- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz zoltanz #16293 üzenetére
Mit nem sikerült megérteni? Az FRU-t? Az első hozzászólás segít.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz zoltanz #16289 üzenetére
Könnyen lehet, hogy valóban sima DVD-ROM-mal szerelték a gépedet.
Én marcy, Prom, valamint NeverHood1 fórumtársaknál érdeklődnék, hogy van-e DVD-írójuk R51-be. Elvileg az Ultrabay Slim szabványú írók is jók bele, amelyeket az IBM a T4x-T6x szériánál használt, a gyakorlatban azok az írók keskenyebbek és 2-3 mm-es szép kis rés marad mellettük.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz zoltanz #16287 üzenetére
Továbbra is fennáll a kérdés: mi nem működik, mit kellene belőni? Ha jól a helyére van csúsztatva a meghajtó, akkor működik és pont, nem kell hozzá semmilyen driver.
-
Tim82
félisten
válasz salieri. #16285 üzenetére
15"-nek kellene lennie ahhoz, nincsen 14,1" méretű IPS panel. (Nincsen és/vagy az előző hozzászólásomban: 15" méret és ezen felül vagy SXGA+, vagy UXGA felbontás.)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #16280 üzenetére
HartgeH3-2.8: egyáltalán megvan rajta a(z amúgy rejtett) recovery partíció? Pontosan mit találtál akkor, amikor megnyomtad az Access IBM-et? (Képernyőmentést csinálnál esetleg róla?)
zoltanz: tudtommal a zsanér fém, maga a külső burkolat viszont meglehetősen kemény és ellenálló műanyag. Mit nem sikerült belőnöd a combo drive-on? Ha valóban R51 (és nem R51e), akkor az optikai meghajtó cserélhető, Ultrabay Enhanced szabványú DVD-írót kellene szerezni bele.
salieri.: 15" és vagy SXGA+ (1400*1050) vagy UXGA (1600*1200) felbontás. Az utóbbi a T60p-k sajátossága.
-
salieri.
őstag
honnan tudom egy T60 rol ,hogy ips paneles? 15 colosban van csak ips panel?
-
zoltanz
nagyúr
Egész jó ez az R51 olvastam róla, külfödi oldalakon teszteket azt írják strapabíró, megerősített pántok vannak rajta (nem teljesen fém sztem). A DVD CD írót még nem sikerűlt beállítanom lehet, hogy nincs ebben a kivitelben. 1 órát bír az aksija még.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Windowson belül nyomtam egy Access IBM gombot és ott találtam valamit de eredményre nem jutottam vele..
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
T43-nál tudja esetleg valaki hogyan lehet a gyári XP-t visszarakni?
Lemezem nincs hozzá, bekapcs után az Access IBM gombnál nem találtam ilyesmit.
Ha bármi gond lenne akkor nem lenne rossz visszarakni, norton ghost nem igazán tetszik.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Tim82
félisten
válasz adorjant #16275 üzenetére
Közben lenne egy kérdésem is a nagyérdeműhöz,akik SSD-t használnak:
Nektek szokott néha "nem olvasható xy file" hibaüzenetet dobni a windows? Először csak az Acrobatra írta,de mostmár winlogon.exe és 1-2 dll-nél rinyál... Azt hiszem ez nem jó jelX41 tablet + Lenovo SSD + Win 7 Home Premium kombinációval eddig még nem botlottam bele ebbe a hibaüzenetbe.
-
Smily64
csendes tag
Sziasztok. Adnék egy 9 cellás 100%-os akksit(T61 15.4") egy T61p-be való WWAN kártyáért illetve SIM kártya tartó modulért.
-
audi100td
nagyúr
válasz adorjant #16275 üzenetére
Hm, ez nem hangzik jol, a regi lapoddal is dobalt ilyen hibakat? Akar lap hiba is lehet.
Egy Abit NF7 csinalt nekem hasonlokat, chipset hütö csere utan veletlen lecsuszott a csavarhuzo es belekarcolt a platinaba, Xp-t se tudtam mar rahuzni a sok adatatviteli hiba miatt.
Vinyoval nem tudod megnezni esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Hogy én is meséljek egy kis szerelést
Az X41-em nem ment akkuról,hosszú tesztelgetés végére kiderült,hogy alaplaphiba. Tölteni tölt,de akkuról már nem megy.
Rendeltem új alaplapot az Ebayről,amerikai eladó,többféle is volt neki,nagy nehezen kibogarásztam az FRU számból,hogy melyik mit tartalmaz (cpu,integrált ram mennyisége),majd kiválasztottam a "legjobbat",és ami nem tableté.
Azért egy mellékszálon utánajártam,hogy ha esetleg mégis tablet lapot kapok,az működni fog-e,egyáltalán be lehet-e szerelni. Elvileg be,szóval nem nyugodtam meg teljes mértékben.Villámgyorsan,néhány nap alatt ide is az USÁból,nosza szereljem be. Hamar meg is volt,közben kiderült,hogy köze nincs a megadott FRU számhoz,ugyanis ULV 1.2ghz procival és 256mb rammal felvértezett TABLET lap (a kódja alapján 1.5ghz és 512 rammal kellett volna rendelkeznie) Na itt már kezdtem remegni
No de csak összeraktam,működött is szépen,X4 Ultrabase-el is kifogástalan,mennek a portok (ettől is paráztam...)Aztán használatba vettem a masinát. A kisebb proci némileg érződik,de a minimális fogyasztása ellensúlyozza,a venti is alig pörög,tpfancontrol vezérléssel még bekapcsolni is alig akar Így nyertem némi akkuidőt legalább.
Az egyetlen szembetűnő hátránya a műveletnek,a visszajelző ledek működése,a bekapcsolást,és annak állapotát,az akku és a capslock-numlock funkciókat nem jelzi.
Wifi,bluetooth és hdd-műveleteket viszont legalább jelzi.
De legalább teljesértékű gépként használhatom,ráadásul mostanság úgy alakult,hogy nagyon sokat kell dolgoztatnom,eddig jól bírjaKözben lenne egy kérdésem is a nagyérdeműhöz,akik SSD-t használnak:
Nektek szokott néha "nem olvasható xy file" hibaüzenetet dobni a windows? Először csak az Acrobatra írta,de mostmár winlogon.exe és 1-2 dll-nél rinyál... Azt hiszem ez nem jó jel De erősítsetek meg,ha tévednék...[ Szerkesztve ]
-
BluEyes
őstag
[link]
Erre tudtok valami okosságot?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
T-unit
őstag
Havernál van most egy patent T43 egyik legjobb gép a világon sztem. Lenovo oldaláról se vagyok teljesen biztos de jól látom max 2x1gb 533mhz ramot képes benyelni? Tehát 2x2gb-os modulokat már nem kezel ez a régebbi széria?
üdv.
-
lapa
veterán
francba. ahogy nézem teljes méretű. akkor ez gondolom nem lesz egyszerű menet a whitelist miatt. nemtom honnan rémlik, hogy a feles sloton nincs whitelist.
mert ugye máshogy nem lehet megoldani az ssd bejuttatást, csak nem-lenovo félhosszú 5300-ast rakva a 3. (feles) slotba, és az ssd-t az elsőbe. ahogy azt Gondwana már előre bocsátotta...
ezzel azért lesz még pár körünk ha jól sejtem. de must have lesz, hogy bele lehet tuszkolni egy rendes hdd-t meg megmarad az ssd is. még az mlc is simán rendben van, a 80mb írás lényegtelen, ha van 300+ olvasásom.
felszabadulna egy usb, a család őrjöngene a többi gépen hogy állandóan leparkolná a fejet mikor erősebben ütök egy billt, meg megint át kéne mozgatnom az összes adatot egy fél terás vinyóra... gondolom a 12,5 milis magas vinyó nem megy bele, vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
meg tudja valaki mondani, hogy az x200s-ben az intel 5300 wifi vezérlő vajon félmagas vagy teljes méretű? csak emiatt nem szívesen csavarozom szét...
-
audi100td
nagyúr
válasz ro_bert17 #16264 üzenetére
Elegge elavult, meg a T6x szeriat szereltek ezzel gyarilag, ranezesre Fujitsu-nak tünik az OEM, egy mai 5400-as lazan lehagyja.
Ha gyors vinyot szeretnel, WD Black-et tudom ajanlani, en mostanaban vettem egy 750-est az SSD helyett, szinte hangtalan es a höfokok is rendben vannak, altalaban 35-38 fok között mozog.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Van egy X60s subnotim. Valamelyik nap arra lettem figyelmes, hogy nem kapcsol be. Majd bedugtam hálózatra és úgy bekapcsolt. Majd miután bejött a windows láttam hogy az akksi rossz kondícióban van. (281 ciklus) Na már most: akkuról egyáltalán nem működik csak 220-ról és a led is a kijelző alatt narancssárgán villog. Most amíg nem veszek bele egy "normális" akksit addig csak így fogom tudni használni?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Magnum_
nagyúr
válasz audi100td #16259 üzenetére
szerettem volna, de amikor megcsináltattam (ugye amikor rossz lett a bios jelszó miatt, akkor vett bátyám egy T43-at), meg vettem hozzá dokkolót, akkor tesóm megint rápörgött. de akkor már legyen rendes felszerelése hozzá.
elvagyok én a zelitebookkalI humbly and respectfully decline™
-
audi100td
nagyúr
válasz elefánt123 #16253 üzenetére
Bövithetöseg miatt nem a legjobb, meg az ilyen kicsi HDD-k altalaban lassabbak, SSD eseten persze mindegy, talan annyi, hogy esetleg dragabbak mint a 2,5-ösök.
A fedel kb. ugyanaz, egyikben sincs mar az a Rollcage mint a T400-ban vagy a T61-ben, az also resze valoszinüleg masszivabb a T410-nek, de mivel egyikkel sem volt meg dolgom, nem tudok erröl biztosat mondani.
Saint_: Tied az a T30?
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz vicces #16222 üzenetére
itt ubuntu leírás hdd parkoltatásról.
@Gondwana: Jeeeeeeee minipcie ssd. már csak azt nemtom hova fog beférni, ha csak feles helyem van az x-ben. és akkor expresscardban is várható ez? vagy az más tematika?
-
elefánt123
csendes tag
válasz audi100td #16248 üzenetére
Kösz!
Igazából nem kell nagy kapacitas, 250-320GB HDD-ken gondolkodom. Az 1.8" a kesőbbi bővíthetőség miatt lehet problémás, vagy esetleg más baja is lehet?
A házak masszivitása összemérhető? Mintha itt is olvastam volna, hogy a T410
fedele valahogy "már nem olyan mint régen".A tapasztalat szerint 4-5 evig kellne kitartani a masinának (az eddigiek esetén ennyi
idő után lett megint pénz rá), sokat hurcolgatom (minden nap munkába/ból + utazások),
de azért a súly nem elsődleges. erős vagyok A masszivitás viszont fontos lenne.
Ja, kb. napi 8 órákat menne. -
Magnum_
nagyúr
válasz audi100td #16250 üzenetére
2,5k volt. a kicsi thinkpad feliratú 2600 HUF. csak tudod, ez olyan kell dolog.. amúgy rendeltem ebayről a T30-ba akksit meg elvileg új coolert. minden 3. bekapcsolásnál dob egy fan error feliratot, aztán kikapcsol. utána persze indul rendesen.
viszont klasszik ibm feliratú egérpad van óccsóé ebayen, azt még rendelek
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
audi100td
nagyúr
válasz elefánt123 #16243 üzenetére
Teljesitmenyben az i3 tudtommal nagyjabol egyezik a Core 2 Duo-val, de a T400s-ben sajnos 1,8"-os HDD/SSD van, ha nagy kapacitas kell, akkor az nem a legjobb, bar UltraBay-el bövithetö. Szerintem akkor vegyel T400s-t, ha tenyleg fontos a hordozhatosag, ugyanis joval könnyebb (~1,8kg).
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
megjött az egér, természetesen Lenovo felirattal
I humbly and respectfully decline™
-
elefánt123
csendes tag
Üdv, kérdésem lenne.
Szóval T400s vs T410. Nagyjából ugyanannyiért lehetne megvenni, képernyő felbontas, memória, dvd író ugyanaz, nyilvan a ház meg a processzor nem (a 410 i3-as). Van esetleg tapasztalata valakinek mindkettővel? Előre is kösz.
ui.: Próbáltam utánanézni, volt-e mar ilyen kérdés, nem találtam, de ha mégis, akkor elnézést.
-
Gondwana
addikt
Azt hiszem, más is olvashatja ezt a topikot: külön rendelésre gyártott PCIe és miniPCIe SSD - állítólag ez már nem a bedrótozott SATA/IDE
(Várható megjelenés: március)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
Gondwana
addikt
válasz audi100td #16239 üzenetére
(Nocak! Másnál is Segate = ATAPI ERROR, nem csak nálam? Mintha ők találták volna fel az adatátviteli hibát. Pont a múlt héten selejteztem a céges szerverből négy db SV35.3-at - és ez nem első eset, hogy Segate szivat)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok.
T410 serial ultrabay slimbe szeretnék egy 320 GB-os hdd-t viruális gépekhez, és adattárolásra.
Van ajánlott, vagy bármi jöhet, ami szimpatikus? -
azbest
félisten
válasz mazsonpopo #16235 üzenetére
Köszi, de sajnos azt hiszem egészen máshol vannak [link], most azért még rákérdeztem, hogy szegedi kirendeltséghez át tudnák e küldeni (valami fénymásoló szalon van a telszám alatt), meg hogy kell-e érte fizetni.
-
hankpoke
tag
válasz audi100td #16229 üzenetére
Apró bogarászása közben ebbe a gépbe botlottam bele:
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_gyonyoru_allapotu_lenovo_x200s/hsz_1-100.html
Hirdetésben szereplő gép ugyan az, mint amit tegnap néztem meg...X200tabletes srácnak írtam, majd meglátjuk mire jutunk, bár a tablet számomra teljesen fölösleges funkció.
-
audi100td
nagyúr
válasz hankpoke #16227 üzenetére
Lehet mas a beallitott nyelv windows-ban, pl. angol, esetleg elötte olyan bill volt benne, csak nem lett atalitva csere utan magyarra.
De szerintem ne is foglalkozz ezzel a geppel, ennyi penzert keress garisat es varj ki türelmesen, tuti lesz meg apron olyan ami franko, az X120-at meg hagyd a fenebe legalabbis en igy tennek
Egyebkent van fent egy X200 Tablet olyan nem erdekel?
kraftxld: ja, az is lehet, nekem a T42-n volt ilyen felemas bill...
[ Szerkesztve ]
-
hankpoke
tag
válasz audi100td #16226 üzenetére
Nekem se 100-as a gép...
Bill furcsasága szerinted mitől van? Ékezetek és a numerikus sor teljesen mást ír, mint a rácímkézett betű...Amcsi Lenovo shopban összeraktam egy X120e gépet 750dodóért(3G-s modem + nagyobb akku). Kicsit sokallom az 500dolcsis elvi árhoz képest...
-
hankpoke
tag
Kis segítséget kérnék. Itt volna a masina popója, rajta a bekarikázott résszel, ami nem serial, csak product number. Csak az van a gépen, ami a a saját azonosítója, S/N sehol, vagy én vagyok a béna . Ebből kihámozható a gari?
Másik kérdés, hogy létezhet olyan magyar billentyűzet, hogy az ékezetes karakterek rosszak? Felirat és leütött bill köszönő viszonyba sincs egymással az ékezeteknél.[ Szerkesztve ]
-
addikt
kérdés:
windows alatt megy ugye az active protection. ha rázom a gépet, akkor hol parkol, hol nem a fej a vinyóban. ezt a bios irányitja és a program csak kijelzi az állapotot vagy mindenképp kell a progi hozzá??
azért kérdezem, mert linux alatt nincs mit telepiteni viszont szivesen használnám a gépet autóban menet közben, amikor a gép igencsak rázkódik.
a vinyot és az adataimat féltem. linuxot szeretném használni minnél többet - csak hogy szokjam.
ugyanez a funkció vajon linux alatt hogyan lehet müködésre birni?
vagy nem kell semmit csinálnom a vinyo ugyis leparkol ha kell??üdv!
:)
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van valami lehetőség kérni Recovery lemezeket a Lenovo-tól ?
Zero Defect.No Compromise !
-
n0_gAboR
őstag
válasz Daneeka #16214 üzenetére
A Lenovo ezzel reklamozta magat, hogy az ujabb Thinkpadek optimalizalt Windows 7-el jonnek. Gyakorlatilag a boot idovel volt demozva a dolog. Nyilvan kiszedtek belole egy csomo sallangot, drivert, driver felismerest, amire egy eloretelepitett rendszernek nincs szuksege.
Ketlem hogy ezeket a tobbi gyarto ne tenne meg, maximum nem hasaltak ra ennyire a marketingre. -
dbius
veterán
válasz Gondwana #16213 üzenetére
A WWAN-nal elméletileg nem lesz gondod, annak mennie kellene out of the box, legalábbis nálam az alap ubuntus network manager gyönyörűen kezeli hack nélkül.
Viszont, nem lehet Fn+F5-tel kikapcsolni használat után (WWAN-t), folyamatosan aktívan fog világítani a led. Erre is van megoldás thinkwikin, nekem működik. Most Win alól vagyok, nem tudom linkelni a parancsot, amivel nálam ki-be tudom kapcsolni manuálisan a WWAN-t. Szükség esetén PM to me
Lapa: Valóban, valami ilyesmi rémlik
[ Szerkesztve ]
-
Daneeka
senior tag
Ilyesmit hallottam egy TP tulajtól, hogy van valami Thinkpad/Lenovo vagy IBM által "modifikált" Windows 7 oprendszer ami gyorsabban "fut" mint egy sima Microsoftos Win7, ez baromság? Félre értett valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Góglibarátommal (meg az itt leírtak alapján) a WWAN-t és a GPS-t is be akarom izzítani, de picit kibillentett, hogy több, mint 3h volt a telepítés + első update, 6Mbites netkapcsolattal.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
audi100td
nagyúr
válasz Napfénysüti #16208 üzenetére
Jah, en is.
feelgood: Remelem nem ragtal be, en is gyakran hirtelen felindulasbol cselekszem, sokszor helytelenül, meg egyszer bocs a delutaniert, nem gondolkoztam elötte...
[ Szerkesztve ]
-
feelgood
tag
-
hankpoke
tag
Lenne egy gyors kérdésem.
Megnéztem ma az X200s-t, de belefutottam több "problémába"
Első és legfontosabb, hogy nem találtam meg az S/N számát a gépnek, átnéztem vagy 5× de sehogy se sikerült meglelnem a gép seggén... Frankón megtaláltam mindent(IMEI számot MAC-et, de a az S/N-t nem), idegesít egy picit a dolog.
Kicsit más:
Akkuban 188 ciklus van, 6 cellás verzió, power manager jót ír rá.
Utólag kibővítették 4Gbyte RAM-ra, garit elvileg ez nem érinti.
Billentyűzet magyarnak látszik, de az ékezetek és a feliratok nem passzolnak, ugyan ez érvényes a 0-9 gombsorra is, más írt, mint aminek látszik. Ez mitől van??Kicsit elbizonytalanodtam a géppel kapcsolatban
-
addikt
válasz Magnum_ #16174 üzenetére
nekem egy ilyenem van [link]
ez szerintem utazó méret. szerintem kényelmetlenül kicsi. viszont a festése az a puha gumis bevonat.
kiváncsi leszek mikorra kopik majd le róla. csak azért használom, mert mellékelve volt az x200-asamhoz.
van egy mx500asom is. amikor 1 hónap után hazakeveredek, felér egy gyógyterápiával annak a használata.:)
-
Gondwana
addikt
...juteszembe iszol te egyátalán rendesen?
rám is férne egy kis túlórázás némi erjedt szőlőlével...Más: eldöntöttem, nem tudom kivárni, hogy megérkezzen a PCIe CF adapter, kapot az X200T egy SDHC-linuxot. Ha valaki tanácsot kér, nem fogom neki ajánlani, siralmasan lassú!
Három kártyám volt: Transcend 8GB Class6, Transcend 8GB Class10 és Panasonic 16GB Class6. Meglepődtem, mert atto szerint a 8GB Class10 a leglassúbb, egyedül a Pana közelíti meg a 20MB/s olvasást, úgyhogy ez lett az áldozat. Ha pedig végre megérkezik az adapter, csak egy
sudo dd if=/dev/ezaszutyok of=/dev/CFazadapterben bs=64k
és remélhetőleg öjömbódottá.
(Ami meglepett, hogy immár megint működik Ubuntu alatt az OSD - a Mute gomb viszont nem)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
lapa
veterán
összegezve az eddigieket: így messziről maradhatsz, de ha lesz esetleg személyes tali inkább ölts magadra egy kevlárt meg egy niké air pegazust... juteszembe iszol te egyátalán rendesen?
-
Tim82
félisten
válasz feelgood #16194 üzenetére
Tudtommal nem vagy zérótoleranciás, úgyhogy én nem reszketnék azért nagyon a helyedben. Nagyjából másfél hónapja "kitaláltam a jelekből", hogy ki vagy. Nem hiszem, hogy bárki ki akarna vágatni, legalábbis ebből a topikból, including me, úgyhogy relax. A stílusodat mondjuk én sem csipázom, de ez egy dolog, nem az én tetszésindexem körül forog a világ.
A személyes problémáidra annyit, hogy sajnálom, de ez csak időleges. Been there, done that.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest