ehhez képest a T60-ban még 3 van, egy PATA, egy akku és egy Serial+Paralel.
RAM: amikor a 4GB max. specifikációt kiírták, még nem voltak piacon 4GB DDR3 modulok. Azaz 8GB kellene, hogy működjön (főleg, ha egyforma a két RAM modul)
-
Scalpel
senior tag
válasz
BalazsKKa67j #18259 üzenetére
[ultrabay, battery keresőszavak] amelyikhez R500 oda van írva az biztos, de azt hiszem az ultrabay slimesek is mind jók amik a 6x, 400, 500-as szériákhoz jók, de erre nem esküszöm meg. 8 gigát: [link]
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
Scalpel #18254 üzenetére
Okés.Köszi.És hol keressek ilyen utazóakksit ami ultrabayes? E-bayen nem találtam caddy és battery címszavakkal semmit.
Más. Eltérő több helyen a leírás,hogy az R500 mennyi memóriát tud kezelni,valahol 4 et írnak valahol 8at.Van esetleg vkinek pontos infója erről?
Köszi!
Üdv! -
dbius
veterán
válasz
yodamastah #18256 üzenetére
Hogy én is pont ma nem néztem rá korábban a ph-ra
-
yodamastah
őstag
Ajjaj nem gondoltam hogy ekkora erdeklodes lesz a 9 cellas akkura
Na szoval ugy nez ki, hogy Audi100td-vel mar megegyeztem a cserevel kapcsolatban. -
cadeyrn
aktív tag
Kedves mindenki!
Ha valakinek akadna egy eladó, még (esetleg hosszabbítható) garanciás T400-asa, 1440x900 felbontással, lehet, hogy vevő lennék rá
Visszaolvastam a felbontás vitát, mielőtt valaki megkérdezni, minek, azért, mert nehány fejlesztőkörnyezet kifejezetten barátságtalan egy bizonyos felbontás alatt -
Scalpel
senior tag
válasz
BalazsKKa67j #18252 üzenetére
Megértelek.
Szerintem kéne tudnod tenni akksit az ultrabaybe. Nem hinném, hogy lenne különbség elektronikusan a T szériához képest, abba meg lehet. -
yodamastah
őstag
Ha valakinek kell nagyobb kapacitas: elcserelnem egy az egyben az X200/s x201/s-be passzolo 9cellas akkumat 6 cellasra. Az enyem eredeti lenovo akku (panasonic), 84Wh-s (73.8 van meg ebbol jelenleg, azaz 88%-os, power manager szerint zold) Ezzel kb 8 orat megy nekem az x200s 10/15 fenyeron wifivel. Szoval hasonlo tulajdonsagokkal rendelkezo (85% feletti, eredeti lenovo akku) 6Cell erdekelne.
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! Amint már régebben írtam,még csak most ismerkedem a Thinkpadekkel,de azt hiszem egy jó darabig nem fogok másra váltani annyira meg vagyok elégedve az R500-al.
Kérdésem lenne,hogy az ultrabay helyére akksit is tudok tenni vagy csak 2.HDD-t?
Előre is köszi!
Üdv! -
Scalpel
senior tag
Sziasztok!
Elkóbászolt bárányként visszatértem a Dell XT2-es kitérőm óta, most egy X60s boldog tulajdonosa vagyok.
Ebayen vettem UK-ből, nagyon szép állapotban van, egyetlen szépséghibája a genuine-nak mondott 8 cellás akksi, ami külsőleg annak is tűnik, hát a power manager szerint nem az... azért érdekes, mert Sanyo-nak ismeri fel, szóval nem tudom, sosem derül ki. meg annyi, hogy az akksira szerelhető kiegészítő lábrész hiányzik. De egyébként tényleg faja, és igazi TP élmény újra, ami nagyon hiányzott már dokkolóval meg ahogy kell, thinklight-tal.Scalpel
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,nektek működik a SU ? Tegnap induláskor leszedte valami frissítést és azóta nem talál semmit.
-
ro_bert17
őstag
Ha már ssd: a T410 még nincs barátságban a közvetlen (átalakító nélküli
) intel 310-el ugye?
-
Integra
titán
sata2 vagy sata3 a t520 hdd/ssd csatlakozója?
-
^Clown
addikt
Juppí, lesz végre zsír új gyári hűtője az X41-emnek
A nyárnak inkább nem futok neki nem 100%-os hűtéssel. Ha meg már szétszedem, akkor kap egy új bios elemet is, biztos ami biztos.
-
Giovanny
őstag
válasz
Intelligencs #18231 üzenetére
Én tegnap raktam új W7 -et az X201-re külső DVD íróval,simán ment minden.
-
yodamastah
őstag
válasz
Intelligencs #18231 üzenetére
USB-rol siman bootolni fogsz. x40, x60, x200 ezekkel nekem gond nelkul ment usbrol a boot. Xp-t nehogy felrakd, mar az X60s-en is brutalsian jobb volt a win7. X40re is csak azert nem raktam fel, mert nincs win7es VGA driver. X200s-hez Vista van, de biztos hogy nem rakom fel. Marad a Win7.
-
-
SNor
tag
válasz
Intelligencs #18229 üzenetére
Én egy ide-usb átalakítóval kötöttem rá egy sima 5"25-ös asztali írót. Gond nélkül felismerte, írta a lemezeket. Amúgy ha még garis, rendeld meg a telepítő CD/DVD-ket, ingyenes. 2-3 hét alatt átfut, így le se kell mentened.
-
válasz
yodamastah #18223 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megnézted a filmnézési lehetőséget!
Nem igazán ezen akarok filmezni, de ha például elmegyünk nyaralni, vagy a telekre, akkor asszonnyal esténként a laptopon szoktunk egy-egy filmet megtekinteni.
dbius: köszönöm Neked is!
Azt nem láttam az első hozzászólásban, hogy ha egy optikai meghajtó nélküli gépről (pl. x200s) le akarom kaparni a gyári oprendszert, és újat akarok felrakni, akkor bármilyen USB-s optikai meghajtóval működni fog? Konkrétan egy Asus-szal, amit az o!play-hez tervezek venni, mert akkor két legyet ütnék egy csapásra. Nincs kedvem csak ezért venni egy dokkolót, amit egyébként nem használnék. (Asztali gépezésre ott az i7-es erőművem.)
-
lapa
veterán
válasz
tototos #18222 üzenetére
elég macerás szétszedni, de ha már szedted ki a teljes hűtést, akkor onnan csak 2 lépés a ventit kivenni.
volt korábban itt a topikban linkelve jutub videó hogyan kell csinálni. ha nem találod keress rá a "veséjét" szóra itt a topikban.
szétszereled, kiveszed a hűtést, pucolsz, zsírozol, chipeket újrapasztázol (azaz kell hővezető paszta is), összeraksz.
normál zsír is jó, ez nem urándúsító centrifuga. ha nagyon akarsz lehet grafitos vazelint (molibdén-diszulfidos kenőzsírként benzoánkúton) vagy lítiumos csodákat használni.
számíts rá, hogy idővel mindenképpen újra kell csinálni. ez használattól függően 1 év körüli időtartamot jelent.
esetleg ha veszel csak ventit és eleve normális zsírral rakod össze, lehet tovább bírja. de nem feltétlen.
-
Wolfskin
őstag
szia,
kösz, ilyen progim van, csak gondoltam, valami thinkpad opcióban is ki lehet kapcsolni, nem kell egy külön progi ennek. egy a ventinek, egy a gomboknak... ezt akartam elkerülni.
a num gombokra nincs valami billentyűkombináció, ami ki/be kapcsolja? (illetve van, mert egy gépen egyszer úgy maradt, és nyomogattam mindent, mire egyszer csak elmúlt.)
-
yodamastah
őstag
válasz
Intelligencs #18209 üzenetére
Nos kiprobaltam x200s-en SL9300 procival coreavc 2.55-el 40-60% cpu terhelesel dekodolja a h.264 1080p filmeket. Szoval filmezni fogsz tudni rajta. SSD miert ne mukodne. Nekem is SSD van benne, nincs semmi baja. Picsa gyors a gep vele ez tuti
Tobbi kerdesedre nem tudom a valaszt.
-
^Clown
addikt
válasz
tototos #18220 üzenetére
Én az X41-em ventijét akartam bekenni, de végül hagytam inkább, nem volt megfelelő kenőanyagom sem, plusz azt sem tudom, pontosan hová / hogyan / milyen mennyiségben kell kenni a csapágyat.
Úgy tudom, a T61-nek már lehet külön csak a ventijét cserélni (nem kell a komplett hűtést), az nem egy nagy összeg eBay-ről. -
Minstrel
senior tag
Lehet csak én fogtam ki rosszat, de pár hete rendeltem uk-ból utángyártottat és mikor betettem már azonnal narancssárgán villogott és nem is kezdte el tölteni a gép egy pillanatra se. Szerencsém, hogy normális volt a bolt és visszaküldte a pénzt, miután mutattam nekik power managerből képeket, mondjuk azt nem értem miért nem egy másik akksit küldött inkább.
Viszont most találtam én is hongkongit ami eredetinek látszik a leírás alapján, igaz nem is sokkal olcsóbb, mint itthon. [link]
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Tavaly cseréltek ventillátort a t61-es laptopomban. Akkor is nagyon zörgött már szegény, erre most megint elkezdte ugyanazt, annyira rezonál hogy érezni lehet a billentyűzeten is. Ennyire rossz ennek a típusnak a hűtése vagy csak én fogok ki rossz szériás ventillátorokat? Lehet valamit még kezdeni vele vagy ebayről rendeljek egy újat?
-
dbius
veterán
-
dbius
veterán
válasz
macskajancsi #18206 üzenetére
Ezt a hirdetést nézd meg: [link]
Szerk: Ejha, srácok, Take it easy... nyugodtság, szeretem
ne szedjétek le egymásról a keresztvizet, semmi értelme.
Hogy sorjában próbáljak haladni - valamennyire -:
(#18204) piqla: nézd meg a dokkoló és a gép dokkcsatlakozó részét, portalanítsd, fújd ki, stb..., lehet, hogy csak kontaktos, bár úgy, hogy semmit nem érzékel, nem jelent jót.
(#18208) radam: Az aprók ezen része között nézelődj, biztos találsz akkut.
(#18209) Intelligencs: Olvasd el az 1. hsz-t, választ kapsz több dologra is. De pár szóban összefoglalva: igen mindegyik kérdésedre a válasz.
(#18210) Wolfskin: nem olyan rég itt a topicban volt arról szó emlékezetem szerint, hogy milyen 3rd party szoftverek vannak hasonló célból, amikkel egyedileg programozhatók a billentyűk.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy jobb oldalon a fel-le-J-B nyilak mellet lévő két gombot hogyan lehet kiiktatni (a funkciójuk előre-hátra lapozás, de mivel az operában azt megoldja a J-B illetve B-J egér-klikk kombináció feleslegesek, sőt veszélyesek is. ma megszívatott mert egy hosszú levelem veszett el. sajna nem megy a legújabb textarea backup, így visszalépéskor minden elveszett. márpedig a nyilak kellenek, mert navigálni egyszerűbb néha, mint egérrel)
1. vegyem ki végleg?
2. tömjek alá papírzsepit ( lásd asztali gép insert meg caps lock gombok)?
3. futtassak még egy extra progit, ami más funkciót ad nekik. ?a numerikus gomgokat milyen billentyűkombinációval lehet előhívni? mert jelölve vannak.
kösz az ötleteket
-
Ha használt x200s-ben gondolkodom, akkora a kérdések, amik megfogalmazódnak bennem:
Ha 2012-ben jár le a garancia, akkor én azt meg tudom-e még hosszabbítani? (Eredetileg ugye 3 év gari volt rá.)
Az SL9300 (1.6 Ghz)-es proci elég-e arra, hogy FULL HD-s mkv-t nézzek rajta alkalomadtán?
Ha a gyári 160-as vinyó helyére teszek egy 160-as Intel SSD-t, vagy 128-as Kingstont, akkor az tutira fog működni?dbius kolléga linkelt egy német oldalt. Ha onnét veszek egy notit (x201s-t), akkor a német billentyűzetet ki tudom cserélni magyarra magam is, vagy szerviz kell hozzá? Illetve lehet-e egyáltalán kapni hozzá billentyűzetet, mert korábban mintha azt olvastam volna ebben a topikban, hogy sehol sem volt hozzá.
-
radam
csendes tag
Sziasztok!
Kipurcant az X60-om akksija és most a minél ár barátabb megoldással pótolni.
Mi a véleményetek az utángyártott akksikról? Kicsit konkrétabban róla?Köszönöm.
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
macskajancsi #18206 üzenetére
a fenébe, ez privátban akart menni...
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
Rez_Grof #15827 üzenetére
Szia!
Thinkpad topicban olvasgattam, hogy segítettél egy kollégának, aki bios supervisor passwordot szeretett volna resetelni.
Az én T400-ammal hasonló a helyzet.Alaplapcsere nem játszik, TPM chipet se szívesen forrasztgatnék/sütögetnék.
Gugli nem a barátom.Ha tudnál küldeni valami leírást, azt nagyon megköszönném.
Üdv!
-
piqla
őstag
Sziasztok!
X40, kapott uj win7-et usbrol, de nem en csinaltam, hanem egy ismerosom. Kellett allitgatni BIOS-ban a sorrendet, es mar ment is fel ra, mint a kisangyal.
Nem tudom, hogy ezzel van-e osszefuggesben, de a reinstall ota nem hasznaltam a gepet, most viszont szuksegem volt ra, bedobtam dokkoloba, radugtam a radugandokat, es lass csodat, a dokkolo mintha halott lenne.
Nem tolti 220-rol a gepet, hiaba teszem bele a Thinkpadet, nem erzekel semmit sem.
Valami otlet, hogy mi lehet a baj?
-
Gondwana
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest